• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

batını yaz tatlım ekleyeyim ben ayrıca görmemişizdir yazdığını , aranıza alın ne demek herkesin başlığı burası ve çok tatlı kızlarımız ve anne adaylarımız, ve minnoşlarını bekleyen annelerimiz var maşallah :nazar:

ev gibisi yok tatlım:52:

Evet sosyale katılıyorum herkese açık burası grülmemiştir cnm:16:

ayyyyy içim çok garip şuan ayşenurummmm tarif edemiyorummmm sedoştada böle oldummmm
neler paylaştıkkk nelerrrr
sen çok iyi çok inançlı ve pozitif bir arkadaşsın Allah herşeyi gönlüne göre versin canımmm benimmm :16:
nede yakışır sana hamişlik.. annelikkk..

:emir_bebek::nazar:

halaya devamm durmak yokkk

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Evet halaya devamm :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Tebrik ederim ayşecanım sırayla inş hepimiz aralıkda isteyen herkes hamiş olur inş :16:

tesekkur ederim ezocummm,darisii size hemen aralik ayinda insallahh:16:

ayyyyy içim çok garip şuan ayşenurummmm tarif edemiyorummmm sedoştada böle oldummmm
neler paylaştıkkk nelerrrr
sen çok iyi çok inançlı ve pozitif bir arkadaşsın Allah herşeyi gönlüne göre versin canımmm benimmm :16:
nede yakışır sana hamişlik.. annelikkk..

:emir_bebek::nazar:

halaya devamm durmak yokkk

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

canim benim yaa yerim seni. guzel dusuncelerin icin cok tesekkurederimm:16: seninde kalbin tertemiz eminim cok kisa bi sure sonra sende bize guzel haberlerini vereceksin. :16: seni cookkkk seviyorummmmm:29:

canimm fundosumm benimm cok tesekkur ederim. sen bana hep destek oldun zaten sogandada jelde. insallah aralik ayi senin ayi olacak. bu ay sogana devam jelde alirsinn. sonrada gelsin bebislerr:16:

sagol sosyalcim. cok bereketli bi topik kurdun. aralik ayinin bereketi sizler olacaksinizzzz:16:

darisi basina ezocumm. hepinize ayri ayri dua edecemmm:16:

Aminn cnmda benim ovu testi hiç çıkmadı dün benim pek umudum yookk:14:

tesekkur ederim ezocummm,darisii size hemen aralik ayinda insallahh:16:

canim benim yaa yerim seni. guzel dusuncelerin icin cok tesekkurederimm:16: seninde kalbin tertemiz eminim cok kisa bi sure sonra sende bize guzel haberlerini vereceksin. :16: seni cookkkk seviyorummmmm:29:

Aminn cnmda benim ovu testi hiç çıkmadı dün benim pek umudum yookk:14:

bende seniiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmm minikk miniminnacık pıtırcığınıdaa :16:

ezocan benimde koyu çıkmadı ya hiç demek bizim yum. sorun oldu baksana bende o kadar takip ettim ama regl oldum

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64 demiştik demiiii:16: darısı bize inş

bende seniiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmm minikk miniminnacık pıtırcığınıdaa :16:

ezocan benimde koyu çıkmadı ya hiç demek bizim yum. sorun oldu baksana bende o kadar takip ettim ama regl oldum

Sen ne kadardır düşünüyodun eminim sormuşumdur ama unuttm valla:26: bilmiyorum bi yum olmuyomu nedir:41:

Sen ne kadardır düşünüyodun eminim sormuşumdur ama unuttm valla:26: bilmiyorum bi yum olmuyomu nedir:41:

12.aya girdimmmm
ya oluyomu olmuyomu bilmiyorumda adetler düzenli, yum. belirtileride var o akıntı sancı olayı anlamadım bende
eşimle h.içi dr. gidecez

12.aya girdimmmm
ya oluyomu olmuyomu bilmiyorumda adetler düzenli, yum. belirtileride var o akıntı sancı olayı anlamadım bende
eşimle h.içi dr. gidecez

Hatırladım cnm ikimizede yıl olacak bnmki düzensiz cnm dr lart düzenleyici hap felan vermiyorlar bnmde akıntım oluyor ağrıyor yum ama tutmadı bi türlü

kizlarrr ben biraz uzanicammm. bugun sabahtan beri disardayiz. biraz yoruldum. yarinda misafitrlerim varr:5:

hepinizi cok opuyorummmmm. dualarimdasinizz. sizi cok seviyorummmm:16:

incirli havuclu kur var birde bal corekotu tarcin var onlari denedin mi cnm

Denedim cnm karışım yaptım çörekotlu keçi boynuzu pekmezli felan yedik ama adet çok düzensiz dr a gidiyorum yujm normal gözküyor dedi süt hormonu yüksek çıktık bu ayda bakalım aralıkda endokrine gidecm umarım aralıkda kırmızılar gelmez :50:

Dualarini eksik etmeyen tum arkadaşlarım hepinize cok tesekkur ederim. .lizim, sed, benay, funda, sosyal aklima getirip yazamadigim herkese..dun akşam dr ye gittim tekrar oda muayene etti oda goremedi ama karamsardakonusmadi çok rahim duvarin gebelik icin çok iyi kalinlasmis p.tesi dort boyutlu ultrasonla radyoloji uzmaniyla beraberde bakicam dedi tahlilde yaptircaz 3600 olmasi gerekiyo ve evet hala rahimde gozukmezse mudahale edecez dedi simdi.sabirsizla bekliyorum belki beni bebeğim korkutuyo sonra cok guldurcek diye düşünüyorum:)

canım kötüyü düşünme sakın.. İyi olacak ve bebeğin sesinle..

canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhh:16: ben hala inanamiyorummmm:53:

Canım benim çok sevindim Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı başımıza dualarında bizide unutma.. Topic de izdiham yaşanıyo :) bende halayın sonundan katılıyorum :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: 64:
Hani demiştim ya ben bu ay zaten senden bekliyodum :52:

Kizlar guzel haftasonlari bir hamis daha mi var maşallah topik cok ugurluymuss..benide araniza alin bi kac kere yazdim kimse bisi yazmayinca vazgeçtim

canım benim arada kaynıyo olabilir küsme yaz sen.. Hoşgeldin..

kizlarrr ben biraz uzanicammm. bugun sabahtan beri disardayiz. biraz yoruldum. yarinda misafitrlerim varr:5:

hepinizi cok opuyorummmmm. dualarimdasinizz. sizi cok seviyorummmm:16:

tamam taze annemizzzz dinlennnn yorma kendini misafirler içindee
bende kaçacam birazdan kociş gelip alırrr
güneş çok güzel gezerizzzz :21:

tekrar tebrik ederimmmm canımmmm :54: :54: :118:

umutsuzluga kapilma canim. ovu testi fotumlarindanda bi arastir. cunku ben baskmistim. ikinci cozgi hic koyu cikmayanlarda vardi. sende sogan suyuna basla bence. cok etkili bi kurr
aysenur canim tebrik ederim senin adina cok sevindim sagsalim kucagina al evadini insallah :64::64:
birsey sorucam canim bu ay sogan kurumu kullanmisdin?
neler yapmisdin bana da anlatirmisin luten

Sosyalcim cnm batim 8 aralik
Ama hic belirtim yok 1 senedir hic tutmamasi neyi gosteriyo kizlar

Back
X