- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
off yaaa benim görümcemdede bu sorun var kız çok yıpranıyor bi arkadaş ortamı var ama bunlar 10 yaşından beri çıkıyolarmış herşeyini biliyodu aynı mahallede ve ben evlendim ilk yıl onlarla kaldım izmirde ozaman nişanlıydı gece krizlere giriyodu o arkadaşları ile içmeye gidiyo diye
bile bile evlendi şimdide çoook yıpranıyor neyse uzun hikaye
ama şunu sölim bu arkadaş ortamı ve içmeleri kadını çok yıpratıyor bunu çok iyi biliyorum benim babamda kırk yılda bir içer ama batırır ortalığıııı Allaha çok şükür eşim çok farklı ama olsa asla katlanamazdım bende çok sinirlenirdim.
birde o uyuz arkadaşları doldurdumu acaba yelizim patladı sana
onlarınkiler pasif ses çıkarmayan tiplerse sende kültürlüsün altta kalmıyosun
inşallah ordan çıkarsınız biran evvel canımmm
halbuki dün börek yaptın gelip gidip yedim diyodun kıyamam yaa demek öle bıraktı seni pis enişte![]()
Ya iste guya kirk yilda bir ama o kirk yilda bir de benim yum zamanima denk getirme dedim yani.Ya normalde oturup karsilikli da iceriz ozaman sorun olmuyo ama o oyle disardan geldi mi benim tuylerim diken diken oluyoo yani bi sarhosluk aşirilik bi sacmalama yokk yanlis anlamayin sadece sorun zamanlamasi.Cok ayip etti bana karsi cunku ben onu ozellikle ustune basa basa uyardim.Bana bagirmasi daa ben onun bi arkadasina baya buyuk bi iş merkezi projesi yapmistim taa dugun zamani ve hala odemesini yapmadi.Guya ben gidip bunu birine soylemişim deee arkadasi gelmis buna ayip etti yenge demiss ulan dedim sen diyemedin mi benim karim dugun arifesi sejin projeni yapmak icin gece yarilarina kadar alisiyodu asil sen ayip ettin diyemedinmi.Ayy cildircam yaa bi ben mi yani hep fedakarlik yapicamm alti ustu kendi zevkin icin bi zahmete giriyosun bari onu duzgun yap ama demi!!
Buarada acayip agri basladi bende bugun.belim yanlarım kasiklarim hep agriyo