• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Evet beenay yaa o istek nasıl giddiyor yaa varye o zaman kdorunmaseydık kesin tutardııı
vayyy sosyalll :1:
iyi yi senin arzulu ve şey olmanok önemliymiş hee :9: yani kadının zevk almasıı çok önemliymiş:9:

Ben kaçar ufaktannn:1:

Hiç anlamadık niye kaçtığını :9:

Hadi rast gele canım :60:

Sosyall aslanimmm izindeyim :32:
Benoşumm yazik adama kizzz biz de işi iyice cikar meselesi haline getirdik haa
Bizimmm gunde 2 kez oldugu oluyoo yada hergunn :9::9: yum zamani disinda tabiii
Fundoss o sistem guzell ben de oyle yapiyorumm mause da yanima aliyomm cok rahat
Fatmacim hosgeldinn sagol sekerimm bendekiler dusman basinaa nasil kandirildim nişanliyken hepsi ayri bi melekti :9:
Uyuyanlara iyi gecelerrrr ve kolay gelee

kanka gibi mi gezdiniz Allah iyiliğini versin:9::9: bizim ilk gece olmadı ben adetliydim çünkü:17::17:

haklısın valla canım gün aşırı çok yorucu oluyo:50::50:ben benimkini delirttim resmen 3 aydır sadece bi kez mik mik yaptık:17::17: çünkü ben bebişe zarar gelir diye korkuyorum:17::17:

Olsun kız daha iyi olmuş olmamış hoş diyenin oldu ya sanki :9:

Valla canım bende hamile kalsam galiba bende istemezdim korkardım.. Napalım artık idare etsim kocan yapacak bişi yok.. 9 ay sonrası patlama yaşarsınız :1:

Aaa bende benay nereye kayboldu diyodummm:9::9:

Ayşemmm tatlı rüyalarrr:54:

ne sandın yelizzz o ayllarda günde bikaç kez ıllurdu bile bee:9:
kız sen adet oldunmuuu

Adet oldum buarada maaleseff ve cok agrim varr yarin da gitcem doktoraa artik ilac milac yokkk :20:

Valla canım bende hamile kalsam galiba bende istemezdim korkardım.. Napalım artık idare etsim kocan yapacak bişi yok.. 9 ay sonrası patlama yaşarsınız :1:

Kizz doktorlarin en kizdigi konu bu haa bisey olmaz sacmalamayinn sadecee cok sık ve zorlayici iliskide bulunmayin diyolar haftada 2 falan olcak istee kardesime oyle demis doktoruu arkadaslarimdan da oyle duydumm

Hepinize teşekkürlerrr ama sızabiliirimmmmm:9:

yeliz git bakalım doktora nolacak

Hadi iyi gecelerrr:3:

Sosyall aslanimmm izindeyim :32:
Benoşumm yazik adama kizzz biz de işi iyice cikar meselesi haline getirdik haa
Bizimmm gunde 2 kez oldugu oluyoo yada hergunn :9::9: yum zamani disinda tabiii
Fundoss o sistem guzell ben de oyle yapiyorumm mause da yanima aliyomm cok rahat
Fatmacim hosgeldinn sagol sekerimm bendekiler dusman basinaa nasil kandirildim nişanliyken hepsi ayri bi melekti :9:
Uyuyanlara iyi gecelerrrr ve kolay gelee
canım ya hepsi öyle oluyor ya köprüyü geçene kadar:9::9: benim Allahtan hiç görümcem yok zaten bide öyle olsa kafayı yerdim herhalde çünkü benim k.valide herşeye yetiyo maşallah:19::19:

bende en çok o zamandan korkuyom zaten benimki de diyoki biz o zamanki enerjiyle ikinciyi yapıveririz farkında olmadan:9::9:
Adet oldum buarada maaleseff ve cok agrim varr yarin da gitcem doktoraa artik ilac milac yokkk :20:
hayırlısı olsun canım bide öyle dene bakalım inşallah ilaca gerek kalmadan bebişin gelir bu sefer:16::16:

Yelizcim orası ölede bazı hamileliklerde de doktor yasaklıyı ama.. Benim kuzenimde de öle oldu.. Kısmet bakalım bizim nasıl olacak..

Fatmacım bırak olursa olsun kız bi arada büyürler :1:

Sosyalcim rastgele :9: yarın görüşürüz ama bu konuyu konuşur uyuz bilemem

Bende kaçtım kızlar erken kalkıyorum çünkü görürşür yarın ;)

Yelizcim orası ölede bazı hamileliklerde de doktor yasaklıyı ama.. Benim kuzenimde de öle oldu.. Kısmet bakalım bizim nasıl olacak..

Fatmacım bırak olursa olsun kız bi arada büyürler :1:

Sosyalcim rastgele :9: yarın görüşürüz ama bu konuyu konuşur uyuz bilemem

Bende kaçtım kızlar erken kalkıyorum çünkü görürşür yarın ;)

bende öle düşünüyorum canım:34::34: görüşürüz canım kendine iyi bak öptüm:54: bende yarın geç gelirim doktora gidecem çünkü:34:

Kizlar ben de kaciyorum cok agrim var insallah uyuyabilirim
Hepinizi optummm iyi gecelerrrr
Fatmam yarin guzel haberlerle gel insallahhh bekliyo olucazz :16:

Günaydınnnnnnnnn :3:

bizim dün gece çalışma olmadıııı :50: sızmışım eşimde yorgunum boşver dedi öncesinde :26:
napalım artık dr. haftada 2 demişti zaten olursa olur amaaan

bizim dün gece çalışma olmadıııı :50: sızmışım eşimde yorgunum boşver dedi öncesinde :26:

günaydın fundoşum olsun bi gün de olmayıversin nolcak önceki günden kalan ve sonraki gün gelecekler var daha :16:

bi şey olmaz canım bak sana bi örnek vereyim bi arkadaş yumurtlamadan 3 gün ilişkiye girdi ve hamile kaldı diğeride 2 gün önce ilişki oldu ve hamile kaldı olacağı varsa her türlü oluyor yanii:32::32::32:

Back
X