• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

üşütme cnm kendini sıcak tuttt :31::31::31:

iyiyiz sen nasılsın tatlım :21::21::21:

Carsamba gunu catladigini varsayarsak bugun 5 gun olmustur. Bu aradaa alinti yapamadim. Esinin yaptigini okudum. Cok ayip etmis. Ya birazcik bizim gibi dusunebilseler keske. Benimkide bazen yum gunlerinde hic sallamazdi. Birsey sormazdi bile gidip yatardi. O kadar uzulurdumki. Iste sonra hepsini unutuyorsun yine:(

Tesekkulerr eses oyle yapmaya calisiyorum ama tahat edemiyorum biturlu cok rahatsiz edici bi agri
Aysem evet ben de oyle tahmin ediyorum amaa doktor 10 gun iliski onerdigine gore daha sonra catlama ihtimali de olabilir mi diye dusunuyorum ama ben igne olmadan once baslamisti benim yumurtlama belirtilerim daha erkende olabilir.öff kafam cok karisikk!Bu agrilarin bir onceki gunden şiddetli olmasi dusunduruyo beni kist falan olabilir catlamamissa diye

Tesekkulerr eses oyle yapmaya calisiyorum ama tahat edemiyorum biturlu cok rahatsiz edici bi agri
Aysem evet ben de oyle tahmin ediyorum amaa doktor 10 gun iliski onerdigine gore daha sonra catlama ihtimali de olabilir mi diye dusunuyorum ama ben igne olmadan once baslamisti benim yumurtlama belirtilerim daha erkende olabilir.öff kafam cok karisikk!Bu agrilarin bir onceki gunden şiddetli olmasi dusunduruyo beni kist falan olabilir catlamamissa diye

rica ederim cnm ..
lütfen pozitif düşün pozitif olsun ..
bence yumosların büyüyo,catlıyo ondan kasık agrın var :9::9:

Evdeyimm kizz yatiyomm hepp cok agrim var bacaklarima vuran bi zonklama ve bobrek agrisi gibi yanlarim agriyor adetimin ilk gunu gibi belim bacaklarim kopuyoo cok fena.çok rahatsiz edici yaa :14:

klomende böyle ağrılar normal mi canım araştırdın mı hiç :26:

Kizz benoss ne dislamasiii:1: hep aksamlari geliodun her geldiginde de ne kadar zamandir cocuk dusunuyorsunuz diye soruyodum yaa hep:1: hatta sana fenalik gelmistii:1:

Sosyalimm hasta olmussun. Rahatlamissindir biraz. Bu ay doktora sen mi gidecektin?? Tam hatirlayamadim.

Yelizim gecmis olsun.o agrilar cok fena:( yum catlayali kac gun oldu tahminiii??

gidecektim ama 1 ay daha denemeye karar verdim :1:

O yumlar coktan catlamistir cnm. Birde igne oldun o kadar.
Acaba hepsi mi catladi kizz. Agrilarin cok siddetli ve uzun surduu. Hepsi catlamis olabilirrr o yuzden:53:
Neyse belirti sormayacamm. Bekleyip gorecez yelizimmm

Kizz benoss ne dislamasiii:1: hep aksamlari geliodun her geldiginde de ne kadar zamandir cocuk dusunuyorsunuz diye soruyodum yaa hep:1: hatta sana fenalik gelmistii:1:

Sosyalimm hasta olmussun. Rahatlamissindir biraz. Bu ay doktora sen mi gidecektin?? Tam hatirlayamadim.

Yelizim gecmis olsun.o agrilar cok fena:( yum catlayali kac gun oldu tahminiii??

:60: :60: ayşem yaa kopardın beni..
Hatırladım ama hakkat ha bire ne kadardır istiyon diye soruyordun :9:
Ama ben büyük bi zevkle cevap veriyordum.. Ayrıca da öle ciddi ciddi söylemedim yanlış anlamayın dışlama falan :1:

Ayrıca bende bu ay gidicem dedim bakalım ne olacak :)

Yelizcim inşAllah bu ağrılar güzel haberlerin belirtisidir..

Fatmam olurda okursan nane yağı dene canım sonunda denedim psikolojik olabilir belki benim ki ama iyi geldi baş ağrıma :)))

rica ederim cnm ..
lütfen pozitif düşün pozitif olsun ..
bence yumosların büyüyo,catlıyo ondan kasık agrın var :9::9:

klomende böyle ağrılar normal mi canım araştırdın mı hiç :26:

gidecektim ama 1 ay daha denemeye karar verdim :1:

O yumlar coktan catlamistir cnm. Birde igne oldun o kadar.
Acaba hepsi mi catladi kizz. Agrilarin cok siddetli ve uzun surduu. Hepsi catlamis olabilirrr o yuzden:53:
Neyse belirti sormayacamm. Bekleyip gorecez yelizimmm

Ama ben büyük bi zevkle cevap veriyordum.. Ayrıca da öle ciddi ciddi söylemedim yanlış anlamayın dışlama falan :1:

Fatmam olurda okursan nane yağı dene canım sonunda denedim psikolojik olabilir belki benim ki ama iyi geldi baş ağrıma :)))

Eses tesekkurler canmm pozitif olmaya calisiyorum :34:
Sosyalimm valla genel olarak evet yumlari birden fazla buyuttugu icin agri yapiyormuss bide bu folikul catladiginda icindeki sivi karin bosluguna yayiliyormus agri yapiyormuss

Aysemm evet canm doktor da demisti 3 yum oldugu icin şiddetli agrin olur diye ama catlatma ignesiyle de illa catlayacak diye bi kaide yokk ama insallah catlamistirrr

