• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

off yaaa benim görümcemdede bu sorun var kız çok yıpranıyor bi arkadaş ortamı var ama bunlar 10 yaşından beri çıkıyolarmış herşeyini biliyodu aynı mahallede ve ben evlendim ilk yıl onlarla kaldım izmirde ozaman nişanlıydı gece krizlere giriyodu o arkadaşları ile içmeye gidiyo diye
bile bile evlendi şimdide çoook yıpranıyor neyse uzun hikaye
ama şunu sölim bu arkadaş ortamı ve içmeleri kadını çok yıpratıyor bunu çok iyi biliyorum benim babamda kırk yılda bir içer ama batırır ortalığıııı Allaha çok şükür eşim çok farklı ama olsa asla katlanamazdım bende çok sinirlenirdim.
birde o uyuz arkadaşları doldurdumu acaba yelizim patladı sana
onlarınkiler pasif ses çıkarmayan tiplerse sende kültürlüsün altta kalmıyosun
inşallah ordan çıkarsınız biran evvel canımmm

halbuki dün börek yaptın gelip gidip yedim diyodun kıyamam yaa demek öle bıraktı seni pis enişte:41:

Ya iste guya kirk yilda bir ama o kirk yilda bir de benim yum zamanima denk getirme dedim yani.Ya normalde oturup karsilikli da iceriz ozaman sorun olmuyo ama o oyle disardan geldi mi benim tuylerim diken diken oluyoo yani bi sarhosluk aşirilik bi sacmalama yokk yanlis anlamayin sadece sorun zamanlamasi.Cok ayip etti bana karsi cunku ben onu ozellikle ustune basa basa uyardim.Bana bagirmasi daa ben onun bi arkadasina baya buyuk bi iş merkezi projesi yapmistim taa dugun zamani ve hala odemesini yapmadi.Guya ben gidip bunu birine soylemişim deee arkadasi gelmis buna ayip etti yenge demiss ulan dedim sen diyemedin mi benim karim dugun arifesi sejin projeni yapmak icin gece yarilarina kadar alisiyodu asil sen ayip ettin diyemedinmi.Ayy cildircam yaa bi ben mi yani hep fedakarlik yapicamm alti ustu kendi zevkin icin bi zahmete giriyosun bari onu duzgun yap ama demi!!
Buarada acayip agri basladi bende bugun.belim yanlarım kasiklarim hep agriyo

Yelizim o kadar üzüldüm kü.. Sonuna kadar haklısın.. Yaptığı her yönden yanlış.. Tutulur bi tarafı da yok.. Özür dilemesi gerekirken ki dilesede boşa dilemiş olurdu tutup üste bağırmalar fundanın dediği gibi arkadaşları doldurmuş olabilir..

Sakın üzülme ama.. Erkek milleti.. Hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz.. Çocuğu tek sen istemiyorsun oda kendine çeki düzen vermek zorunda ve ona görede davranmak..

Kuzum gercktn cok haksizlik yapmis sana...
Ama lutfen üzülme sonucta sen ne kadr caba sarfediyosun sonucta hormon aliyosun ama erkekler ahh ahh..
Peki sabah nasildi kuzum :31:

balım gerçekten haklısın ama kendini yıpratma bence hatasını anlarda bidaha yapmaz inşallah

Sabah da ben ateş topuydum.Yanima yaklaşamadi.

Mutluluk bidaha yapmasa ne olcak onemli degil onemli olan ya benim yumlar gec catladiysa benim sinirli olmamin sebebi şuanda bu!

Cnmm cok haklisin bide boyle zamanda yapmasi bencillik bnce o bebgi ikinizde istiyosunz onunda bazi seylerden fedakarlik yapmasi lazim ama ne olur uzme kendini
Sosyalinde dedigi gibi intikam soguk yenen bir yemektir
Ben cikiyorum kizlarrr optum hepinizi :54:

Yelizim o kadar üzüldüm kü.. Sonuna kadar haklısın.. Yaptığı her yönden yanlış.. Tutulur bi tarafı da yok.. Özür dilemesi gerekirken ki dilesede boşa dilemiş olurdu tutup üste bağırmalar fundanın dediği gibi arkadaşları doldurmuş olabilir..

