• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

aynen canim. kürtajdan sonra bir süre girmemistim buraya...her girdigimde dahada cok aci cekiyordum, kendimi toparladim ama sükürler olsun...

amin isteyen herkese allahim versin, icindede bize...
evlatsizlikla sinamasin bizi allahim...

Amin canım amiinnnnnnnnnnnnn:16:

QUOTE]

günayddiiinn canim...nasilsin?

iyiyim canım sağol sen nasılsın

Abuuuu.. Hemen şimdiden başlim mi gün aşırı yapmaya.. Anammm.. Haftasonu da memlekete gidicez en önemli günler ya ne etsek acaba :S :18: Panik yaptım.. İnşallah olur ya..

bence başla ayrıca gün aşırı olmasına gerekte yok çünkü doktorlar haftada 2 en fazla 3 ilişki olsun diyorlar

Gunaydin yavrukuslarrrrr
Oo funda cok uzaga gidiosun.kolay gelsin yavrummmm
Sosyoss 67 iyidirrr:)
Bende 67 bucuk olmusum. Kilo surekli yukari gidiooo:(
Pericim sen simdiden gun asiriya basla.riske atma bence.

67 iyi mi eee peki öyle olsun ayşem seni mi kırayım

Abuuuuu öyle mi oluyor kıığııızzz... :9: Ay olsun da 3 aylık gebe olayım da o yapmasın :)))
Söz verdim RabbimE dua ettim Rabbim sağlıkla ver hiçbişiden şikayet etmiceem dedim.. İnşallah olur...
Rabbim seni de kuzunu da bağışlasın oy :nazar::nazar:

Evet canım öyle oluyor hakikaten..

beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir..

ayy ne güzel bir sözmüş buu

Lizomm gunaydinn. 65 bucukla hamile kaldim cnm. 2 kilo almisim. 1 kiloyuda 1 haftada aldim:) hedefim 75 ins bu hedefle doguma giderim:)

Merhaba cnm. Benimki belli degil daha. Belki bugun belli olur.
Kizlar ben sindi dusa falan girecem. Disarida islerim var. Saat 3 bucukta da muayenem var. Cikinca haber veririm size. Opuyorum hepiniziii:54:

Ayşecim mail için tşk ediyorum canım.. benim yorumum gene titili olduğundan yana hadi hayırlı haberler ile gel.. ben muhtemelen akşam eve gidene kadar bu güzel haberlerden mahrum kalıcam :(
İnşAllah öğrenirsinde topik olarak bizde rahatlarız canım :9:
kimsecikler kalmamış burada herkesçikler boşlamış bugün topiği anam peri ile basa dan başka :9:

Merhaba kızlar size de.. sohbetiniz koyu

Ayşecim mail için tşk ediyorum canım.. benim yorumum gene titili olduğundan yana hadi hayırlı haberler ile gel.. ben muhtemelen akşam eve gidene kadar bu güzel haberlerden mahrum kalıcam :(
kimsecikler kalmamış burada herkesçikler boşlamış bugün topiği anam peri ile basa dan başka :9:

sana gülüyorduk başımıza geldi kız bende çok yoğunum haa bi iş bitmeden başka iş başlıyor :53: bak böyle oldum:27::27::27:

bizler burdayiz ama bu kizlar nerdeeee????

çok yoğunum twincan öğle arası bi bakayım dedim sizlere :25: sen ne yapıyorsun bitti değil mi padişahlık :1:

Bitti cnmm :44: uyanmasi ne kadr zorrr sabahlari off
Valla cok yorgnm bnde bide 2gun ust uste nöbet yazmislar ..
Cnm kolay gelsin sana bi hafta baya yogunsn sen
Fundos ta oyleee

Bitti cnmm :44: uyanmasi ne kadr zorrr sabahlari off
Valla cok yorgnm bnde bide 2gun ust uste nöbet yazmislar ..
Cnm kolay gelsin sana bi hafta baya yogunsn sen
Fundos ta oyleee

benim yoğunluk 1-2 ay daha devam eder canım fırsat buldukça gelir yazarım artık :32:
sana da kolay gelsin milletin çocuklarıyla uğraşmak kolay değil tabii :25:

anladım canım hayırlısı bizde yum günlerindeyiz:17: ben artık eskisi kadar takmıyorum sanırım yaa amann olursa olur modundayım iyi mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum :26:

iyi yapiorsun, bende bir aydir ayni moda girdim wallahi...
düsünmemek daha iyi geliyormus, doktorum dedi....bir acma kapama yeri olsa insanin ne güzel olacak degili? hehehe

benim yoğunluk 1-2 ay daha devam eder canım fırsat buldukça gelir yazarım artık :32:
sana da kolay gelsin milletin çocuklarıyla uğraşmak kolay değil tabii :25:
Sorma cnm dun bagirmktan boğazım yine basladi faranjit azck belli
Sagol kuzum ..
Sosyal yogunsn ama bisey sorcm
Biz 8, 9, 11, 13.gunlerde calstk taa :1: teldeki progrmda dun yum günü diodu dunde 13.gundu bugunu pas gecelim dimi

iyi yapiorsun, bende bir aydir ayni moda girdim wallahi...
düsünmemek daha iyi geliyormus, doktorum dedi....bir acma kapama yeri olsa insanin ne güzel olacak degili? hehehe

ben hiç açmam herhalde kendimi

wallaha öyle olmus yaaaa.....
hic sasirmam simdi ayni zamanda hamis kalirsak :)

hayırlısı inşallah canım
Sorma cnm dun bagirmktan boğazım yine basladi faranjit azck belli
Sagol kuzum ..
Sosyal yogunsn ama bisey sorcm
Biz 8, 9, 11, 13.gunlerde calstk taa :1: teldeki progrmda dun yum günü diodu dunde 13.gundu bugunu pas gecelim dimi

bugünü es geçme yarın yapmazsınız :34:

Back
X