Benoşumm kigiiizzzz insallah oyle olur bu kez bakalimm
Eger olumlu bi sonuc alirsam şuanda okadar öfkeliyim ki eşime soylemicem diye dusunmeye basladim :9::9::9: hırsimi nasil alsam bilemedim :23::23:

Eses tesekkurler canmm pozitif olmaya calisiyorum :34:
Sosyalimm valla genel olarak evet yumlari birden fazla buyuttugu icin agri yapiyormuss bide bu folikul catladiginda icindeki sivi karin bosluguna yayiliyormus agri yapiyormuss

Aysemm evet canm doktor da demisti 3 yum oldugu icin şiddetli agrin olur diye ama catlatma ignesiyle de illa catlayacak diye bi kaide yokk ama insallah catlamistirrr

Benoşumm kigiiizzzz insallah oyle olur bu kez bakalimm
Eger olumlu bi sonuc alirsam şuanda okadar öfkeliyim ki eşime soylemicem diye dusunmeye basladim :9::9::9: hırsimi nasil alsam bilemedim :23::23:

hayırlısıyla insallah bebişlerimiz gelcek tatlımm :16::16:

O zaman her aksam soruyordum ama:9: evet sen hep sabirla cevap verdin ztn:)
Hee tamam seni hatirliorum o zaman. Amaaa ins gitmene gerek kalmaz senindee. Bu ay sipacik gelirrr annesine supriz yapar ins:)

slm kızlar nasılsınız ben çok sıkıldım bugün benimki bütün gün evdeydi çıkıp bişeyler yapalım dedim hiç oralı olmadı sinir etti beni:19::19:
benoşum nane yağını nasıl kullanacam peki:44::44:

O zaman her aksam soruyordum ama:9: evet sen hep sabirla cevap verdin ztn:)
Hee tamam seni hatirliorum o zaman. Amaaa ins gitmene gerek kalmaz senindee. Bu ay sipacik gelirrr annesine supriz yapar ins:)

Amin canım inşAllah..

slm kızlar nasılsınız ben çok sıkıldım bugün benimki bütün gün evdeydi çıkıp bişeyler yapalım dedim hiç oralı olmadı sinir etti beni:19::19:
benoşum nane yağını nasıl kullanacam peki:44::44:

Normalde aktardan alınan yapılıyo galiba ben evde azıcık zeytinyağına naneyi attım bolca.. Biraz ısıttım sonra şakaklarımın oralara sürdüm masaj yaptım durdu öle :)) dedim ya psikolojik de olabilir benim ki bi dene sen nasıl gelecek ?

Amin canım inşAllah..

Normalde aktardan alınan yapılıyo galiba ben evde azıcık zeytinyağına naneyi attım bolca.. Biraz ısıttım sonra şakaklarımın oralara sürdüm masaj yaptım durdu öle :)) dedim ya psikolojik de olabilir benim ki bi dene sen nasıl gelecek ?

Ayy benoşş senn tam Akdenizliler gibisinn haa nane zeytinyagi bizim orda cokk yaparlar taze naneyleee iyi oluyo ama biz yemek icin yapiyoruz ekmek banıp :1::1:

Ayy benoşş senn tam Akdenizliler gibisinn haa nane zeytinyagi bizim orda cokk yaparlar taze naneyleee iyi oluyo ama biz yemek icin yapiyoruz ekmek banıp :1::1:

Kız bende tuhaflık var gerçekten :))
Bizde öle seviyoruz helede bergamutlu zeytinyağını.. Ama başımda çok ağrıyo ne yapim bayadır araştırıyordum okuyordum falan başım bugün ağrıyınca denedim :))
Bide magnezyum yağı varmış ama o nasıl tam çözemedim..

Benden iyi ev hanımı olurmuş :)

Haa bu arda yeliz biZde kendi nanemizi kekiğimizi kendimiz kurutup yapıyorz ben çok tüketiyorum onları

Amin canım inşAllah..

sağol canım benim aktardan aldırıyim kocişime inşallah banada iyi gelir:16::16:

İnşAllah canım senin daha çok ihtiyacın var şu anda.. Bide magnzyum yağı var hamilelrde kullanır diyo ama bilemedim eczanede varmış sanırım netten baktım ben istersen onuda bi sordur o daha iyimiş komşumuz kullanıyormuş..

Kız bende tuhaflık var gerçekten :))
Bizde öle seviyoruz helede bergamutlu zeytinyağını.. Ama başımda çok ağrıyo ne yapim bayadır araştırıyordum okuyordum falan başım bugün ağrıyınca denedim :))
Bide magnezyum yağı varmış ama o nasıl tam çözemedim..

Benden iyi ev hanımı olurmuş :)

Haa bu arda yeliz biZde kendi nanemizi kekiğimizi kendimiz kurutup yapıyorz ben çok tüketiyorum onları

Kigiizzz biz zeytini kendimiz topluyozz gidip sıktırıyozz yag oluoo bide sabun yaptiriyoz miss gibii
Sorma yeşillik ve sebze biz de herzmaan kendi bahcemizde yaparizz aah aahh burda cok ariyorumm
Fatmamm dene bakalimm zeytinyaginin iyi gelmedigi bisey yok gerci dogal rafine edilmemis zeytinyagin varsa daha iyii
Bide kizz sen catlatma ignesinden sonraa nekadar agri oldu sende hatirliomusunn??Bide sende kist de mi olmustuu sanki oyle hatirliyorum kiz o sen miydinn :26:

Back
X