Sakın üzülme ama.. Erkek milleti.. Hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz.. Çocuğu tek sen istemiyorsun oda kendine çeki düzen vermek zorunda ve ona görede davranmak..

Valla canm inan hiccc umrumda degill isterse hergun gelmesin bu saatten sonra.Ya alti ustu bi dun gece bi yarin sabah onemli bukadar mi zordu fedakarlik yapmak inan ofkemden duman cikiyo kulaklarimdan.yani ya yumlar gec catladiysa.ya isimiz dun bugüne bagliydiysa ne olucak ozaman.butun o ilac igne onca agri hoop çöpee

Ya iste guya kirk yilda bir ama o kirk yilda bir de benim yum zamanima denk getirme dedim yani.Ya normalde oturup karsilikli da iceriz ozaman sorun olmuyo ama o oyle disardan geldi mi benim tuylerim diken diken oluyoo yani bi sarhosluk aşirilik bi sacmalama yokk yanlis anlamayin sadece sorun zamanlamasi.Cok ayip etti bana karsi cunku ben onu ozellikle ustune basa basa uyardim.Bana bagirmasi daa ben onun bi arkadasina baya buyuk bi iş merkezi projesi yapmistim taa dugun zamani ve hala odemesini yapmadi.Guya ben gidip bunu birine soylemişim deee arkadasi gelmis buna ayip etti yenge demiss ulan dedim sen diyemedin mi benim karim dugun arifesi sejin projeni yapmak icin gece yarilarina kadar alisiyodu asil sen ayip ettin diyemedinmi.Ayy cildircam yaa bi ben mi yani hep fedakarlik yapicamm alti ustu kendi zevkin icin bi zahmete giriyosun bari onu duzgun yap ama demi!!

yaa varya hep ozamanı bulur zaten bend eona bağlıyorum yaaa olmamasını çok ağlamıştım hatırlarsan gitti anneannesine filan muhabbeti halbuki kuzeni yan sitede oturuyo biz 10 km ötede

neyse canım ayyyy o olaya çok sinir oldummm zaten bu kocalarmız bizi hiç savunamazkiiii saflarrrrrrr
arkadaşına bak sen ayıp etti yenge ha ne cüretle sölersin sen bunuuu
bide gelip bunun için sana bağırıyo haaaa akıllanmaları lazım valla yoksa biz zor hamile kalırızzzz

Valla canm inan hiccc umrumda degill isterse hergun gelmesin bu saatten sonra.Ya alti ustu bi dun gece bi yarin sabah onemli bukadar mi zordu fedakarlik yapmak inan ofkemden duman cikiyo kulaklarimdan.yani ya yumlar gec catladiysa.ya isimiz dun bugüne bagliydiysa ne olucak ozaman.butun o ilac igne onca agri hoop çöpee

Aynen öle canım.. Biz uğraştığımzla kalıyoruz. Sinirimizi tavan yapıyorlar sonrada sinirlisin diyorlar.. Halbuki tek sebebi onlar..
Sinirin bi müddet sonra geçecek eminim ama dediğin gibi olan sana oluor malesef :((

Aynen öle canım.. Biz uğraştığımzla kalıyoruz. Sinirimizi tavan yapıyorlar sonrada sinirlisin diyorlar.. Halbuki tek sebebi onlar..
Sinirin bi müddet sonra geçecek eminim ama dediğin gibi olan sana oluor malesef :((

ayyy sorma benayımm benimkide öle hep sinirlisin hep gerginsin tabii sen çalış gel ye iç spora git gevşe
ben çalış iş ütü yemek temizlik hiçbşeye vakit yok heralde yaniiii
valla bu kocaların yüzünden çok yıranırız biz daha

