• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Aradığım kişi gelmiiiiiiş , bakıyormuş tatlı tatlııı , :93:
biride gitmiiiş , haiin cadııı
:118:

tşk balımm hyr ben bişi kulanmıyom daha özelini yeni gördüm cvp atım balım :34:

gördum cvp attım bende :) neyse karambole baslyım bakalm doktor cook umıtlı konusuyor bende umıtlendım bu ay olmassa eger bıdahakı ay baslıyorum ılaca Allah ın ıznıyle faydasını gorurum ıns sonra sızede tavsıye ederm:D

Aradığım kişi gelmiiiiiiş , bakıyormuş tatlı tatlııı , :93:
biride gitmiiiş , haiin cadııı
:118:
aradıgın kişi ben deilim galibaa:26:
gördum cvp attım bende :) neyse karambole baslyım bakalm doktor cook umıtlı konusuyor bende umıtlendım bu ay olmassa eger bıdahakı ay baslıyorum ılaca Allah ın ıznıyle faydasını gorurum ıns sonra sızede tavsıye ederm:D

canım kolen kulanan cok kişi duydum faydasınıda görmüş hadi inş sanada faydası olur bebişin olur bitanemmmm:54:

Kizlaaaar ben dayanamadim test yaptim kafam allak bullak oldu hicbisey anlamadim :(( o kadar silikki fotosunu cektim cikmadi bile dibine kadar girince hayal mayal gozukuyo :(( bide nette yorumlara baktim hep yanlis sonuc veriyomus test cert... diye bi test. Naptim ben yaaa :((

canıım üzülme daha belli etmez kendini :) reglin geçmesi en iyisi :112:

diyorum ama sanaa
lizim benim de daha bir hafta var...alışverişe gittim , eczaneyi görünce dayanamadım, aldım ,yapıverdim hani belki silik çıkar diyee :9: boşboşş :21:

:1:

liziim sen biliyomusun peki ayşenurun soğan muhabbeti konusunu :60:

yaa sed manset yaptin bizi:1: bundan sonra daha iyi kamufle olmam lazim:9:

vayyy cadı vayyyy bende seni bi ara gizemli konular okurken yakaladıydım :60:
soğan demişken 3 sabahtır içmiyom burda yapıp içememde zati
erkenden kalkıp 6 da kaynatim mi napiiiiiiiiiiim:47:

fundos hepsi bizim icinn,sogandan kurunden yeni bilgiler ogrenmeye calisiyordum. tam is basindayken sed yakaladi :60:

Kizlarrrrr kim var bakimm
ben yine test yaptim ovu.
Koyu olmasada epey belirginlesmis :18:

oo superr:21: pazar gunu biz yumurtluyoruz kesin. bugun eve stok yap. yarin evden cikmamamiz geerekiyor:1: bu arada ben bugun ovu testini yapamayacam. disaridayim cunku. anca aksam yapabilirim.

bu arada birsey gordumm lizim yavrum hamile misin yoksamm:64:
hadi guzel haberi verde halay cekelim:64:

ben bu ara biraz yogunum pek giremiyorum ama arada okuyorumm. hepinizi opuyorumm:54:

fundos hepsi bizim icinn,sogandan kurunden yeni bilgiler ogrenmeye calisiyordum. tam is basindayken sed yakaladi :60:

oo superr:21: pazar gunu biz yumurtluyoruz kesin. bugun eve stok yap. yarin evden cikmamamiz geerekiyor:1: bu arada ben bugun ovu testini yapamayacam. disaridayim cunku. anca aksam yapabilirim.

ben bu ara biraz yogunum pek giremiyorum ama arada okuyorumm. hepinizi opuyorumm:54:

bizde seni öpüyoruzz şeker :) bende yatıp dinleniyorum arada gelip bakıyorum :1: :16:

Kizlaaaar ben dayanamadim test yaptim kafam allak bullak oldu hicbisey anlamadim :(( o kadar silikki fotosunu cektim cikmadi bile dibine kadar girince hayal mayal gozukuyo :(( bide nette yorumlara baktim hep yanlis sonuc veriyomus test cert... diye bi test. Naptim ben yaaa :((

lizim yaa çizgi siliikmiiiiiş okurken tam dikkat edemedim de:9:

o zaman çok büyük bi ihtimalleee :66: :66:
( hemen heyecan yapmayalım ama )

canıım üzülme daha belli etmez kendini :) reglin geçmesi en iyisi :112:

diyorum ama sanaa
lizim benim de daha bir hafta var...alışverişe gittim , eczaneyi görünce dayanamadım, aldım ,yapıverdim hani belki silik çıkar diyee :9: boşboşş :21:
Kiz ben yine son 4 e kdr dayandim ama cok zor gercekten sabretmek ins cift koyu cizgiyi gorcez :)

Halayin basini ben tutcam sizde birer birer yanima dizilceksiniz insallah amiinnn :) de hic umutlanmiyorum bu testin yanilttigi cok olmus hayirlisi olsun

Kiz ben yine son 4 e kdr dayandim ama cok zor gercekten sabretmek ins cift koyu cizgiyi gorcez :)

Halayin basini ben tutcam sizde birer birer yanima dizilceksiniz insallah amiinnn :) de hic umutlanmiyorum bu testin yanilttigi cok olmus hayirlisi olsun

cnm karamsar olma cokta umitlenme. benimde gecen ay silik cikti ama sonuc fos oldu. o yuzden bi beklentin olmadan bekle:34: ama sanki sende birsey var gibi hissettim hadii hayirlisii:16:

evet :17: o diğer cadı da kendinii iyi biliyor :27:

Bir açılış yapayım didiiimm :49: :21:

hee birşey olup olmadığını soruyosaan yok çıkmadı :60:

daha cok erken ama canimm. senin gorevin su anda sabirla beklemek. bak benim gecen ay 5 gun gecikti. sonra test yaptim. o yuzden kiziyorum erken yapanlaraa:34:

bizim gorevimizde calismakk:9:

seni cok opuyorumm fundosada selam soyle gorursen:29: simdi cikiorymm:3:

benim de son 7-8 gün :1: , inşallaaahh lizimcaaann

daha cok erken ama canimm. senin gorevin su anda sabirla beklemek. bak benim gecen ay 5 gun gecikti. sonra test yaptim. o yuzden kiziyorum erken yapanlaraa:34:

bizim gorevimizde calismakk:9:

seni cok opuyorumm fundosada selam soyle gorursen:29: simdi cikiorymm:3:

evet canımm yaa ama şu merakımaa yenik düşüyorum :93: yapmam bidaha yok yere para gidiyor zaten :1:

bende seni çook öpüyorum, yakalarsam söyleriim :16:

Yaa ama olmazki ben burdayim siz yoksunuz gidiyom ususuyonuz.
kizlarrrrr 2. Etap tamamlandi devami geliyo oh oh :32:
aysenurrrrrrrrrr ne geziyon :20:
calisman lazimmmm:19:

Back
X