• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar merhaba bu akşam çok kötü bir haber aldım, bi abimiz vardı annemin amcasının oğlu çok severdim kendisini vefat etmiş, çok üzüldüm yarında cenazeye taziyeye gideceğim o yüzden gelemeyebilirim, cumarteside yolculuk var, yazamazsam artık merak etmeyin :14::14::14:

Allah rahmet eylesinn. basiniz sagolsun sosyalcim..

evt cnm soylemstn:21: hadi bakalim ins:23:

demekki daha yum gelmedi,bu ara cok yormayin kendinizi.:1:

sen kac gunde bir adet oluyosun cnm?

Etap 1 tamamlandi ortak :1:
benimkine diyorumki kalkmisken su tableti versene :9:
28 gunde bir canim 3 aydir duzenli ole

kızlar merhaba bu akşam çok kötü bir haber aldım, bi abimiz vardı annemin amcasının oğlu çok severdim kendisini vefat etmiş, çok üzüldüm yarında cenazeye taziyeye gideceğim o yüzden gelemeyebilirim, cumarteside yolculuk var, yazamazsam artık merak etmeyin :14::14::14:

Offf yaa Allah rahmet eylesin, basin sagolsun.. bu hastalik nasil bise y yaa bizde esimin teyzesini kaybettik yakin zamanda cok zor cok aci

himm.. benimde yrn 11.pesinden geliorum:1: benimde bu haftasonu faal gececek:1:
acaba yrn cizgi koyulasacak mi:44:

Kizzz full site yaptirdiniz donuyo obur turlu hizliydi
yarin bi yapalim koyulasmazsa ctesi pazar kesinnn
bende sogan kaynatim kalkim hadi yarin gorusuruz optummmmm

Kizzz full site yaptirdiniz donuyo obur turlu hizliydi
yarin bi yapalim koyulasmazsa ctesi pazar kesinnn
bende sogan kaynatim kalkim hadi yarin gorusuruz optummmmm

benimki full site de hizli amaa:21:
sen gunlerrini iyi degerlendir yine cnm. bu testlerin sagi solu belli olmaz:34:
ayy bugunde ne erken kalktimmm:12:

Günaydın kızlaaar
Bat son 5 kasıklarıma ve belime adet sancısı gelmeye başladı vücudumdaki tek değişim bu
varmı yeni haberler :8:

Canım başınız sağ olsun ,geri de kalanlara Allah sabır, dayanma gücü versin. Mekanı cennet olsun...

Back
X