Neyse napalimm olacagi varmiss belki de bu ay hamile kalmamam gerekiyodu bu bahane oldu bilemeyiz.herseyin hayirlisi.Benim bu ofkem artik zor gecer huyumu bilmezsiniz ben cok kinciyim bu kez de ben uzaticam gorsunn ben ona muhtacken keyfinden ödün vermedi iki gun sonra gorurum ben onu ben de keyfimden ödün vermicem ve o gebelik testi negatif cikinca onun burnundan getiricem bunu

Neyse napalimm olacagi varmiss belki de bu ay hamile kalmamam gerekiyodu bu bahane oldu bilemeyiz.herseyin hayirlisi.Benim bu ofkem artik zor gecer huyumu bilmezsiniz ben cok kinciyim bu kez de ben uzaticam gorsunn ben ona muhtacken keyfinden ödün vermedi iki gun sonra gorurum ben onu ben de keyfimden ödün vermicem ve o gebelik testi negatif cikinca onun burnundan getiricem bunu

öle düşünme belkide pozitif çıkacak hayırlısı olsun canımmm hiç kendini yıpratma şimdi napalım olan oldu bekleme sürecide çok zor şimdi hep biz çekiyoruz herşeyi ya amaaan
ben kaçtım canlar :54:

ya evet azbuz bi parada değil yazık günah yaaa

kız o film yeniyse düşmüşmü hemen yahuu hele akşam bizde bakak biz sürekli izliyoruz yaa önerileri dikkate alıyom bide şu khan vardı o nasıldıki izleyenler huuu

yaa yelizzz paylaş bizle nolduuuu

ayy evet o çoraptan bakim en iyisi
kızlar çok heyecanlıyım ptesi doktora gidicem yaa ya bide ben bu klomendende çok umutluyum yani filmle az tıkanıklık olduğunu varsayalım açılırsa
klomenin etkiside kalıyomuşşş birini okudum burda öle ikizleri olmuş ikinci ay ve ilaçsız
yalnız rahim filminden sonra korunma var benim bu ay boş ozaman dimi sosyalim
bide filmden önce miniğim tutunursa :44:

canım bana o ay korunma vermişti sen o kadar erken yumurtlamıyorsun bence çarşamba günü çekilebilirsin hsg yi senin bu ay boş oluyor kuzu

Hatırlıyorum canım onu eşimin tele yükledik neymiş efendim biri görürseymiş diye sildi :1:

İyiyim canım evdeyim temizlik yapıcam daha :1:

Bilmiyorum canım sadece kavga ettiklerini söyledi detay yok

İyiyim kuzum yaa temizlik var evde ama hiç yapasım yok

evet söylemiştin eşimin teline yükledim diye keşke silmeseydi :50:

böle çiçekli bi kitaptı demi o bendede var kız adetimi ptesi göstermişti hatta bende pazar bekliyodum hani salı geldi :1: ona göre çarşambaya yumurtluyorummm rahim filmide bi sonraki gün çekilirse :44:

aynen canım çiçekli pembe bi kitap , kuzu sen klomenle çatlatma iğnesi kullandığın için gecikmiş çok gecikmiş sanki 2 gün hepsi:1:

