• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yaa niye umut olmasinn boyle konusma lutfenn. daha birsey belli degil. bu testi bat in gectikten sonra yapsan ve o zaman negatif ciksa boyle konusmazdim. ama su anda hala umut var fundosumm:16:

Canim yaaaaa iyiki varsinnn beni mutlu ediyo varligin:16:
yaa cok takmiyorum dr gidicem ya bu ay merak ediyorum ne durumdayim. Bide soganda 2. Kuru yapicam belki dogum gunu hediyesi olur bu yil cikmadan belki olur inan uzulmedimmmmm cansin sen yaaa:54:

Herkesee merhabaaa

hiç yaptınmı canım test başladınmı

ilk bugün başladım işte canım ama hemen silik pembe çıktı bozuk mu ne :)) zatn eşimlede aram limoni drduk yere küstü :))

ovu testin hayırlı olsun benaycan güzel sonuçlar doğursun inşallah , iyi çalışmalar dileyelim sana :9:

Tşk ediyorum canım inşAllah diyelim kısmet..
Yaptim canim cizginin c si yok :9::36:

Sağlık olsun canım daha erken nasılsa sıkma canını inşAllah olur bu ay (amin)

Canim yaaaaa iyiki varsinnn beni mutlu ediyo varligin:16:
yaa cok takmiyorum dr gidicem ya bu ay merak ediyorum ne durumdayim. Bide soganda 2. Kuru yapicam belki dogum gunu hediyesi olur bu yil cikmadan belki olur inan uzulmedimmmmm cansin sen yaaa:54:

canimmm benim sende iyiki varsinnn.. ne olursa olsun uzulmek yok. her zaman olanda hayir vardirrr:34:

Herkesee merhabaaa

ilk bugün başladım işte canım ama hemen silik pembe çıktı bozuk mu ne :)) zatn eşimlede aram limoni drduk yere küstü :))

Tşk ediyorum canım inşAllah diyelim kısmet..

Sağlık olsun canım daha erken nasılsa sıkma canını inşAllah olur bu ay (amin)

sanada merhaba benaycim nasilsinn

Kızlarrr dün hiç çizgi yoktu bugün hafif pembe çizgi var ovu testinde ben negatif diye bakıyordum eşim dedi çizgi çıkmış diye yum başlıyomuuuu:52::52::52:

benimde ilk gun hafif pembe cizgi cikmisti. yumurtlaman yaklasmis demekki cnm. siz gun asiri devam edin:1:

hergun ayni saatte test yapmayida ihmal etme tatlim:34:
Zaten öyle benim eşi durdurmak ne mümkünnn:17::17::52::52:

Yaptim canim cizginin c si yok :9::36:

Fundam testin c si yoksa test bozuk , geçersiz
Tamam canimmm zaten umut yoktu bidahaki aya napalim yada ne zaman hayirliysa:54:
senide yok yere heyecanlandirsim ama sedommm keyfimizi yerine getircekkkkk:13:

keyifler, hep beraber çizgileri görürsek yerinde olacak :16:
ben ezcaneye uğrayamadım , zaten bozuk para yoktu , sonra yine aynı adam yine been düşüncesi hepten caymama sebep oldu :9: :38:

Herkese benden cay

benim ki demli şekerli olsun yoldaşş :29:

Son düzenleme:
En iyisini yapıyorsun canım. Bende kendine öle söz verdim belirti arama yok yasak :)) sizler benden önce olduğunuz için dha iyi olacak sizin tecrübe yani :)

Fundam testin c si yoksa test bozuk , geçersiz

keyifler, hep beraber çizgileri görürsek yerinde olacak :16:
ben ezcaneye uğrayamadım , zaten bozuk para yoktu , sonra yine aynı adam yine been düşüncesi hepten caymam sebep oldu :9: :38:

benim ki demli şekerli olsun yoldaşş :29:

yine gizem yaptin sed:1:

Acikbufe kizlar hersey var isteyen isteyeni icsin

Mercii kuzum ben ozaman sıcak çikolata alayım..

Bu arada kızlar sizin eczane maceranız gibi bende aynı yerlere gidemiyroum son gittiğim eczanede yaşlıca bi bayan vardı testi istedim.. sordu geciktimi kaç gün oldu falan diye öle biraz konuştuk ben aldım testi çıkmazca yapacak bişi yok diğer ay gene burdayım dedim kadına yerini yaptımm :))

Back
X