• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ben sana hastanenin adinida veririm cnm. hemde yarim saat sonra cikiyor:51: uskudar karsiya cok yakin zatenn.. gelin ben sizi gotururum sonrada kiz kulesine karsi caylarimizi yudumlarizz:51:

evet canım çok güzel olur bir fırsatını bulursam mutlaka :109: gelmeye karar verdiğimde hemen yazarım sana :54:

ben sana hastanenin adinida veririm cnm. hemde yarim saat sonra cikiyor:51: uskudar karsiya cok yakin zatenn.. gelin ben sizi gotururum sonrada kiz kulesine karsi caylarimizi yudumlarizz:51:

ooofff bayılırıımm :21:, burada bişey yok minik minik çiseliyor

ben çok sever kızkulesi bilirsin :34: :34: :34:

bende çok seviyom kııız evde olunca
kocişle takılcaz cumbada kahvemizi yada çayımızı yudumlıycazzz sıcacık :21:

bu taraf iyi canım ben avcılardayım
bende bitklinlik yok arada sancı oluyo okadar :31:

bende daha yeni oldu bu bitkinlik canım yoksa çok dinç hissediyordum kendimi :54:

ben çok sever kızkulesi bilirsin :34: :34: :34:

bende çok seviyom kııız evde olunca
kocişle takılcaz cumbada kahvemizi yada çayımızı yudumlıycazzz sıcacık :21:

zaten böyle işyerinde tadı çıkmıyor ki bu havanın :))

acıktıım ya makarna olacak şimdi sarınsaklı yoğurt üzerinee bol biber nane sosuu

akşam menüde ne var kızlarr :39:

bende daha yeni oldu bu bitkinlik canım yoksa çok dinç hissediyordum kendimi :54:

acıktıım ya makarna olacak şimdi sarınsaklı yoğurt üzerinee bol biber nane sosuu

off ne guzel anlattin yaaaa:53: canim makarna istedi simdidee:53: ama evde yemek var.yoksa yapardim valla:1:

bende pilav et birde havuclu kabakli yogurtlu salata var. dun misafirlerimden kalanlar. o yuzden bugun rahatim. he birde dolma varr:32:

cok guzel oluyorr fundoss. :8:
bak canim cekti simdii:1:

menü yapmadım ben :30:
canım çekti kızzzzzzzzz süperrrrr :56:
bize aşure gelcek birazdan :9: burdakilerden birinin karısı yapmış :1:

aşkla herşey güzellllll :16:

off ne guzel anlattin yaaaa:53: canim makarna istedi simdidee:53: ama evde yemek var.yoksa yapardim valla:1:

bende pilav et birde havuclu kabakli yogurtlu salata var. dun misafirlerimden kalanlar. o yuzden bugun rahatim. he birde dolma varr:32:

ya bende bugün öyle yapayım :)) tavuk , tavuk suyu çorba , pilav , salata , amanıın nasıl canım çekti

Back
X