• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende hiçbişey hissetmiyorum şuan bulantımda yok daha erken ondanmı acaba ?

Ay bilmiyorum ki canım ya keşke hemen görseK bebişlerimizi

bi kere izleyince ben sonunu çok meral ediyorum seviyorum valla ne yalan söyleyi:)

Ay insllh yaa cok korkyorrum ben bisi olcak die kese felanda gormedik ya ondan sanirim

lizimcanım çok sağol bitanem :17:

Allahın izniyle geçecek...

İnşallah sizler iyisinizdir...

bir şey sorucam kızlar , dün verdiğim kan testi değerim 3,02

Dr. günün geçtimi dedi hayır dedim , hemen kan testi vermeseydin heyecan yaptın tabii dedi...

bende test yaptım çizgi silik çıktı...bekle günün geçsin dedi...

yani bebek olabilme imkanı mı oluyor bu söyledikleri ? anlamadım...

Ayşeemm balımm ... fundoşummla çalışmalrnz bitti sanrm

hayırlı sonuçlar olsun inşallaahh

Pollenim kız bende evlendiğim ilk sene eşim yurtduşındaydı çalışmıyordum mügeye sarmıştım dediğin gibi insan merak ediyor nolacak diye
geçen aylardada izin kullandım 1 hafta ona takıldım noldu diye anneme sorup duruyorum hatta bulundumu katili diye
bu arada içini ferah tut bebişin sağsalim doğacak inşallah kalbim seninle :16:

sedommmmm sedommmm canımmmm, hamişsin inşallaaah bebişin senin hayatını değiştircek tüm sorunları alıp götürcekkk:16:
inanıyorum hayatımız onlarla daha güzel olcak ve biz onlarıda alıp gezicezzz :34:
cansın sennnn :16:

Çook sıkıldım sabahtan beri biley yemedim bi yeşil çay içtim ne yesem diye düşünüyorum ovu testide negatif çıkıyor 14. Gün yapıcam bidaha:31:

Çook sıkıldım sabahtan beri biley yemedim bi yeşil çay içtim ne yesem diye düşünüyorum ovu testide negatif çıkıyor 14. Gün yapıcam bidaha:31:

nasıl duruyorsun öle benim midem almaz çay hele yeşil çayı açken :53:

Pollenim kız bende evlendiğim ilk sene eşim yurtduşındaydı çalışmıyordum mügeye sarmıştım dediğin gibi insan merak ediyor nolacak diye
geçen aylardada izin kullandım 1 hafta ona takıldım noldu diye anneme sorup duruyorum hatta bulundumu katili diye
bu arada içini ferah tut bebişin sağsalim doğacak inşallah kalbim seninle :16:

sedommmmm sedommmm canımmmm, hamişsin inşallaaah bebişin senin hayatını değiştircek tüm sorunları alıp götürcekkk:16:
inanıyorum hayatımız onlarla daha güzel olcak ve biz onlarıda alıp gezicezzz :34:
cansın sennnn :16:

fundoşş , güll güzelii hayırlısı olur inşallah , beraber alıp gezme düşüncesi bile ne güzel

inşallah sıra sıra veririz o güzel haberi :109:

sen anlıyor musun bu değerlerden ,
eğer varsa da gizemli bir çocuk bu sanırım

böyle kafasını karıştırır mı insanın...testte seninleyim diyor kanda bilemem :)

o da benim gibi sinirli , şaşkın ne yaptığını bilmiyor sanırım :1:

nasıl duruyorsun öle benim midem almaz çay hele yeşil çayı açken :53:

Diyetteyim o yüzden aç karnına içiyorm bazen:34: bu arada demin okudum prolaktişn hormonu yüksek olunca kimyasal gebelik yaşanıyormuş korktum kızlar dr. Bana hap felanda vermedi :18:

fundoşş , güll güzelii hayırlısı olur inşallah , beraber alıp gezme düşüncesi bile ne güzel

bencedeee çok keyifli minik oğluşuma tulum giydirip yanımda gezdirmekkkk :16::16:
ben hiç anlamıyorum bu değer olayından yaaa
aman aman sakın sinirli olmasınlar dicem ama psikolojimizi iyi tutmak çok zor tabiiiii :47:

Hamilemisin hayırlı olsunnn:16: tek tek söyleniyor ne güzel:16:

Ezocan net bişey yok daha inşallah sıraylaaaa hamişizzzzz:16:

Hamilemisin hayırlı olsunnn:16: tek tek söyleniyor ne güzel:16:

yoo hamile değilim cnm :)

bencedeee çok keyifli minik oğluşuma tulum giydirip yanımda gezdirmekkkk :16::16:
ben hiç anlamıyorum bu değer olayından yaaa
aman aman sakın sinirli olmasınlar dicem ama psikolojimizi iyi tutmak çok zor tabiiiii :47:

oğluşuunn oy yerim seniii :109: inşallah rabbim gönlüne göre verir

Allah korusun olmasınlar , bu zaman da öfkene hakim olabilmek, çok zor fundam...

Funda ben korkuyorum prolaktinden dolayı yumurtlayamassam diye :18:

offff bende testlerde bi onla fsh anormal çıktı ama çok değil şimdi diyorum yumurtlamadımmı acabaaa
ovü. testinde koyu çıktı ama olması gereken kadar değil
ertesi günde silik kafam allak bullak

offff bende testlerde bi onla fsh anormal çıktı ama çok değil şimdi diyorum yumurtlamadımmı acabaaa
ovü. testinde koyu çıktı ama olması gereken kadar değil
ertesi günde silik kafam allak bullak

Belki çok koyu çıkmamıştır testten olabilir belki bende ilk yaptım belliydi biraz yani silikdide belliydi dün yaptım ilkinki kdr değil yok gibi çıktı geç yumurtlayacam yada prolaktinden dolayı yumurtlayamıyacam sanırım korkuyorum:18: sen ne zamandır düşüinüyodun unuttum ben söylemişmiydin:44:

Back
X