• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Annem az biraz su dökerdi kaynadıktan sonrada tel şehriyeyle biraz pul biber bide tavuğun göğsünden tel tel ayırır atardı bolcada limon sık iç miss ben bayılırım tavuk suylu çorbaya harika oluyor deneyin:34:

hımmm haşla, tavukları çıkar dit. kaynayan suya un yum sar., limon karışımı ekle. tavuklarıda tabi :9:
nefis oluyoooo

benim yaptığım biraz farklııı ama süpeer , tavsiye ederimm :112:

tavuk suyunun içine 1 veya daha fazla ( tav.suyunun çokluğuna bağlı ) havuç ve patates rendeleyin , çok az nane, şehriye, tavuk minik parçaları vee en sonunda maydanoz ekleyin...bool limon sıkıp mideye indirin :9: harika oluyor.... ( isteğe bağlı salça da olur )

Son düzenleme:

tavuk suyunun içine 1 veya daha fazla ( tav.suyunun çokluğuna bağlı ) havuç ve patates rendeleyin , çok az nane, şehriye, tavuk minik parçaları vee en sonunda maydanoz ekleyin...bool limon sıkıp mideye indirin :9: harika oluyor.... ( isteğe bağlı salça da olur )

Sende benimkini dene bi benimkide harika oluyor :32:

ooo gelmiş bile tarif
hamarat kızlar bi başka oluyor yahu öğretin bana da yeni gelinim ben kocişe güzel yemekler yapmam lazım :1:

denicem hemennnnnn canommmm :16:

Annem az biraz su dökerdi kaynadıktan sonrada tel şehriyeyle biraz pul biber bide tavuğun göğsünden tel tel ayırır atardı bolcada limon sık iç miss ben bayılırım tavuk suylu çorbaya harika oluyor deneyin:34:

evet bu tarifin içine benim dediklerimi eklee :39: :56:

yemekteyize mi başladınız yoksam bide ne bu tarifler yapan var yapamayan var lütfen:9:

Back
X