• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canım yumurtlama ne zaman olacağı belli olmuyordu benim adet aralığım uzundu. Testlerde ikiside kopkoyu olduktan sonra hergün deneme yaptım valla:17: ilk ay çok umutluydum kesin döllenme olmuştur diye olmamış:50: İkinci ay ilk koyu olduğu gün bir sebepten birliktelik olmadı ama sonraki günler oldu ben umutlanmadım bu ay olmaz diye yinede bir umut tabi gebelik testi yaptım adet günümde çok silik varla yok arası ikinci çizgiyi gördüm. Görmemle zaten eşofmanlarla hastaneye koştum:16: Senin de hayırlı haberlerini bekliyor olucam

çok sağol canım dualarını esirgeme bizden :16:
demekki koyu olduğu gün olmadı ertesi gün oldu yum. zaten testtede yazıyor ya 24 saat sonra olur bellide olmaz tabide
ben hergün yapıyorum test tahminime göre pazar günü olacak bakalım hayırlısı

ben sensiz olamam kiii...:38:

hemen ne bağırıyorsun hain :22: cadıı

:1:

kızlar bazı arkadaşlarım dikişsız normal doğum yaptıklarını söylüyo bize de nasıp olur mu ki o?

ne ile alakalı?

:16::16::16::21::21::21: kıskandım galiba beni aranıza almadınız die

ya tam açılmayınca rahim kesiyolarmış işteee bayağı bazısıda çok rahat yapıyo hiç bi cerrahi işlem yapmadan:54:
ama dikiş oldumu benim bi yakınım tam 1 sene o dikişlerden çektiğini söledi iltihap acı yanma filan
ondan duyunca sezeryanı garantiledim.
burdada bi arkadaş vardı doğum yaptı benle bir düşünüyodu bebek ozaman kaldı o hemen hamile neyse geçen ay doğurdu oda feryad ediyo şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım ben ısrar ettim normal olsun diye dedi

demekki koyu olduğu gün olmadı ertesi gün oldu yum. zaten testtede yazıyor ya 24 saat sonra olur bellide olmaz tabide

Ayyy inşallah olur canım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olsun. Bol bol çalış:6:

evet canım bazen alttan atmak zorunda kalıyorlar. sanrım bebek sıkışınca knarlardan kesiliyo. kesilmezse makata kadar yırtılır diyo arkadaşım

doktor bana rahim esner demişti bu gitmemde yine sorayım. Zaten çok korkuyorum bide kesecekler dikecekler ooooffff:43:

teste göre mi yıldızlara göre mi :34:

evet canım bazen alttan atmak zorunda kalıyorlar. sanrım bebek sıkışınca knarlardan kesiliyo. kesilmezse makata kadar yırtılır diyo arkadaşım

kız güloo senin ağzın ne diyii öyleee :52:

çatıya bağlı kızlar o umarım benim çatı geniştirde çatır çatır doğururum ben korkmuyorum niyeyse hiç :32:

ne korkacağım yaa pırtlatacağım hemen bebeğimi, bir an önce alacam bebeğimi kollarıma hemen emzirmeye başlayacağım :16:

herşeyin hayırlısı kız, hele bi o zaman gelsinde bakarız, evdeki hesap çarşıya uymuyor biliyorsun :32:

evet canım ama o zamanları düşündükçe bir şeyler olmuyor desem de yalan söylerim:30: , hayırlısı nasılsa öyle olsun :))

ahh sed basa gelen cekilecek iste:6: erkekler ne rahat yaa. bi sunnetle kurtuluyorlar. onuda cogu kucuk yasta oluyor hatirlamiyorlar bile:19:

evet canım , hem vücutların da öyle önemli bir değişim de olmuyor ne güzel ya biiz :37:

olmayalım valla pırtlatalım minnoşları, kocalarada göndermeler yapmayı unutmayalım

amin canımm aminn

canım tablo işi biraz çetrefilli bazıları isim yazdırıyor sonra uğramıyor herkes isminin altına yazsa daha iyi olmaz mı :34:

aslında bence de iyi olur sosyalcan tablo işi zor olmazsa tabii sana :))

kızlar bazı arkadaşlarım dikişsız normal doğum yaptıklarını söylüyo bize de nasıp olur mu ki o?

ne ile alakalı?

ilk defa duydum :53: vaay bee , demek ki kendiliğinden açılıp kendiliğinden kapanıyor :9: açıl susam açııll , kapan susamm kapaan, ya keşke olsaydı da, böyle bir şey yapsaydık :1:

dikişlerin tutması zor oluyo çünkü ıslak bölge idrar duş olayı sürekli açılıyo dikiş

valla acı ama gerçek hatta bi arkadaşımın ablası normal diye girmiş alttan kesmişler bebek pisliğini yutunca hoppp sezeryana üsttende kesmişler

böyle felaket tellalı gibi oluyorum ama :52:

ben normal doğum düşünürum sanrım sezeryanda göbek kalıyo

hamile kaldık hepimiz nasıl doğuracağımızı düşünüyoruz oldu olucak isimde bulalım:9:

valla acı ama gerçek hatta bi arkadaşımın ablası normal diye girmiş alttan kesmişler bebek pisliğini yutunca hoppp sezeryana üsttende kesmişler

artık ben bir şey düşünemiyorum :52: düşünme yetimi kaybediyorum yavaş yavaş :52:

:60: her ikisideeee vallahaaa :9::9::9::9:
pazar günü ya bide ctesi gece pazar full düşünüyommmm
stok yapim herşeyi evede dışarı çıkmayalım havada kötü olur inşallaaaah :9:

ayyyy canım acaip ıspanaklı börek istedi:56:

:16::16::16::21::21::21: kıskandım galiba beni aranıza almadınız die

ya tam açılmayınca rahim kesiyolarmış işteee bayağı bazısıda çok rahat yapıyo hiç bi cerrahi işlem yapmadan:54:
ama dikiş oldumu benim bi yakınım tam 1 sene o dikişlerden çektiğini söledi iltihap acı yanma filan
ondan duyunca sezeryanı garantiledim.
burdada bi arkadaş vardı doğum yaptı benle bir düşünüyodu bebek ozaman kaldı o hemen hamile neyse geçen ay doğurdu oda feryad ediyo şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım ben ısrar ettim normal olsun diye dedi

seni aramıza almamak mıııı çıllgıııın :57: :49::49::49:

canım kişiden kişiye değişiyor, benim ablam çok korkaktır :1: ama doğumunun çok rahat geçtiğini söyler hep...
bir aksilik olmazsa inşallah normal düşünüyorum ben :18:

Tövbe tövbeee o nasıl işmiş öyle:37: Valla benim karnım içine göçüktü zaten az göbek fena olmaz:9: ben doğuramam öyle çatır çatır galiba bir çıtır doğursam yeter:24:

isteyen çıtır doğursun isteyen çatırrr

kelebek bu arada kız mı oğlan mı bebişin , bence oğlan :52:

Back
X