• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

evet gitt sedom ama randevu alamayabilirsin erken vermiyo genelde özelde bile
canım yolda filan hep aklımdaydın çok sevindim senin için :16:
ayşenurumunda eminim hamiş olduğuna inşallah oda test yapıp hayırlısı ile hamileyimmm dicek :1:
eşinin ilk öğrenmesi sana sölemeside çok güzel bu haberi unutulmaz bişeyyyy
1 aylık hamişsinnn kız :29:

canım tüyolarını bekliyorummm :34:

ben bu ay yum. olduğunu hissetmiştim yazmıştım size de

8.gününden çalışmalar başlayıp 16. günde bırakmıştık çünkü 14.15. veya 16. gününde hissetmiştim regl ağrıları olmuştu bu üç günde :))

:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sıra sizde çabuuuukk gelin :1:

gün aşırı mı yapmıştınız canım o 3gün arka arkaya mı yoksa :17:

8.gününden çalışmalar başlayıp 16. günde bırakmıştık çünkü 14.15. veya 16. gününde hissetmiştim regl ağrıları olmuştu bu üç günde :))

:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sıra sizde çabuuuukk gelin :1:

inşallah canım ama sorun varki bu kadar uzuyor benim baksana yaa doktora gidim hele :17:
günaşırımı hergnmü canooo :17:
sen günaşırı diyodun amaa

gün aşırı mı yapmıştınız canım o 3gün arka arkaya mı yoksa :17:

inşallah canım ama sorun varki bu kadar uzuyor benim baksana yaa doktora gidim hele :17:
günaşırımı hergnmü canooo :17:
sen günaşırı diyodun amaa

gün aşırı canlarım :78: :38: :1:

fundoşumm öyle düşünme :20: gelecek bir zamanı var onu bekliyor miniğinn :emir_bebek:
inşallah bu önümüzdeki ay

kızı hamile olduğuna pişman ettik sorgu memuru gibi sorular bitmiyor

Son düzenleme:
bilmiyorum ki kuzu yaa haklısın aslında akışına bırakalım

haklısın canım hiç bişeyi hesaplamamak lazım.düşünüyorumda eskiden kadınlar yum falanmı hesaplıyorlardı sanki.hala bile doğuda köylerde kayınvalide kayınpeder elti görümce vs ile aynı evde yaşıyanlar neye ne kadar dikkat edebiliyorlarki.tek odada 3-4 çocuk uyuyunca 1-2 dk işi hallediyorlarmış.biz yok yum hesapla yok kürler yap yok ayaklarını kaldır offfff oldumu olmadımı stresi

haklısın canım hiç bişeyi hesaplamamak lazım.düşünüyorumda eskiden kadınlar yum falanmı hesaplıyorlardı sanki.hala bile doğuda köylerde kayınvalide kayınpeder elti görümce vs ile aynı evde yaşıyanlar neye ne kadar dikkat edebiliyorlarki.tek odada 3-4 çocuk uyuyunca 1-2 dk işi hallediyorlarmış.biz yok yum hesapla yok kürler yap yok ayaklarını kaldır offfff oldumu olmadımı stresi

canım bilemiyorum ki ya anlamıyorum zaten zamanı var deyip oturuyorum bakalım herşeyin hayırlısı :18:

sedosum kah tahlili yaptirdiginda kacinci gunundu :1: hesaplama yapiyorumdaa:1:

Back
X