• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tırnağada zarar verir o haaa
protezde veriyor

inşallah canım Allah gönlüne göre versin hayalindeki evi almanı çok isterim. kocaman olsunki miniklerde rahatça yürüsün oynasın :16:

benimde sırf cam için çağırmam lazım kadın ama evde değilim ondan aklım kalıyooo kaç defa anahtar bırakıp geldim :31:
Aynen fundam.bende camlara cikamiorum. Birde sirf salanda 3 cam 1 balkon cami var. Birde camlarim buyuk.
Valla kadin gelio 1 bucuk saatte silio gidio. Diger turlu evdeyjm ztn.kendi isimi yavas yavas yapiorum.

Ay alinti yapamadim kizlarr.
Fundam hep boyle mutlu oll:48: sedos napiooo.yeni haberler var mi:)
Benayim haklisin bunu bulduguma sukrediorumm
Sosyosss yogunsun galibaa.Allah kolaylik versin.
Fatmamda hayirli haberlerle gelecek insallah.
Lizomm aranizin duzeldigine cok sevindim.Rabbim size birdaha boyle gunler yasatmasinn.
Twinim sogan suyunu sormussun. Vakitli icsen daha iyi tabi ama.okulda icmen imkansiz.artik ayarlayabildigin kadar icersin cnm.

inşallah canım hepimizzzzz
kız eşim aradı bi arkadaşı var hani geçende bizide götürdüler gece yemeğe sonra canlı müziğe
bizden sonra nerelere gittiler
birde kızları var 5 e giden oda hep yanlarında
kadın bir kaprisli bi doyumsuz
eşim dediki kavga etmişler çok kötü boşıycam seni demiş kadın için evinle benle kızınla hiç ilgilenmiyorsun
halbuki varyaaa adam nereye istese götürüyo ilgilide vede adamın barı var ortak akşamları gidiyo işden çıkarken oraya bile gidiyo kadın sık sık
dedimki diyo biz fundayla sizden sonra hiç çıkmadık bi doğum ziyareti :9: ben hergün sporda o evde sesi çıkmıyo kızın
abi normal değilsiniz dedim diyo hasta yaa benim hanım bıktım usandım demiş

Lizomm aranizin duzeldigine cok sevindim.Rabbim size birdaha boyle gunler yasatmasinn.
Twinim sogan suyunu sormussun. Vakitli icsen daha iyi tabi ama.okulda icmen imkansiz.artik ayarlayabildigin kadar icersin cnm.

Evet aysemm mecburen aksam yemk oncesi bide gece yatmadn yaparim :16: inss ise yarar simdilk pek bi degisiklik yok ama

tırnağada zarar verir o haaa
protezde veriyor

inşallah canım Allah gönlüne göre versin hayalindeki evi almanı çok isterim. kocaman olsunki miniklerde rahatça yürüsün oynasın :16:

benimde sırf cam için çağırmam lazım kadın ama evde değilim ondan aklım kalıyooo kaç defa anahtar bırakıp geldim :31:

Aminn canım hepimize inşAllah..

Kız senin camlarda maşallah yani gerekir biri ama sen varken gelsn bende güvenemem :))

Neşeli bir başlık keyifle okudum güzel gülüşler herkese...

Tşk ediyoruz.. Kendimizce gülüp eğleniyoruz kısaca seviyoruz biz bizi :9:

Sende kısaca hikayenle başlayabilirsin ;)

Aynen fundam.bende camlara cikamiorum. Birde sirf salanda 3 cam 1 balkon cami var. Birde camlarim buyuk.
Valla kadin gelio 1 bucuk saatte silio gidio. Diger turlu evdeyjm ztn.kendi isimi yavas yavas yapiorum.

benim giriş kat ama demir korkuluklar var hepsinde çok zor oluyooo benimde sırf salonda 9 pencerem var :53: bisürü cam yetmezmiş gibi bide cam balkon yaptırdım gelen zaten kaçıyoo :9: sırf camlar oyalanı bişey yapamadım diyo kadın

ayyy bende eve geçsem ayşem havada ısınsa şöle ne planlarım var halı yıkatmak perdeler m.dolabı oy oy

inşallah canım hepimizzzzz
kız eşim aradı bi arkadaşı var hani geçende bizide götürdüler gece yemeğe sonra canlı müziğe
bizden sonra nerelere gittiler
birde kızları var 5 e giden oda hep yanlarında
kadın bir kaprisli bi doyumsuz
eşim dediki kavga etmişler çok kötü boşıycam seni demiş kadın için evinle benle kızınla hiç ilgilenmiyorsun
halbuki varyaaa adam nereye istese götürüyo ilgilide vede adamın barı var ortak akşamları gidiyo işden çıkarken oraya bile gidiyo kadın sık sık
dedimki diyo biz fundayla sizden sonra hiç çıkmadık bi doğum ziyareti :9: ben hergün sporda o evde sesi çıkmıyo kızın
abi normal değilsiniz dedim diyo hasta yaa benim hanım bıktım usandım demiş

Yuhh yaa.insanlar sukretmeyi bilmior iste. Bundan bosansa mutlu mu olacak sanki. Neyse Allah herkese selamet versin.
9 cam miiiii:53: vala temizlikcinin kacmasi cok dogal:9:
Ins. Sende onumuzdeki aya isi birakirsinnn,yazin serin olan evinde pufur pufur oturursun cnm.
Twinim bendede pek bi degisiklik olmamisti.sen icmeyi birakma.gecede ic.