Ya benimki haftada bi kez arkadaslariyla disari cikar baya da gec gelir.Hani ben de diyorumm benim burda arkadasim yok ama onun var haftada bi gitsin ne olcak açilir hava alir.Ama ondan rica etmistim ozellikle bu hafta yapma diye cunku kizlar alkol de aliyolar yani alkol dedigimm benim esim zaten en fazla 2 duble icebilen biri oyle hayatta sarhos falan olmaz ama bende de bi huy var o kokudan nefret ediyorum.Yani o zamanlarda yaklasamiyorum kesinlikle.Ve bu huyumu biliyo;sebeplerini de biliyo benim babam zamaninda hergun yapardi bunu ve evde dayanilmaz bi koku olurdu hele de uyudugu zaman.Neyse ben dün sabah o giderken hususi soyledim bak bu aksam benim icin onemli sakin gitme diye.Sonra aksam sofrayi kurdum bekliyorum saat 7bucuk oldu simdi geliyorum diyo ben de yemek yemeden onu bekliyorum nasilsa birazdan gelcek diye.Her yarim saatte bi mesaj atiyorum her seferinde geliyorum diyo oyle oyle ben aksam yemegimi 11 de yedim.ve benimki 1 de geldi.Tabi ben bekledikse sinir katsayilarim artti artti bide geldiginde hemen bagirmaya baslamasin mi alakasiz biseyle ilgili yani uste cikmanin boylesi de gorulmemiştir.Tabi ben de agzima geleni soyledim sabaha kadar da yatakta kendi kendime konustum durdum deli gibi.Ama nerdee onda pireler ucusuyo.Ya okadar sinirliyim ki cok ofkeliyim burda bi laf vardir emek s.ken derler.iste aynen oyle.ben okadar ilac kullaniyorum igne olup okadar agri cekiyorum kendi goruyo yani bi aksamini ertelemek bukadar zor muydu.ve karsisinda cocuk var gibi geliyorum geliyorum ya gelmeyeceksen gelme arkadas ama bana soyle yani nasil icin elveriyo benim yemek yemeden okadar beklememe.Ama bu son yani.Benim cocugumun olmasi tamamen bugune bagli olsa da yaklasmicam ona kesinlikle.Ve zamani gelince de ona odeticem bunu

bazen öyle imreniyorum ki eşi sigara ve içki içmeyen kadınlara, ben ikisindende nefret ediyorum, senin ki gerçekten hak etmiş canım kavgayı hem seni kandırması geliyorum geliyorum deyip gelmemesi sonra arkadaşlarıyla içmesi hemde bu önemli günlerde çok ayıp etmiş yani biz kadınlar sanırım hep fedekarlık yapmamız gerekiyor maalesef:50:

ayy gerçektende haa karımın parasını ver diyeceğine, arkadaşıda antika sanırım yenge ayıp etti falan yani hırsızın hiç mi suçu yok olmuş bu durum :47:, neyse kuzu inşallah bu ay bebeğin gelmiştir gelmezsede bi süre ara ver eşinde anlar biraz daha düşünceli olması gerektiğini

canım bana o ay korunma vermişti sen o kadar erken yumurtlamıyorsun bence çarşamba günü çekilebilirsin hsg yi senin bu ay boş oluyor kuzu

evet söylemiştin eşimin teline yükledim diye keşke silmeseydi :50:

aynen canım çiçekli pembe bi kitap , kuzu sen klomenle çatlatma iğnesi kullandığın için gecikmiş çok gecikmiş sanki 2 gün hepsi:1:

bazen öyle imreniyorum ki eşi sigara ve içki içmeyen kadınlara, ben ikisindende nefret ediyorum, senin ki gerçekten hak etmiş canım kavgayı hem seni kandırması geliyorum geliyorum deyip gelmemesi sonra arkadaşlarıyla içmesi hemde bu önemli günlerde çok ayıp etmiş yani biz kadınlar sanırım hep fedekarlık yapmamız gerekiyor maalesef:50:

ayy gerçektende haa karımın parasını ver diyeceğine, arkadaşıda antika sanırım yenge ayıp etti falan yani hırsızın hiç mi suçu yok olmuş bu durum :47:, neyse kuzu inşallah bu ay bebeğin gelmiştir gelmezsede bi süre ara ver eşinde anlar biraz daha düşünceli olması gerektiğini

temizlik yapıyordum sular gitti yaaa :47: tuvalet banyo mutfak kaldı :47:

sular geldiiiiiii :46::46::46::46::46::46::46:

