• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kizlar ve bazi yeni annelerimizin icindeki mercimekler ve gelecek aylardaki mercimeklere toptan gunaydin

muhasebe cnm.Bozar ama ben merak ediyoru olayları napyIM :)

Yok Lizimcan bi sorun iyiyim cok sukur ya lizim ben hic bisi hissrtmiorm bulanti flnda yok senin nasil
bende hiçbişey hissetmiyorum şuan bulantımda yok daha erken ondanmı acaba ?

kizlar ve bazi yeni annelerimizin icindeki mercimekler ve gelecek aylardaki mercimeklere toptan gunaydin

Günaydın sosyal çok hoşsun :1:

bende hiçbişey hissetmiyorum şuan bulantımda yok daha erken ondanmı acaba ?

Ay bilmiyorum ki canım ya keşke hemen görseK bebişlerimizi

Bende bi ara merak edip bakıyordum öldürülen sineme sonra bıraktım korkmaya başladım:18:
bi kere izleyince ben sonunu çok meral ediyorum seviyorum valla ne yalan söyleyi:)

Günaydınnn canımmmmm, herkese günaydınnnnnn

ne güzel yaaa ayşenurum ben evde olsam eminim eşim gidince geri yatar 10-11 de kalkardım ama çok kötüya gün bitiyor ve dinç olmuyo vücut çok özendim sana
sedommmmm nerdesinnnnn :5:

siz sed ile konuşuyomusunuz çok merak ediyorum onu

gunaydin lizimm:3:
ben bu sene evdeyim cnm calismiyorum. ya sabah namazindan sonra tekrar uyudugum cok az,hele kisin sabah namazi daha gec okunuyor birde.
gerci ben her zaman erken kalkarim. annemden gelen bi aliskanlik sanirim. hem erken kalkinca gun daha bereketli oluyor. oglene kadar islerini bitiriyorsun:)
sen ne isle mesgulsun cnm?

Günaydın kızlar. ...hayırlı cumalar. .

Gunaydin canlarim bugun bende evdeyim izinliyim ama cisim nedeniyke 8 de uyandim evimi temizledim simdik muge anli izliorm :)

Günaydın Canlarım :16: İnşallah iyisinizdir sağlığınız keyfiniz her şey yerindedir...
Ben iyiyim, inanın yazacak kelime bulamıyorum, iyi ki varsınız...
Bebişleriniz ne kadar da şanslı olacak :71::16:

Back
X