Yuhh yaa.insanlar sukretmeyi bilmior iste. Bundan bosansa mutlu mu olacak sanki. Neyse Allah herkese selamet versin.
Ins. Sende onumuzdeki aya isi birakirsinnn,yazin serin olan evinde pufur pufur oturursun cnm.

Tamam kuzu bu arada lizo yorumlamis anam sehzade mi olck oda gostereydi iyiydi senin minik :1:
Sedosun da belli degil dimi

ayşemm bu değerlere göre erkek :9::9: ben seninkini kız hissediyodum ama sen erkek hissediyodun değilmi :16:

kızzzzzzzzzzzz o değerler cinsiyetmi belirliyooooooooooo :53: erkek yılı diyolar yaa doğru demek herkes erkek doğuruyoooo

yaaaa benimki bi tatlı dille konuşuyooo dedim bişey olmuşşş duyuyo elin karısını hemen kıymete biniyom :9:

kız bulsaydım burda perde paylaşmıştım orda vardıııı salon :9::9:

soğan mucize yaa twinimmm aksatma hadi bakalım inşallah etki edicek sendede ayşemdeki gibi

kızzzzzzzzzzzz o değerler cinsiyetmi belirliyooooooooooo :53: erkek yılı diyolar yaa doğru demek herkes erkek doğuruyoooo

yaaaa benimki bi tatlı dille konuşuyooo dedim bişey olmuşşş duyuyo elin karısını hemen kıymete biniyom :9:

soğan mucize yaa twinimmm aksatma hadi bakalım inşallah etki edicek sendede ayşemdeki gibi

Insss fundoscann ay ard arda versek su haberleri kizz ne guzel olur icim bi coskulu bugun hayrolsun :1: :64:

yaa fundoş sedoş ne yaptı ki konuşmadın mı ? ne kontrolü vardı onun bugün daha yeni gitmedi mi ikili teste görememişti sanki. onunda bhcg değerini öğrensek de yorum yapsak ona göre :1:

Napim canm adet sancisi ve öksürük anami aglattiiii

adaçayı içiyor musun kız :56:

Nasilsnzz kizlarrr
Sosyalim fundosum yelizim benosum mutlulk kuzumm

iyiyim canım yeni geldim sen ne yapıyorsun :6:

geldimm yavrularrrr,sabah esimle ciktimm. disarida islerimi hallettim. cikmiskende hastaneye ugrayip tahlil sonuclarini aldim.tarama testi negatif diyor. icim rahatladi biraz.
aaman temizlikciyi sormayin deli etti benii. surekli isim vardi diyip durduu. tabi ben birakmadimm:1: islerini guzelce bitirdii.sonra tipia tipis evinee:32:
yaa fundoss 12 yillik esareti sen hangi siteden izlemistin.hatirliyor musunn? bu aksama izlemeye filmimiz yokta:1:

sonuçların iyi çıktığına sevindim kuzum :29: hadi gözün aydın :32:
slm kızlar ben geldim nasılsınız:3:
ben sabah testi yaptırmaya gittim benim doktorun ameliyatı varmış başka doktor baktı ultrasonda hiçbişey demedi adam sonra kan testi verdim 3.5ta çıkacak gidip benim doktora gösterecem sonuçları ama içim içimi yiyiyor niye bişey sölemediki diğer doktor:18::18::14::14:

güzel haberlerle gel kuzu :16:

Yine ben geldimm
Fatmam kendi dr una gidince sor herseyi ayrica bnce ultrasonla baksin sonucta o yok diye diger dr a gitmissin adam bilgi fln vermems soyle druna :16:
Kizz fundossss napiosun
Yelizim hadi hayırlısı yarin git bi bakalim
Sosyalcan nerdee :44:
Lizcann duzelmiss araniz cok sevindim bi daha bozulmasin araniz inss

kız sen gitmiş gelmişsin ben yeni geliyorum :9:

canım benim sağol bitti sayılır işim :51:

Tamam kuzu bu arada lizo yorumlamis anam sehzade mi olck oda gostereydi iyiydi senin minik :1:
Sedosun da belli degil dimi

Insallah soganin mucizesini twinde gorecek:54:
Bakalim sali gunu belki gosterir:1:
Evet bu ara hep erkek duyorum bende.aman saglikli olsunda cinsiyeti hic onemli degil.
Perdeni bulursan paylas fundam merak ettim.Allah muhabbetinizi artirsin cnm. Senin kiymetini daha iyi anlar simdi:1:

Sagol sosyalim.sonuclari kendim yorumladim.forumlardan bakarak. Daha doktora gostermedim cnm.artik bizde yari doktor sayiliriz:9:
Doktorculuk oynuyoruz o kadarrr:9:

Kuzum ne cok isin var senin cok sukur azalmis :6:
Ozledik cnm bnm
Insallah soganin mucizesini twinde gorecek:54:
Bakalim sali gunu belki gosterir:1:
Evet bu ara hep erkek duyorum bende.aman saglikli olsunda cinsiyeti hic onemli degil.
Perdeni bulursan paylas fundam merak ettim.Allah muhabbetinizi artirsin cnm. Senin kiymetini daha iyi anlar simdi:1:
Inss Ayşem sogan i hep erteliyodum yapıcam diyip duruyodum bide bunu deniyim inss bekletmeden gelir miniklermz
:16:

Canlar bende cikayim kiz kardesime gidicem optm hepinizi :54:
Fatmamida merak ettim arada bakarim :3:

Back
X