• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

amiin canımm:16:
ya ben ilk zamanlarda ceviz badem çok yedim şimdi hiç yiyemiyorum ,her şeyden tiksindim makarna hariç :1: meyve yiyorum hemen ama 15 -20 dk sonra yine başlıyor,
demek sadece bende öyle olmuyormuş :9: ya ayşemm seninkini hep kıız gibi hissediyorum benn :8: benimkini de biraz ,kendimi tam çözemedim
doluştular yine odaya :47:

makarna ve patates favori yemeklerim zaten:1:
7 gun sonra ogrenicez sedomm:)
ins fundamin cok agrisi olmaz.

sosyalim bulantinin gecmesine sevindim. zaten bundan sonra kimsede belirti aramayalim. kendimizi costuruyoruz iyice.sonra daha cok uzuluyoruz. akisina birakalim. olacagi ne varsa o oluyor zaten..

ya bencede hissedilmez daha ama o gun cok farkli oldu. sanki sagdan sola dogru birsey kaydi. doktorlara boyle soyleyince guluyorlar ztn. ama istisnalar oluyor. eskidende ebeler dermis. erkek cocuk daha hizli gelisir ve hareketleri hissedilebilir diye:) annem direk hissetmis. ogrendiginde abim 2 aylik olmus zaten:)
benimki adete gore 11+1 ama 3 gun onde gidiyomus. ultrasona gore 11+4 bugun:)
benimki en son 4 cm di. simdi 5 olmustur belki:)
maşallah ayşecan tosunpaşa olcak demekki seninkide bu teoriye göre :1:
daha miniciikk :109: Maşallah canımm :nazar: bizim hissettiklerimiz dediğin gibi gazdır lizom :9: ama farklı bir şeyler oluyor , sanki seyirme gibi... normali 20. haftada hissetmek

benim en son 3 buçuk cm di , adet tarihiyle uyumlu değil canım iki dr. söylediğine göre farklı bide ya 11+1 günlük ya da 11+5 günlük :emir_bebek:
regl tarihine göre 12+3 olması gerek , seninde tam 14+0 :9:

canım biliyosun benimkide çok geriden geliyodu zaman içinde yetişiyo normal tarihine bence seninki 12+3 :16:
kızlar bebişimin beynini geliştiriyim ben biraz zorlada olsa balık yicem öpüldünüzz görüşürüzz

makarna ve patates favori yemeklerim zaten:1:
7 gun sonra ogrenicez sedomm:)
ins fundamin cok agrisi olmaz.

sosyalim bulantinin gecmesine sevindim. zaten bundan sonra kimsede belirti aramayalim. kendimizi costuruyoruz iyice.sonra daha cok uzuluyoruz. akisina birakalim. olacagi ne varsa o oluyor zaten..

bencede çok haklısın canım bundan sonra belirti arayanın kafasına vuralım :57:

fundoş dr. a gitmeyi düşünüyormuş kızlar sancısı varmış bayağı

maşallah ayşecan tosunpaşa olcak demekki seninkide bu teoriye göre :1:

canım biliyosun benimkide çok geriden geliyodu zaman içinde yetişiyo normal tarihine bence seninki 12+3 :16:
kızlar bebişimin beynini geliştiriyim ben biraz zorlada olsa balık yicem öpüldünüzz görüşürüzz

aman saglikli sihhatli olsunlarda. afiyet olsun canimmm.
evet sedom zaman icinde yetisiyormus. hepsinin gelisimi farkli oluyormus.

hadi kızlar artık üzülmek yok, dertlerimizi paylaşıp, eğlenip güleceğiz ve bebeklerimizi beraber bekleyip beraber büyüteceğiz inşallah:16::16::16:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Durum-Bat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eketen
[/TD]
[TD]:49:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşenur88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedgn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pollen
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]djarum
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaesra
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem89
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo123
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundoş
[/TD]
[TD]19 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeliz07
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay_06
[/TD]
[TD]6 şubat (baz 40 gün)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]twinsare
[/TD]
[TD]26 Ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evlimutlu44
[/TD]
[TD]13 Şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_selman
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dennizkabuğu[/TD]
[TD]25 ocak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım sonunda koyu çizgiyi dün gördümm cumartesi gece ilişkiye girdik pazar yapmadım test işlerim vardı ilşkiyede girmedim pazartesi günü koyu iki çizgi çıktı saat 11 de yaptım yine çıktı iki çizgi dünki gbi tam kalın olmasda kalındı devam yaniii geç yumurtladım inlh bu ay tutarrrrrr mı dersn :)))

