- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
Herkeseee selammmm
Tek tek yazacak durumda değilim kızlar çok özürrr ben kırmızı kartı yedim inanılmaz karın ağrım var sağ kasık özellikle öldürüyo beni..
Bi tek yelizi etikete aldım çünkü konusu önemli ve benim ilgi alanım diye.. Canım istersen Faceden falan yazarsan Bilgi verebilirim ama bugün karnım çok ağrıyo yarın söz.. İşin bittiği ana gelmişsniz yakalama varsa gidecek( nerden gelmiş ?
Sagol canm.Evet kardesim de avukat ogrendik kaçari yokmus sadece suanda ogrenmeye calistigimiz sey;bu ceza once para cezasiymiş teblig edilmis 1 ay icinde odemezsen hapis cezasi diye para da 1500 lira ama bize oyle bisey gelmedi.isin ilginc tarafi mahkeme yapilmis haberimiz yok.hayatimda boyle sacma bisey gormedim ben.
Tek bi ihtimal var eşimin burdaki adresi annesi gilin evi de gozukuyo cunku bu oraya gelmis o gerizekali beyinsiz cahiller bu tebligatlari alip hic haber vermeden bi kenara atmis olabilirler.
eger oyleyse ve onlarin sorumsuzlugu yuzunden benim esim hapis yatcaksa yemin ediyorum gidip onlarin evlerini baslarina yikicam yemin ediyorum!!