• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

çok geçmiş olsun cnm...
saol bitanemmm saol :54:
yaaa o değerlere çok takılma sürekli inip çıkıyomuş zaten adetin 3. günü en sağlıklısı çıkıyor.
yüksek gibi geldi bana ama fsh ile prolaktin bakalım adetin 3. günü ne çıkıcak stres dahada fena yapar sakin olmaya çalış.

balımm zaten bu kan sonuçları adetn 3. günü vermiştim yüksek çıkmış niyee yaa niye yüksek ki acaba esmle sornlarım var omu etkiliyo ki bilmiyom ki :14::14: cvp için saol bitanemm :54::16:

as balım çok kötü gidiyoo rahim filmnde tüpler acık dr baktı sonra dediki duvarda bi engel vargibi görüyom dedi amalıyat dedi iyice eminolmk için ultrasyona gnderdi sonra temiz bişi yok dedi sag tarafta 20mm yumurtam varmış ama knda sorun cıktıı fsh 35 lh 142 prl 689 tsh 1,25 e2 135 ne bu anlayn varmıı yardım edermisinzz çokk kötüyüm tekrar kan istedi adetn 3 günü gel dedi :14::14::43::43:

uzme kendini cnm.. hakkina en hayirlisi olsun.. dua ederiz senin icin:34: ins guzel sonuclarin gelirr:16:

kız neden bu kadar üzülüyorsun sen sanki dermansız derde yakalanmış gibi tövbe yarabbim, önce sil göz yaşlarını , kandaki bu değerlerin hepsi ilaçla düşürebilecek değerler, ayrıca adettin 3 . günü gittiğinde değerlerin düşmüş olduğunu göreceksin, yüksek olanı ilaçla düşürürsün hadi üzülme artık :34:

bide ateş topicine yaz değerlerini oradakiler sana daha çok yardımcı olurlar hadi kuzum
evt şimdi okudumm tmm gidem de sorm bari saol bitenmm :54:
uzme kendini cnm.. hakkina en hayirlisi olsun.. dua ederiz senin icin:34: ins guzel sonuclarin gelirr:16:

oyyyy ALLAH razı olsun hepinizden ii ki varsınızzz saolunn:14::16::54:

çenemde koca koca sivilceler çıktııııı çok tuhaf yaaa adete yakın çıkmazmı benim hep bu zamand açıkıyor

sende iyiki varsın çiçeeem
koçişlede sorunları düzelt birbirinize destek olun mutlu olunki bünyende sağlam olsun :16:

:14::14:yapıyo yapıyo akşm gelmiş ayklarıma kandı özrdiliyoo ne kıymeti kalıyoo:14::14: sogutuyo iştee:14:

ya sende ona karşılık ver surat asma yoksa hepten kötü oluyo öle sende karşılık verdinmi karşılıklı soğuma olur hem sen güler yüzlü böle güzel konuş onun yaptıklarınıda çok kafaya takma

funda mesaj gönderemiyorum sana, msj kutun doluymuş... istek gönderdim ama oldu mu bilmiyorum :47:

boşalttım tahmin edip kutuyu cano ama istek mistek gelmedi yapamadın beceriksizzzz
bulamadınmı yaw:117:

ya sende ona karşılık ver surat asma yoksa hepten kötü oluyo öle sende karşılık verdinmi karşılıklı soğuma olur hem sen güler yüzlü böle güzel konuş onun yaptıklarınıda çok kafaya takma

mecburen öyle yaptık balımm :16:

islerimi anca hallettim. gleit geleni de aldim:1: neyseki eczanede genc bi kiz vardi. yavascana soyledim:1: kizda sanslisin abla 1 tane kaldi bu jelden demez mi:9: tamam dedim caktirma posete koy ver hemen:9: :9:

Back
X