tatlim tam olarak korunmayi biraktiktan kac ay sonra hamile kaldin![]()
6 ay sonra filan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim tam olarak korunmayi biraktiktan kac ay sonra hamile kaldin![]()
kızlar bazı arkadaşlarım dikişsız normal doğum yaptıklarını söylüyo bize de nasıp olur mu ki o?
ne ile alakalı?
Canım yumurtlama ne zaman olacağı belli olmuyordu benim adet aralığım uzundu. Testlerde ikiside kopkoyu olduktan sonra hergün deneme yaptım vallailk ay çok umutluydum kesin döllenme olmuştur diye olmamış
İkinci ay ilk koyu olduğu gün bir sebepten birliktelik olmadı ama sonraki günler oldu ben umutlanmadım bu ay olmaz diye yinede bir umut tabi gebelik testi yaptım adet günümde çok silik varla yok arası ikinci çizgiyi gördüm. Görmemle zaten eşofmanlarla hastaneye koştum
Senin de hayırlı haberlerini bekliyor olucam
Normal doğumda dikişmi atılıyorki:26:
kızlar bazı arkadaşlarım dikişsız normal doğum yaptıklarını söylüyo bize de nasıp olur mu ki o?
ne ile alakalı?
ben sensiz olamam kiii...![]()
hemen ne bağırıyorsun haincadıı
![]()
ne ile alakalı?
çok sağol canım dualarını esirgeme bizden
demekki koyu olduğu gün olmadı ertesi gün oldu yum. zaten testtede yazıyor ya 24 saat sonra olur bellide olmaz tabide
ben hergün yapıyorum test tahminime göre pazar günü olacak bakalım hayırlısı
evet canım bazen alttan atmak zorunda kalıyorlar. sanrım bebek sıkışınca knarlardan kesiliyo. kesilmezse makata kadar yırtılır diyo arkadaşım
çok sağol canım dualarını esirgeme bizden
demekki koyu olduğu gün olmadı ertesi gün oldu yum. zaten testtede yazıyor ya 24 saat sonra olur bellide olmaz tabide
ben hergün yapıyorum test tahminime göre pazar günü olacak bakalım hayırlısı
evet canım bazen alttan atmak zorunda kalıyorlar. sanrım bebek sıkışınca knarlardan kesiliyo. kesilmezse makata kadar yırtılır diyo arkadaşım
ne korkacağım yaa pırtlatacağım hemen bebeğimi, bir an önce alacam bebeğimi kollarıma hemen emzirmeye başlayacağım
herşeyin hayırlısı kız, hele bi o zaman gelsinde bakarız, evdeki hesap çarşıya uymuyor biliyorsun![]()
ahh sed basa gelen cekilecek isteerkekler ne rahat yaa. bi sunnetle kurtuluyorlar. onuda cogu kucuk yasta oluyor hatirlamiyorlar bile
![]()
olmayalım valla pırtlatalım minnoşları, kocalarada göndermeler yapmayı unutmayalım
amin canımm aminn
canım tablo işi biraz çetrefilli bazıları isim yazdırıyor sonra uğramıyor herkes isminin altına yazsa daha iyi olmaz mı![]()
ne ile alakalı?
teste göre mi yıldızlara göre mi
kız güloo senin ağzın ne diyii öyleee![]()
valla acı ama gerçek hatta bi arkadaşımın ablası normal diye girmiş alttan kesmişler bebek pisliğini yutunca hoppp sezeryana üsttende kesmişler
böyle felaket tellalı gibi oluyorum ama
ben normal doğum düşünürum sanrım sezeryanda göbek kalıyo
teste göre mi yıldızlara göre mi
kız güloo senin ağzın ne diyii öyleee![]()
hamile kaldık hepimiz nasıl doğuracağımızı düşünüyoruz oldu olucak isimde bulalım![]()
kıskandım galiba beni aranıza almadınız die
ya tam açılmayınca rahim kesiyolarmış işteee bayağı bazısıda çok rahat yapıyo hiç bi cerrahi işlem yapmadan
ama dikiş oldumu benim bi yakınım tam 1 sene o dikişlerden çektiğini söledi iltihap acı yanma filan
ondan duyunca sezeryanı garantiledim.
burdada bi arkadaş vardı doğum yaptı benle bir düşünüyodu bebek ozaman kaldı o hemen hamile neyse geçen ay doğurdu oda feryad ediyo şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım ben ısrar ettim normal olsun diye dedi
valla acı ama gerçek hatta bi arkadaşımın ablası normal diye girmiş alttan kesmişler bebek pisliğini yutunca hoppp sezeryana üsttende kesmişler
böyle felaket tellalı gibi oluyorum ama
ben normal doğum düşünürum sanrım sezeryanda göbek kalıyo
artık ben bir şey düşünemiyorumdüşünme yetimi kaybediyorum yavaş yavaş
![]()