- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
Söktün dee yerine yenisini cektin mi silikonn su kacar kiz biyerleree
amann çilemiz hiç bitmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söktün dee yerine yenisini cektin mi silikonn su kacar kiz biyerleree
Valla canm heralde firca cif kaziyacan azcik
Sosyalimm evet o son radde bana da cok zor geliyoo
Kurutunca makkineyle kabarıyo filan
bende şuan havlu koydum sırtıma yatağa girdim sizle laflıyom kurusun kendisi![]()
Yaa ben de havluyu kafama sarip 3 saat oyle geziyorumm sonra oylece kurumuş saci yola yola tariyorumhayatta banyoda sac taramam cocuklugumdan beri en sevmedigim seylerden birii
Yaa ben de havluyu kafama sarip 3 saat oyle geziyorumm sonra oylece kurumuş saci yola yola tariyorumhayatta banyoda sac taramam cocuklugumdan beri en sevmedigim seylerden birii[/QUOTE
bi ara duştayken tarardım ben kremliyorum rahattı ama bıraktım işkence gibi bide krem sürmüyorum artık hemen yağlanıyo
Sen aynı ablam gibisin oda öle![]()
kız ben cillit bang aktif köpük var ya ondan kullanıyorum banyoya silikonlar bembeyaz oluyor sizde kullansanıza
ayy öyle yapma fundoşum valla hasta olursun :26:
kırmızı lahana turşusu yaptımm![]()
Cok guzel bir hikaye. . Allah'im saglikla büyütme yi nasip etsin InsAllah. . Darisida tez zamanda saglikla sihhatle hayırlısı ile bizlere olsun.. hikayeni her zaman dinlemek isterim ; )
Kiz daha bi gun olmadan ben özledim ya zor oluyormus telefon suz anam![]()
Aayyy ben kırmızı lahana manyagiyim cok severimm
fundaa evin guzele benziyo bayildim koseye tam benlik olmuş canım
Ya kizlar su erkeklerde varikosel oluyormuş yaa dr lar spermiyogrmla onu anlayabiliyor mu :44:
yani eşime ilaç vermezmi kızzz eşiminkide az çıktıııı:26:
m yle başlıyodu ama nete bi bakıyım
suyunu içiyor cnm kaynatıyorum gece yatarken içiyo