• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bananeeee :19: yap göster testi öleeee

avcılardaki kimmmmm ben şuan avcılardayım işyerim burdaa :9:

ayşemmm bende olursam gidecem aynen bendede yara vardı minik fitil vermişti ama geçirdimi bilmiyom hem bi gidelim bakalım ne dicekkk

yemekteydim yavyummmm geldimmm sedo kaçağı gelince çekecem kulağınıı çok kaytarıyoo :20:

Erkek kardesim oturuyo cnm avcilarda migrosun karsisinda

Tatlim ignenin bir zarari olmuyor o sira cektigin aci ve stres sikintiya sokuyo biraz bebisi bebek yoksa suan yaptir ovulasyonda olman onemli degil bebis olmazsa regl doneminde de yaptirabilirsin ama gebelik olursa 4. Ayi beklemeni tavsiye ederim ama gebelik sirasinda ve suphesi varken diş filmi çekilemez kesinlikle bu daha önemli

çok tşk ediyorum canım benim.. Adetken gidemedim işte 12. Gündeyim şimdide ya bebk olursa diye gitmiyorum :52: Ki ortada daha fol yok yumurta yok :)

evet benaycım adet oldugun gunu birinci gun ol arak say. takıl bize hayatını yasaa:9:

kafana birsey takılınca sor cnm,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız:34: hergunde aynı saatte yaparsın. 13.14.15. gunler çok önemli. o günler daha hassas ol. ben 13. gunumde koyu çizgiyi yakalamıştım.

aynen öyle şimdide çizgiyi gördüm ama yinede sevinemedim. bi tuhafım şu anda:1:

canım sevinmek güzelde tek korku bişi yoksa yaşanan hayal kırıklığı ama olsun inşAllah bebişin sana tutunuyordur vardır ben inanıyorum.. Nedense bu ay senin anlattıklarından hep senden için olacak ayşenerun bebeği diyorum neden bilmiyorum ama çok işlevel gördüm belkide :)) diyorum ya sizdenim bu ay bi soğan kürü hariç ki yerie incir yiyorum :52:

Bnin bugün 12. Gün. Hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum ovü testini ve zaten aç geliyorum bişide içmemiş oluyorum bişiler bakalım iki çizgi koyu ne zaman olacak

Son düzenleme:
çok tşk ediyorum canım benim.. Adetken gidemedim işte 12. Gündeyim şimdide ya bebk olursa diye gitmiyorum :52: Ki ortada daha fol yok yumurta yok :)

canım sevinmek güzelde tek korku bişi yoksa yaşanan hayal kırıklığı ama olsun inşAllah bebişin sana tutunuyordur vardır ben inanıyorum.. Nedense bu ay senin anlattıklarından hep senden için olacak ayşenerun bebeği diyorum neden bilmiyorum ama çok işlevel gördüm belkide :)) diyorum ya sizdenim bu ay bi soğan kürü hariç ki yerie incir yiyorum :52:

Bnin bugün 12. Gün. Hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum ovü testini ve zaten aç geliyorum bişide içmemiş oluyorum bişiler bakalım iki çizgi koyu ne zaman olacak

canım benimm çok teşekkür ederim. hepimizde birbirimizin hamile kalmasını istiyoruzz. o yüzden hep güzel şeyler düşünüyoruzz:16:

inşallah koyu cizgiyi 1-2 gune yakalarsın benaycım. aslında soğan kürünüde dene. çok etkiliymiş. eger hamileysem soğan kürü sayesinde diyecemm:9:

Tebrik ederim cnm insallah bebisin geldi laminenin bi zarari olmaz ama bence senin lamineler 9 ay sonra yapilcak en az :-)

teşekkür ederim canım. testi tekrarlayacam. o zaman biraz daha umutlanabilirim belki. zaten tellerimin çıkmasına yaklaşık 1 sene var:1:

ama çok sıkıldım bu tellerden. çok sabır gerektiren bir işmiş:31:

canım benimm çok teşekkür ederim. hepimizde birbirimizin hamile kalmasını istiyoruzz. o yüzden hep güzel şeyler düşünüyoruzz:16:

inşallah koyu cizgiyi 1-2 gune yakalarsın benaycım. aslında soğan kürünüde dene. çok etkiliymiş. eger hamileysem soğan kürü sayesinde diyecemm:9:

İnşAllah canım.. Soğan zor ya bakalım mecbur kalırsam. Soğana iyi dedikleri için sende tabiki onun sayesinde oldu deme hakkın var :1: Gerçi sayesinde değil vesilesi diyelim :)) bende incir yiyorum :)) iki gün fire verdim ama yiyorum yinede bende o vesile oldu derim :52::52:

$Fotoðraf0003.webp ayşenurumm ben yanlışmııı görüyorum biraz koyulaşmışmııı bugünnnn:52::52::52:

Aysenurrr benim kahverengi akintim vardi isten cikarken farkettim, eve geldim kirmizi gibi devam ediyo beni unut :26:

Back
X