Bugün gün içinde iki kez geldim fundanında dediği gibi okumaktan konuya yetişemedim çünkü okurken gelenden gidenden teli bırakıyordum burda da varmış gibi görünüyorum :))
O kadar çok alıntı yaptım ki yazacan diye hiç birini yazamadım ya herkes kusuruma bakmasın ama okudum..
Kötü haberli olan twinime ve sosyalime üzülmeyin demek istiyorum herşeyde vardır bi hayır.. Bizimde olacak bizde yaşıycaz o mutluluğu inşAllah..
Ayrıca ezocum sende üzülme yeliz dedi galiba en kötü tüp bebek olur aşılama olur.. Belki bira maddi külfet ama varsın olsun yeterki gelsin bebiş yada bebişler..
Bugün herkes bi üzgün bi kötüydü yakışmıyo bizlere kızlarr..
Sedanın yaptığı gibi coşmak var..
Ayşem senin sıpada inşAllah kendini gösterirde öğrenirsin cinsiyetini..
Yelizim her zaman dediğim gibi durmak yok yola devam..
Periydi galiba eşiyle sorun yaşayan ailesi için.. Canım sakın bu konuda taviz verme.. Sonunda biz kötü oluyoruz ipleri verme.. Hangi şehirsin hatırlamıyorm ? Bizde uzağız bizde aynı şeyleri yaşadık.. Bizde eşiminkilerin yanına çok sık gidiyoruz ama bizimkilere de zorlada olsa götürüyorum.. Gitmezsede kendi bilir.. Mecbur tıpış tıpış gelecek canım..
Unuttuklarım affetsin uzun oldu yoktum çünkü :))
Haa fundacım sende bakımını ihmal etme canım hemen resimde koyda bizde göreelim

eşin ayıp etmiş yada seni kıskandırmak istedi..
Ayrıca rüya rüya değil sinema mübarek
Fatmam senin başın ağrısı için kendim için bişi bulursam mutla yazıcam araştırma içindeyim canım beni takip et