şimdi rahatlamış biraz sancısı yoğun olunca demek ki sancısıda artıyor, amin canım:16: evet evde sanırım canım

ohh iyi bariii. dua ediyorum ona. ins hemen toparlar kendini.
ben kendimede kiziyorum. hep belirti aradim fundosta:( gerci en basta doktoru cok umutlandirdiii:47:
neyse fundos iyi olsunda.. ilk once onun sagligii.. diger seyler zamani gelince olacak zaten. sen konusursan selam soyle ve onu cok sevdigimizi soyle sosyalimm.

gün aşırı çalışmaya devam canım hatta imkanın varsa sabah saatlerinde olursa bu çalışma daha iyi olur :34:

ohh iyi bariii. dua ediyorum ona. ins hemen toparlar kendini.
ben kendimede kiziyorum. hep belirti aradim fundosta:( gerci en basta doktoru cok umutlandirdiii:47:
neyse fundos iyi olsunda.. ilk once onun sagligii.. diger seyler zamani gelince olacak zaten. sen konusursan selam soyle ve onu cok sevdigimizi soyle sosyalimm.

ya aslında doktoruda bizi çok umutlandırdı doktor öyle konuşunca haa dedim tamam geliyor 2 iz ama olmadı :25: sadece sen mi bende aradım yok testleri şöyle yapalım böyle yapalım diye bilsem hiç söyler miydim üzermiydik arkadaşımızı hakkına hayırlısı inşallah çabuk toparlanacak doktora gidecek hsg çekilecek ve hep birlikte bugünleri atlatacağız :9::16:

tamam canım söylerim a.s :16:

canlar günaydın uzun zamandır giremiyorum girmediğim zamnlarda nelerle uraştım bi bilseniz :14::14::14::14: ahhh şu kayınvalideler görümcelerr bıktım artık valla allah sabır versin bana :14::14::14::14: neysen kızlar bat a az kaldı heycanlıyımmm :16::16::16::16: hamile kalan oldumu ben yokken acaba :16::16:

canlar günaydın uzun zamandır giremiyorum girmediğim zamnlarda nelerle uraştım bi bilseniz :14::14::14::14: ahhh şu kayınvalideler görümcelerr bıktım artık valla allah sabır versin bana :14::14::14::14: neysen kızlar bat a az kaldı heycanlıyımmm :16::16::16::16: hamile kalan oldumu ben yokken acaba :16::16:

kız salla ne görümcesi ne kv si kendine bak kocana bak mutlu olmaya çalış güzel haberlerini bekliyoruz hemen buraya yazıyorsun :16:

kız salla ne görümcesi ne kv si kendine bak kocana bak mutlu olmaya çalış güzel haberlerini bekliyoruz hemen buraya yazıyorsun :16:

inşallah canım tabiki yazıcam sadece belirti olarak midem kazınıo tabi bu bi belirti ise bu ay hiç kafama takamadım onlarla uraşmaktan inşallah olmuştur bakalım hayırlısı allahım hepimizin mutlu haberleri olur inşallah :16::16::16::16::16:

:14::14::14::14:
gün çok karanlık benim içinnnn
karnım deli gibi ağrıyooo vee test yaptım çıkmadı yine
her an geldi gelecek biliyorummmm:85:

yok be canım gerek yok yaptırmaya hissediyorum sancılardan gelir bugün hatta bikaç saate
ya 4 tane test yaptım şimdiye çıkardı bence olsaydı kısmet değilmiş napim
ama o kadar yumurta iğne zamanında ilişki neden olmuyo sorup duruyorum kendime

Bundan sonra en ufak bi belirti arayanııııııııııııııııınnnn :52::52::52: yani benim ağzıma s..............n:52::52::52::52:

bencede çok haklısın canım bundan sonra belirti arayanın kafasına vuralım :57:

fundoş dr. a gitmeyi düşünüyormuş kızlar sancısı varmış bayağı

Fundacım çok geçmiş olsun canım benim..
Üzelme ama olur mu ? demekki zamanı değil,demekki kısmeti bebişinin başka zaman...
hep aynı şeyleri belki söylüoruz ama bi türlü uygulayamıyoruz nedense.. bizlerde çok umutlandırıyoruz birbirimizi.. birimiz a dese biz hemen heyecanla onu z ye kadar getirebiliyoruz :60:

yasaklamanız güzel olmuş kızlar.. bende bu yasağa katılıyor ve belirti arayanı vuruyoruz :))

hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Sedacım, lizim ve ayşecim dikkat edin kendinize, bulantılarınz inşAllah hemencik geçerde kurtulursunuz sizlerde..

