• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canılarıııımm hamileyiiiiiiimmm darısııı hepiniziiin başınaaa inşalllahh yarabbiimmm şokktayımmm

kocişşş hala inanamıyorum diyor 6 haftalık demişleeer :16::16::16::16::16:

ayşenuur kıız nerdesinn

canım benin sırf senin için girdim işim o kadar çok ki bide üşenmeden okudum hepsini ama diğer atkadaşlara akşam yazıcam..

Hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin .. Darısı başımıza ve bizese dua et.. Halayımı öncesen çekmiştim telden zor oluyoda :)))

eketencim lutfen uzulmee. arkadasimin son adet tarihi 11 ekimdi. ve keseyi dun gormusler daha dusun. sen doktorlara kafani takma onlar hemen en kotu ihtimali soyluyorlar:47:

sosyalcim ben hamis miyim bilmiyorum. beni listeye simdilik ekleme istersen:9:

ezoo sizdeki heyecana hastayim zaten:9:

ya benim basim cok donuyor diger hamislerde var mi bas donmesi. birde sag kasigim batiyor. sanki sag kasigimda tas var. cok agirlik yapiyor:53:

sosyaalcimm anca beraber kanca beraber. bu yola birlikte ciktik. hep destek tam destekk:34:

sed senide opeyim barii birde fundosu:60:

Sen ne kadardır istiyordun sedcan hap felan kullandınmı merak ediyorum dr.a felan gitmişmiydin?

canım bu 3. aydı...hap kullanmadım hiç , dr. gittim ağustos ayında herşey temiz korunmayı bırakır bırakmaz eşinde de sorun yoksa hamile kalırsın demişti :))

eketencim lutfen uzulmee. arkadasimin son adet tarihi 11 ekimdi. ve keseyi dun gormusler daha dusun. sen doktorlara kafani takma onlar hemen en kotu ihtimali soyluyorlar:47:

ya benim basim cok donuyor diger hamislerde var mi bas donmesi. birde sag kasigim batiyor. sanki sag kasigimda tas var. cok agirlik yapiyor:53:

sosyaalcimm anca beraber kanca beraber. bu yola birlikte ciktik. hep destek tam destekk:34:

hamiş yazdım seni banane banane :64:

canım benin sırf senin için girdim işim o kadar çok ki bide üşenmeden okudum hepsini ama diğer atkadaşlara akşam yazıcam..

Hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin .. Darısı başımıza ve bizese dua et.. Halayımı öncesen çekmiştim telden zor oluyoda :)))

yerimm seniii , benayycanımm gördüm halayını :1: çook sağol bitanemm , sizin haberlerinizi almayı sabırsızlıkla bekliyorum :109: :103:

iyi kiii varsınıııız :16:

Son düzenleme:

Ayşenurdaaa hamile yazzz bi türlü inanamıyor o şokta sosyalcan:9: evet hiç sorma heyecanlı aileyiz biz hergün ovu testine nasıl bakıyoruz görmen lazım helede eşim ben yapıp bırakıyorum o gidip gidip bakıyor garibimm:9:

kızlar aklıma gelenleri yazdım diğer arkadaşlarda söylesinler :52:

ama hamişler bizi yalnız bırakmayın haa başka topiclere gidin ama bizide unutmayın arada girin burayada :17:

Ayşenurdaaa hamile yazzz bi türlü inanamıyor o şokta sosyalcan:9: evet hiç sorma heyecanlı aileyiz biz hergün ovu testine nasıl bakıyoruz görmen lazım helede eşim ben yapıp bırakıyorum o gidip gidip bakıyor garibimm:9:

ayy kıyamam ya yazmayın böyle şeyler valla çok duygusalım bugün ağlayacağım yaaa :14:

hahaha yazmis bilee:1: acaba yrn kan tahlili yaptirsam mii:26: ayy cok kararsizim yaa:26:

geç bile kaldınnnnn hemen yaptır:52:

ayy kıyamam ya yazmayın böyle şeyler valla çok duygusalım bugün ağlayacağım yaaa :14:

geç bile kaldınnnnn hemen yaptır:52:

Ahh cnm üzülme :54: bende eşime üzülüyorum belli etmiyorum ama nasıl seviniyor ovu testine bile olacak inş hepimizin üzülme lütfen en uzun benim sanırım bebek düşünen aranızda:37:

Back
X