• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

5 ve ustu hamilelik lehinee ama senin sonuc yinede şaibeli. niye şaibeli diyorum cunku testi erken yaptinn, benim sabirsiz kizimm:23:

kan testinde hemen çıkıyormuş diyorlardı...kesin sonuç :82: hastaneye gelmişken vereyim dedim, bilseydim yaptırmazdım :93: meleğiiimm :109:

çok tatlısın sen ya. kanın da paranda yerine gelir merak etme sen. canımmm ben 8 senede çocuk için 20.000 tl harcadım ve verdiğim kanın haddi hesabı yok.ve boşa gitti. ben üzülmüyorumda sen mi üzülüyorsun.

ayy seni nasıl ikna edeceğimi şaşırdım ya

süreyya merak ettim canm bebeğin varmı şimdi
ben 2 sene ruh hastası oldum da rabbim taşıyamacağımız yük vermesin bize

canım gecikme var sonuçta kanda çıkabilir artık ama önce bi idrar yap akşam yaa akşam bi test yap bakalım hep birliklte
oturur konuşuruz duruma göre :9:

sonunda bicirigi uyuttum,her yanim uyustu:37:

ooo konu baya uzamiss.

sedcim bitanem bence en mantiklisi bu aksam idrar testi yap onun sonucuna gore kana git. hatta hemen idrar testini yaparsin cift cizgiyi gorursun sonra ardindan buyuk bi heyecanla kan tahlili yaptirmaya gidersin tatlimm:16:

bakalım canlarım yaptırıp kurtulayım diyorum :))...yoksa da kesin kan da çıkar :30:

çok tatlısın sen ya. kanın da paranda yerine gelir merak etme sen. canımmm ben 8 senede çocuk için 20.000 tl harcadım ve verdiğim kanın haddi hesabı yok.ve boşa gitti. ben üzülmüyorumda sen mi üzülüyorsun.

oy kıyamamm ben sana canııımm :17: yapar yapmaz hemen yazarım size :))

evet canlarımm bende öyleyim sabah gelirken kaçıp gitsem mi dedim , gidip eşimle kan testi verirdik :9:

fundoşş kocişle biraz önce telef. görüştük dedim ki, Git kanı sen ver baba değil misin varsa çıkar ,gidiyorum diyor iki saate merakımız gider :9: nasıll fikir keşke olsa yaa :60: :60:

ben doğursam , o emzirseydi en azından :60:

hahaha cok tuttum bunu sed:60::60:

kizlar ben cikiyorum. esim geliyor. eve gidecez. ama gozum burada. :15:

sed gelismeleri hemencecik yazzz:21:

fundosum senide cok opuyorummm,herkesi opuyorumm:54:

iyi aksamlar canlarimmm:3::16:

yok canm malesef haziranda tüp denicez
sen tüp yaptınmı peki sorun varmıydı
benimki sebepsiz infertil olur diolar ama hala bekliom işte

eşimde kromozom bozukluğuna bağlı azosperm ve varikosel var canım. varikoselden ameliyat oldu.sonuç değişmedi.3 kez tüp bebek yaptırdım. ilk 2 sinde bölünme olmadığı için transfer yapılamadı.3.de tuttu ama 1,5 aylık falandı düşükle sonuçlandı.4.yü yaptırmaya korkuyorum.öyle bekliyoruz işte.
senin içinde hayırlısı olsun tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın inşallah.

sonunda bicirigi uyuttum,her yanim uyustu:37:

ooo konu baya uzamiss.

sedcim bitanem bence en mantiklisi bu aksam idrar testi yap onun sonucuna gore kana git. hatta hemen idrar testini yaparsin cift cizgiyi gorursun sonra ardindan buyuk bi heyecanla kan tahlili yaptirmaya gidersin tatlimm:16:

ayneeeeen kankaaaa :42: kaç saattir dil döküyomda hatun yanaşmıyo

8 senemi canım ya çok üzüldüm Allah tez zamanda inşallah hayırlı bir evlat versin sana gerçekten çok zor 11. ayım ve insan çok yıpranıyor.

iyi canım sen nasılsın taze annecik :109:

yok kız daha belli değil bu ayşeyle funda adımı çıkarıyor :1:
Sedos masallah kiz sende de ne sabir varmis ben taaa 4 gun once dayanamadjm yaptim sen adetin gecti hala duruosun heyecanla bekliorum sonucu canim benimm.

2 yıldırmı off beklemek çok zor değilmi
benimde 1 yıl oldu,bi test yapsana ilk kez böle hissediyorsan canım bendede gastrit var

selam pollen sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
benim cuma gelir canım

ayşemmm varrr kesinnnnn :34:
o güzelliği öpermisin benim için bal suratlıyı

Gelmemis adetten umut kesilmez fundos. Erken yaptin sen testi ama erken ogrenmek hic ama hic iyi degik tecrube ettim en iyisi gecmesini beklemek

eşimde kromozom bozukluğuna bağlı azosperm ve varikosel var canım. varikoselden ameliyat oldu.sonuç değişmedi.3 kez tüp bebek yaptırdım. ilk 2 sinde bölünme olmadığı için transfer yapılamadı.3.de tuttu ama 1,5 aylık falandı düşükle sonuçlandı.4.yü yaptırmaya korkuyorum.öyle bekliyoruz işte.
senin içinde hayırlısı olsun tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın inşallah.

maddi açıdan hazırsanız hiç beklme derim bi defa tuttuysa olur yine vazgeçme sakın

Selamm millettt bi oturtma yaptimmm yapmaz olaydimmm saftim kaydiii:37:
bi daha ugrastiran yemek yokkk:20:

Back
X