• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

deniyelim bakalımmm :1:

yatışmııı kötümü oldunkiiii

ayy sabah gelirken bizim orda motosiklet kaza yapmış yer kan içindeydiii :5: hala aklıma geliyoo

canımmm herkese veriyolar yatış beni akşama kadar durdurdular tansiyonun felan çıkar evde ateşin çıkar diye

ayyyy üzüldümmm allah yardım etsin bişey olmamıştır inş

hee yaaa çoookkk aldılar:47::47::47::47: ama çokdaaa iyi ilgilendiler aşılama olacaktım anlatmıştımya hani yumurtayı göremedi 2 ay erteledi diye aşılamayada 800 olur demişti aceyıppp pahalı allahım aşılamaya koymadan hayırlısıyla nasip etsinnn çokkk sıkışıyoruz valla ama bebek için deger diyoz sonrada

evet kuzu hayırlısı tabii inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz

bir arkadaşımla konuştum oda adeti geciktiği halde idrarda negatif çıkmış
adet sancıları çekmiş :21:

recep ivedik 4 çok komikkkkk fragmana bakınnnnn :60: :60:

günaydın kuzucuklar geçmişi okudum ve geldim nasılsınız ben şimdi hastaneye gidip doktorun istediğin kan testlerini yaptıracam dönünce haber ederim size öptüm hepinizi grşrz:3:

bir arkadaşımla konuştum oda adeti geciktiği halde idrarda negatif çıkmış
adet sancıları çekmiş :21:

sonrasında gebe miymiş kuzu peki
recep ivedik 4 çok komikkkkk fragmana bakınnnnn :60: :60:

ben hafta sonu keşfettiim hatta gideyim mi gitmeyeyi mi diye sormuştum benay git demişti

benay nerede bu arada yaa

:1: o kadar cesur degilim ama o gun ne olduysa bi cesaretlendim :9:

cesaretini Rabbim vermiş demek ki twinim

günaydın kuzucuklar geçmişi okudum ve geldim nasılsınız ben şimdi hastaneye gidip doktorun istediğin kan testlerini yaptıracam dönünce haber ederim size öptüm hepinizi grşrz:3:

haydi güzel haberlerle gel kuzu

Son düzenleme:
sonrasında gebe miymiş kuzu peki

ben hafta sonu keşfettiim hatta gideyim mi gitmeyeyi mi diye sormuştum benay git demişti

benay nerede bu arada yaa

haydi güzel haberlerle gel kuzu

kuzucuk şuan 1 yaşını doldurdu bile ve çok cadııı :9:

kız çok komik yahuuu
benayı gördüm dmeinn gitmişmiiii

kuzucuk şuan 1 yaşını doldurdu bile ve çok cadııı :9:

kız çok komik yahuuu
benayı gördüm dmeinn gitmişmiiii

fundoşum klomen kullananların adeti kaç gün gecikmiş araştırdın mı, kız bi de senin ki günü gününeydi ya gelmemesi çok anormal benim ki olsa hani daha zamanı değildi derdim :26:

fundoşum klomen kullananların adeti kaç gün gecikmiş araştırdın mı, kız bi de senin ki günü gününeydi ya gelmemesi çok anormal benim ki olsa hani daha zamanı değildi derdim :26:

gecikme oluyomuş kuzum 28 günde bir olan 30 a çıkmış kiminin
evet bugünde gelmezse umutlanacammmm :18: yaa nolur gelmesinnnnnnn bayram edecemmm

kızlar yaa bişey sorcam
ben yokken eketen geldimi hiç noldu ona :50:

Back
X