• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bendede hiç akıntı yok kızlar bi geliyo gibi oldu dün azcık kuru sonra yine kesildi akıntının hamilelikle ilişiği yok sanırım

Hepinize cok tesekkur ederim..yanliz kizlar 54.69 degerim dusukmu sizce adet oncesi yaptirdigim icin mi ki boyle dr aricam 3.30da bakalim ne dicek ne zman cagaracak belirti olarak sadece adet ağrısı gibi kasik agrilarim var o kadar..rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin :1:

canım değerin gayet normal bence.1 kez hamilelik geçirmiştim ondan kalan tecrübeye göre söylüyorum.10 un üzerinde olmalı ki seninki çok belirgin.yarın 2 ye katlayacak inş.

dr boşa bu adamı sana hayır gelmez bundan diyo dermişim :))))))

36 canım

:)) ama yaşadığın da gerçekten zor canımm, Allah sabır versin bebişş versin

umarım düzelebilecek bir sorundur

senin için olabilme imkanı da büyük , inşallah bitanemm :16:

Selamün aleyküm kızlarrr:3: evimi miss yaptım işimi bitirdim geldim bi kutu dolusu ovu testlerimde geldiii 10.gündemi başlasam napsam bilemedimki benimki kırmızılar düzensiz napcam biey deyin :52:

evet canım var ama beyaz değil :78: geçen ay beyaz gelmişti çok umutlanmıştım ama olmadı

bu ayda farklı , aslında hiç incelememek gerek ,ama olmuyor merak edip yapıyoruz işte , mesela test yapmasam çatlardım :1:

akintiya hic takilmamak lazim aslinda. senin bu ay 3. denemen olacak dimi? ayy hep soruyorymm ama unuttummm:17:

Selamün aleyküm kızlarrr:3: evimi miss yaptım işimi bitirdim geldim bi kutu dolusu ovu testlerimde geldiii 10.gündemi başlasam napsam bilemedimki benimki kırmızılar düzensiz napcam biey deyin :52:

aleykum selam cnm. bugunden basla bence hemen.

ben 10. gun basladim. 13. gun cift koyu cizgiyi yakaladim.

Aleyküm selam canım, ohhh ellerine sağlık
bence geç kalma canım hergün aynı saatte birer tane yap derim.

akintiya hic takilmamak lazim aslinda. senin bu ay 3. denemen olacak dimi? ayy hep soruyorymm ama unuttummm:17:
evet canoom 3. denemeydi :))

hoş geldin canım :))

:)) ama yaşadığın da gerçekten zor canımm, Allah sabır versin bebişş versin

umarım düzelebilecek bir sorundur

senin için olabilme imkanı da büyük , inşallah bitanemm :16:

rabbimin gücü bana umut veriyor canım.mucizelerini biliyoruz.bide senin gibi dua edenlerimin. biz istiyoruz o verecek.sadece zamanının gelmesini bekleyeceğiz sabırla.bize düşen bu sanırım.

Back
X