Sosyalim sende bence hemen test yapma derim sonuçta senin de kesin değil artık 40 ı bulabiliyor.. ortalama 40 günden hesaplamadıysan tabiki :)

cansucum salla görümce ile kayınvalideyi ya onlarda kimmiş.. baksınlar kendi işlerine..

benim işlerim malum yoğun.. arada gelirim inşAllah.. çok bunaldım bende.. keşke bi mucizem olsa..

hoş geldin kızzz ne var ne yok cadı :10:

evet vuruyoruz canım yoksa topic tümden delirecek bende yapmayacağım en erken perşembe düşünüyorum adetim gelmezse cuma gününe kadar gelen giden olmazsa kana gideceğim iğne için kuzum :30:

hoş geldin kızzz ne var ne yok cadı :10:

evet vuruyoruz canım yoksa topic tümden delirecek bende yapmayacağım en erken perşembe düşünüyorum adetim gelmezse cuma gününe kadar gelen giden olmazsa kana gideceğim iğne için kuzum :30:

aman kuzum ya ben kafayı bu iş yerinde yiyorum yemin ederim bıktım usandım.. bi defolup gidemedim de :)
İnşAllah bir kurtuluşum olur.. onun dışında iyiyim canım..
bu ay rahatım çünkü nedense kaçırdım diye düşünüyorum.. gerçi telefona iki tane program yükledim birine göre bu hafta yum günüm görünüyor ama bakalım dikkate alıcaz elbette ama diğerine gre de geçen haftaydı.. bana göre muamma çünkü bir belirti yok sadece akıntı olmuştu o da bayaa oldu olalı :)) kasık ağrısı desen yine bu ay eser yok :))

sende evet çok umutlanma evet
umutsuz ev kadınları olup birden olması durumunda heyecan patlaması yaşayalım en iyisi.. sen şimde her ay iğne vurulmak zorundamısın ? daha bebiş yok ya ona sebep sordum..

çok konuştuk kız. sorduğuna pişman olma :)

Fundacım çok geçmiş olsun canım benim..
Üzelme ama olur mu ? demekki zamanı değil,demekki kısmeti bebişinin başka zaman...
hep aynı şeyleri belki söylüoruz ama bi türlü uygulayamıyoruz nedense.. bizlerde çok umutlandırıyoruz birbirimizi.. birimiz a dese biz hemen heyecanla onu z ye kadar getirebiliyoruz :60:

yasaklamanız güzel olmuş kızlar.. bende bu yasağa katılıyor ve belirti arayanı vuruyoruz :))

hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Sedacım, lizim ve ayşecim dikkat edin kendinize, bulantılarınz inşAllah hemencik geçerde kurtulursunuz sizlerde..

Sosyalim sende bence hemen test yapma derim sonuçta senin de kesin değil artık 40 ı bulabiliyor.. ortalama 40 günden hesaplamadıysan tabiki :)

cansucum salla görümce ile kayınvalideyi ya onlarda kimmiş.. baksınlar kendi işlerine..

benim işlerim malum yoğun.. arada gelirim inşAllah.. çok bunaldım bende.. keşke bi mucizem olsa..

aman canım bende takmıyorum artık salladım gitti iyiki varsınız canlarımmm:16::16::16::16:

ya aslında doktoruda bizi çok umutlandırdı doktor öyle konuşunca haa dedim tamam geliyor 2 iz ama olmadı :25: sadece sen mi bende aradım yok testleri şöyle yapalım böyle yapalım diye bilsem hiç söyler miydim üzermiydik arkadaşımızı hakkına hayırlısı inşallah çabuk toparlanacak doktora gidecek hsg çekilecek ve hep birlikte bugünleri atlatacağız :9::16:

tamam canım söylerim a.s :16:

evet cok haklisin sosyalim.. ins hsg den sonra hayirli haberlerini alacazzz... canim ben anneme geciyorum. ordan ara ara bakarim size.
benayim senide cok opuyorum. gorusmek uzere kizlarr:3:

Back
X