• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ne biliim yaa millete baksana çatir çatir hissedio :1:
Biyerde kizin biri liste yapmiss mubarekk iliskiye girdigi gece bile hissetmiş guya yumurtanin döllendigini kramp girmiss dee :53: ulen hucreden bahsediyoruz muslumann nasil hissettin mubarekk :9: aman ikinci gun oyle olmuss ucuncu gün şoyle olmuss ne hismiş beee :9:

Ben de ne bileyimm bisey aramiyomm belirti olmasi icin erken biliom daa yani keske simdiden anlama şansim olsaaa

aynennnnn yelizcimmm bende bi arkadaşdan duymuştum hatta sizlerede sormuştum anammmm milletttttt hissediyomuşşş anlamadımkiii bizdemi sorunnnn onlarmııı bişekilllllll:47::47::47::47::52:

Ne biliim yaa millete baksana çatir çatir hissedio :1:
Biyerde kizin biri liste yapmiss mubarekk iliskiye girdigi gece bile hissetmiş guya yumurtanin döllendigini kramp girmiss dee :53: ulen hucreden bahsediyoruz muslumann nasil hissettin mubarekk :9: aman ikinci gun oyle olmuss ucuncu gün şoyle olmuss ne hismiş beee :9:

Ben de ne bileyimm bisey aramiyomm belirti olmasi icin erken biliom daa yani keske simdiden anlama şansim olsaaa

yeliz gül gül öldüm delii :9::9: o nasıl hismiş kızz :9: yok bacı ben ilk gebeliğimde adet belirtisinden başka bi şey hissetmedim :53:

aynennnnn yelizcimmm bende bi arkadaşdan duymuştum hatta sizlerede sormuştum anammmm milletttttt hissediyomuşşş anlamadımkiii bizdemi sorunnnn onlarmııı bişekilllllll:47::47::47::47::52:

yeliz gül gül öldüm delii :9::9: o nasıl hismiş kızz :9: yok bacı ben ilk gebeliğimde adet belirtisinden başka bi şey hissetmedim :53:

Mutlulukkk ben onlarin hissettiklerine inanmiyorum valla bence tamamen tesaduff sonuctaa biz de onlarin yazdiklarini okuyup aynisini hissedince umutlaniyoruz amaa boş cikiyo :1:

Aynen sosyalim sormaa ne hiss :9:

Kizlar ben geldim
Okumadan yazayim dedim belliki yine epey konusmussunz :1:
Ben hala adet olmadim kizlar ne yapıcam ilk defa bu kdr gecikiyo :44:

Kocaman bir samimiyetle "amiiiiiiinnnnnnnnnnn" diyorum... Rabbim gönlündekini de tez zamanda sana versin inşallah..

canım ben galiba hamileyim dün öğrendim sosyal benim canım ciğerim hemşerim onun topiğinede yazmak istedim
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin

canım ben galiba hamileyim dün öğrendim sosyal benim canım ciğerim hemşerim onun topiğinede yazmak istedim

Maşallahh.. Rabbim hayırla sonununuzu da bal eylesin kucağına da al inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: Bizlere de sağlıkla nasip etsin..

Kizlarr doktordan simdi ciktim. Herseyi normal cikti ama cinsiyeti goremedik:) bir rahat durmadii:)

kızzz erkek mi yoksa :53:

sosyalim Rabbim sana bu topikteki herkesee en yakın zamanda naisp etsin inşallahhhhhhhhhhhh
:21::21::21:
oyy kuzum benim kafam 1 milyon sana çok yazamadım amin canım beni ve bizim kızları unutma senin duaların kabul olur canım dualarında bizede yer ver :16:
Kuzum kalp kalbe karsidir :16:
Nasilsn kuzum

yoğunum twinim ya 5 dk iş 1 dk burası :6: sende artık bi test yap kızmaya başlıyorum :20:

galiba neymiş kız hamilesin sen artık keyfini çıkar deli :38: amin kuzum aminnn :16:

kızzz erkek mi yoksa :53:

oyy kuzum benim kafam 1 milyon sana çok yazamadım amin canım beni ve bizim kızları unutma senin duaların kabul olur canım dualarında bizede yer ver :16:

yoğunum twinim ya 5 dk iş 1 dk burası :6: sende artık bi test yap kızmaya başlıyorum :20:

galiba neymiş kız hamilesin sen artık keyfini çıkar deli :38: amin kuzum aminnn :16:

Kuzum bnm dun yaptim yaa negatif cikti eger kirmizi gelmzse yapmiycam test artik kan testi yaparım cumaya fln

Back
X