Kiz benimki de sevmez pek oyle ickiyle arasi yokk arada sirada arkadaslariyla oturursa ancaa amaa benim huyumu biliyoo ne olursa olsun altiustu bi seferlik fedakarlik istedim yani
Aynen oyle o adam da gelip insanlarin icinde soylemiş sanki ben cocugum da velime şikayet ediyo ulan en az 10binliralik iş ben o hengamede dugunume 1 hafta kalmisti adamin işi yarim kalmasin diye geceyarilarina kadar calistim simdi binayi goruyorum inşaat bitti yani o derece!yuzsuzlugun de bukadari bide kalkmis parami vermedi demiş diye gurur yapiyo e vermedin yani yalan mi!!ben sirf dugunum var masraf etcez daha agrida dugun yapcaz oraya gidince evin masraflari olcak para lazim diye o işi aldim benim yerimde kizlar o haftayi bakim yapmakla gecirirken ben esek gibi calistim ama yalan oldu
Ayy sosyalimm sular kesilince insanin eli ayagi baglaniyo resmen evde demi aman neyse gelmiş barii

Ya benim bu sabah uyandigimda cok agrim
Vardi ama oncekinden biraz degisik daha cok belimde ve yanlarimda bide sarı bi akinti geldi demin hafif yogun yaa sosyal daha yumurtalar catlamamis olabilir mi
Bak kimisine doktor igne gunu ve ertesi gun iliski vermis kimisine 36 saat sonra ve ondan 24 saat sonra demis benim simdi bi igneden onceki gece,bi igneden sonraki gece yani 32. Saat falan,bide onun ertesi gununun sabahi oldu.agri bugun de devam edince icime kuşku dustu acaba daha catlamamismiydi diyee ve o sari akinti catlama akintisimiydi acaba öffff yaaaa öffff
Bi doktora sordum dün igneden sonra 36-44 saat icinde catlar dedi

selam kızlar nasılsınız :3: ben yeni yeni kendime geliyorum dün yine başımın ağrısı peşimi bırakmadı ne yaptıysam kar etmedi uyumak istedim uyuyamadım en son sabah 6-7 gibi sızmışım:14::14: şimdi düne göre çok şükür daha iyiyim
sosyalim kolay gelsin canım ev işi bitmez valla:9:
benoşum benim baş ağrım için araştıracam beni takip et demişsin sağol canım benim seni takipteyim:51:
yelizim anlattığın meselede sonuna kadar haklısın hem seni geç saate kadar bekletiyo hemde üstüne gelip sana bağırıyo oldu canım azıcık aklını başına devşirsin burnunu iyice sürttür bence:20::20:
fundoşum,twinim,ayşem,mutlulukcan siz nasılsınız kızlar:2::2:

selam kızlar nasılsınız :3: ben yeni yeni kendime geliyorum dün yine başımın ağrısı peşimi bırakmadı ne yaptıysam kar etmedi uyumak istedim uyuyamadım en son sabah 6-7 gibi sızmışım:14::14: şimdi düne göre çok şükür daha iyiyim
benoşum benim baş ağrım için araştıracam beni takip et demişsin sağol canım benim seni takipteyim:51:
yelizim anlattığın meselede sonuna kadar haklısın hem seni geç saate kadar bekletiyo hemde üstüne gelip sana bağırıyo oldu canım azıcık aklını başına devşirsin burnunu iyice sürttür bence:20::20:

iyiyim balım sen nasılsın

Kigiizzzz napcaz senin bu baş agrini yaaa :50:

Bi ustte sosyale yazdigim mesajin son pragrafini okusana bi canim senin de yorumunu alayim ne diyosunn?

Kigiizzzz napcaz senin bu baş agrini yaaa :50:

Bi ustte sosyale yazdigim mesajin son pragrafini okusana bi canim senin de yorumunu alayim ne diyosunn?

valla hiç bilmiyorum bu başağrısıyla ne yapacağımı doktor 3. aydan sonra büyük ihtimalle azalır dedi dediği doğru çıksın diye dua ediyorum:16::16:
canım bence sizin yaptığınız saatler doğru 3 tane yumoş vardı ya belki diğerleri önceden çatladı biri yeni çatlıyodur keşke seninki dünkü olayı yapmasaydı da bi hafta daha gün aşırı yapmaya devam etseydiniz. ama bide iyi tarafından düşünelim ilk çatlayan yumurtada döllenme olmuştur bebiş yerleşmeye hazırlanıyodur inşallah:16::16:

Back
X