• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrr
çıkyom gelcem market asma tavanı kontrol edip ölçüp :9:

ayşemm testt yapppp

gunaydin cnm,:16::16:kolay gelsinnn. ama bana boyle seylerle gelmeee:20: bugun daha 23. gunum. yumurtlamamin ustunde sadece 11 gun gectii:6:

Herkese günaydın canlarr
uyumaktan helak oldum gözümü açamıyorum, sanırım hamilelikten :17:
kociş kızıyo bana iyiki hamile oldun pek nazlısın bi doğurda kurtulım diyo :17::1:

gunaydin lizocann. benim arkadasta oyle, paso uyuyor:9:

günaydın minişlerin şekermi şeker anneleri

gunaydinn surreyacann:16: hosgeldinnn:3:

fundoskoss daha guzel bi keree:19:

:60: :51:

bundan sonnraaa fundiiiişş :82: :60:

fundiş hadi gel fundiş, severim seni candiişş :24:

Herkese günaydın canlarr
uyumaktan helak oldum gözümü açamıyorum, sanırım hamilelikten :17:
kociş kızıyo bana iyiki hamile oldun pek nazlısın bi doğurda kurtulım diyo :17::1:

günaydın minişlerin şekermi şeker anneleri

sizede günaydın canlarıım iyisinizdir inşallah :109:

:38:

canım test yapma isteği geldi anlıyorum seni
ama boşuna olduğunu sende biliyorsun , tam 1 hafta var çıkmaz ki şimdi

yok sedcanim yapmayacam zaten. test yapma istegim gelince hemen gidip tuvalete ne var ne yok yapiyorum. testte kullanacagim ana madde kalmayinca istekte gidiyor:60: biraz kapali anlattim ama:60: :60:

günaydın canım.sen boşver kocanın dediklerini canım doya doya nazlan.nasılsa ne desen yapacak.ohh misss

gunaydin cnm,:16::16:kolay gelsinnn. ama bana boyle seylerle gelmeee:20: bugun daha 23. gunum. yumurtlamamin ustunde sadece 11 gun gectii:6:

gunaydin lizocann. benim arkadasta oyle, paso uyuyor:9:

gunaydinn surreyacann:16: hosgeldinnn:3:

ben hastayım inanmıyoki bana nazlandıgımı sanıyo :14::14:
sizde iyi coşmuşsunuz dün akşam nerden geliyo bu enerji anlamıyorum ki :9:
fundoş test yaptımı yarındı onun bat
sedd yine çok tatlısınn yaaa senin enerjine bayılıyorummm :46::46::9::9::8::6:

yok sedcanim yapmayacam zaten. test yapma istegim gelince hemen gidip tuvalete ne var ne yok yapiyorum. testte kullanacagim ana madde kalmayinca istekte gidiyor:60: biraz kapali anlattim ama:60: :60:

çatlaaaakk seni :60: demek kendini öyle durduruyorsun :9:

:49: bütün sabırsız analara örnek olsun ,ana maddeyi yok edinn :60:

kıız erkenn daha :20:

Yapma ayşe yapma :1:

çatlaaaakk seni :60: demek kendini öyle durduruyorsun :9:

:49: bütün sabırsız analara örnek olsun ,ana maddeyi yok edinn :60:

evet test yapmama sirrimi buradan ilk defa acikliyorum. ana maddeyi yok edin kizlar. sonra test size,siz teste bakip duruyorsunuz:60:

aslinda benim bat 2gun sonra:51: ben normalde hep 25 gunde bir olurum asla sasmazdi. ama 2 aydir 30 gunde bir oluyorum istee:31:o yuzde batida ileri cekiyorum

ben hastayım inanmıyoki bana nazlandıgımı sanıyo :14::14:
sizde iyi coşmuşsunuz dün akşam nerden geliyo bu enerji anlamıyorum ki :9:
fundoş test yaptımı yarındı onun bat
sedd yine çok tatlısınn yaaa senin enerjine bayılıyorummm :46::46::9::9::8::6:

Geçmiş olsun canım , ben çift çizgiyi gösteriyorum eşime o da bana inanmıyor , yarın gidip sonucu kendi alacak :1: hamile olup olmadığımı kendisi söylesin bana :9:
sizlerden alıyorum enerjiyi lizimcanıımm :16:

evet test yapmama sirrimi buradan ilk defa acikliyorum. ana maddeyi yok edin kizlar. sonra test size,siz teste bakip duruyorsunuz:60:

aslinda benim bat 2gun sonra:51: ben normalde hep 25 gunde bir olurum asla sasmazdi. ama 2 aydir 30 gunde bir oluyorum istee:31:o yuzde batida ileri cekiyorum

O zaman sen 25 gün olarak, yum. hesapladın inşallah , yani 11. gün önemliydi senin için

kız test yapsann çıkabiliiirr o zamann , funda haklı yap tesst :49: ana maddenin bir damlası bile yeter yapmak istedikten sonraa :1:

O zaman sen 25 gün olarak, yum. hesapladın inşallah , yani 11. gün önemliydi senin için

kız test yapsann çıkabiliiirr o zamann , funda haklı yap tesst :49: ana maddenin bir damlası bile yeter yapmak istedikten sonraa :1:

her ihtimale karsi calismalara erken basladik:1: ovu testinede pek guvenmiorum cunku:1:

simdi yapsam cikar ama yapamayacam:64::64:

sonucu yarın sana söylemicem :93:

yaa tamam boyle yapmaa :29:

once arastirmam lazim yumurtladiktan kac gun sonra dollenme olmussa hormanlari idrarda tespit edebilirz?? eger 11 gunden azsa idrar testi yapacam sozz:34:

ama yarim saat sonra evden cikacam. disciye gitmem lazim. gelince arastiracam:34:

yaa tamam boyle yapmaa :29:

once arastirmam lazim yumurtladiktan kac gun sonra dollenme olmussa hormanlari idrarda tespit edebilirz?? eger 11 gunden azsa idrar testi yapacam sozz:34:

ama yarim saat sonra evden cikacam. disciye gitmem lazim. gelince arastiracam:34:

canıım kendini nasııl rahat hissedeceksen öyle yap, biz şaka yapıyoruz biliyorsun :16: ama sonucu sana söylemesem mi acaba, dün söylediğini unutmadım sizi çatlatıcam meraktan demiştin :30: :82: :9:

hava da çok soğuk dikkat et kendine :70:

canıım kendini nasııl rahat hissedeceksen öyle yap, biz şaka yapıyoruz biliyorsun :16: ama sonucu sana söylemesem mi acaba, dün söylediğini unutmadım sizi çatlatıcam meraktan demiştin :30: :82: :9:

hava da çok soğuk dikkat et kendine :70:

hadii yaaa oyle mi demisimmm:1: ayip etmisim su anda kiziyorum kendime sed:41: :9:

lahana gibi giyindimm:1: dis tellerimi sikacak yine:5:

hemen gidip geleyim. gelince bu test olayini dusunecemm.

opuyorum hepinizii:16:

hadii yaaa oyle mi demisimmm:1: ayip etmisim su anda kiziyorum kendime sed:41: :9:

lahana gibi giyindimm:1: dis tellerimi sikacak yine:5:

hemen gidip geleyim. gelince bu test olayini dusunecemm.

opuyorum hepinizii:16:

Geçmiş olsun canom

dişçinin oralarda eczane vardır :93:

oyalanma dışarıda fazla :82: lahanam benim bende öptümm :9:

Back
X