• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

pasta deme bana bende hiç dayanamıyorum :18:

Bende off :18:

ayyy ne cok yazismissinizz 1 saattir bitiremedimm:1:

hepinize gunaydinn,ins herkesin keyfi yerindedir:16:

aramiza yeni arkadaslar gelmisss,hepside hosgelmiss:16:

bu arada tutku arkadasim merhaba, belirtilerin hamilelik belirtilerine yakin. ben8mde son adet tarihim 5 kasimdi ve cuma gunu evde yaptigim testle hamile oldugumu ogrendim. seninde sat6 kasim. test yapsan cikabilirr.

Günaydın ayşecann:3:

yaa fundoş da burdayken sölim fundaaa gör beni rüyamda gördüm incir havuç kürü yapıp hamile oluyordun bu ay :51::51:
gerçi senin için hep öyle hissettiğimden rüyamda görmüşümdür belki :54:

Cnm fundanında prolaktini yüksekti diye hatırlıyorum bnmde öyle incir yükseltirmiş prolaktin hormonunu bende çok severim inciri:52:

ewet yaa sbry ne zaman yapıyorsun test nasıl dayandın bugüne kadar :1:

hadii yaa:23: belirtileri alalim hemenn:6:

hiç belirtim yok canım :9: zaten cuma akşam ovulasyon testiyle yapıyim dedim koyulaşmaya başlayan bi çizgi çıktı dünde yaptım

bi halt yok yani büyük ihtimal bişey yok :36: neyse bu ay bidaha olucam ben sonunda o yüzden bu aydan umut kesmek yokkk

çalışmalara devam:10:

şu anlık hiç bi belirtim yok kızlar ne kasık ne karın ağrısı zaten benim adet dönemimde de olmaz bu tür şeyler herşey kontrol altında

yani ben sizi ara ara bilgilendiricem :9:

hiç belirtim yok canım :9: zaten cuma akşam ovulasyon testiyle yapıyim dedim koyulaşmaya başlayan bi çizgi çıktı dünde yaptım

bi halt yok yani büyük ihtimal bişey yok :36: neyse bu ay bidaha olucam ben sonunda o yüzden bu aydan umut kesmek yokkk

bak 23. gunumde bende ovu testi yaptim.ne cok silik ne cok belli bi cizgi cikti. biraz koyuluk varsa birsey olabilir.

Son düzenleme:

Hiç sorma ya bende test yapıyordum fotoda koymuştum hatta test belirginleşmeye başlamıştı 2 gündür test yaptım hiç çizgi çıkmadı dünde yapmadım bugün bilmiyorum yaparmıyım netteki hesaplayıcı 12 aralık gösteriyor yum gününü:53:

pazar yaptığımda başı koyu diğer kısımlarına doğru silikleşen bi çizgiydi biraz heveslendim tabi dünde yapıyim dedim ama sabahtan

5-6bardak çay içtim 2bardak falanda su içtim ama 3saate yakında bekledim yaptım hayalet bişey çıktı olsaydı koyulaşırdı heralde bakalım hayırlısı :12:

kızlar mesela döllenme oldu ama soğan suyuna devam ediyoruz ya bi zararı olmaz değil mi miniğe :44:

yaa fundoş da burdayken sölim fundaaa gör beni rüyamda gördüm incir havuç kürü yapıp hamile oluyordun bu ay :51::51:
gerçi senin için hep öyle hissettiğimden rüyamda görmüşümdür belki :54:

fundosummmm nerdesinnnn:53:

sedossskooo nerelerde acabaaa:31:

Offff oku oku bitmiyorrrrrrr :41:

sosyalimmm öncelikle link açabileceksen :9: buyur yanında kimse yoksa bide zararı yok hamiş olduğunda öğrenince bırakacakmışsın
bende yarın sabah başlıyorummmmm 2. kure
ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için incir kürü ve soğan kürü tarifi www.nerminay.com - YouTube

lizimmmm :53: incir havuçmuuu yapsammı yaaa prolaktini yüksek olan yapmasın diyo amaa benim ilk testte öle çıkmıştı oda çok değildi bide 9 ay önceydi o test yasmini yeni bırakmıştım
bi dr gidicem randevu alıp bakalım ne çıkacak yoksa çok etkiliymiş istiyorum başlamayı
inşallah rüyan çıkar canımmmmm

geldim ayşenurummmm sedoş yokkk terketti bu diyarı :5:

sbr hadiii hayırlısı inşallah bi mutlu haberde senden alırız canommm

Günaydın arkadaşlar...
Sabahın ilk ışıklarında gireyim dedim yoksa hayatta açamıyorum bi daha..
öğle arasında ancak gelebliyorum :((

Tutkucum gerçekten vajinusmun çok illet bi bela çok iyi anlıyorum seni canım ama yenmiş olman güzel kısa sürede.. bu arada yaşın çok genç o yüzden stres yapma bence bizleri düşün :))) (yaş olarak) ama belirtilerin bebeğe işaret edebiliyor ama canım bizde her ay kendimizde belirti aradık durduk ve hep boş çıktı o yüzden İnşAllah seninkiler belirtidir diyorum ki yumurtlama zamanlarındaki çalışmalara bakarsan kesin bebektir diyebilirim aksi bir durum olmaz ise.. İnşAllah sende bebiş sahibi olacaksın canım..

Hoşgeldin canım.. her zaman bekleriz ;)

günaydın canım.iyi haftalar bayağı bi erkencisin sen.

daha önce hiç günüm geçmeden test yapmamıştım burdaki hamile haberlerini duyunca bi heves yaptım gaza getirdiniz beni :9:

Offff oku oku bitmiyorrrrrrr :41:

sosyalimmm öncelikle link açabileceksen :9: buyur yanında kimse yoksa bide zararı yok hamiş olduğunda öğrenince bırakacakmışsın
bende yarın sabah başlıyorummmmm 2. kure
ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için incir kürü ve soğan kürü tarifi [url]www.nerminay.com - YouTube[/URL]

lizimmmm :53: incir havuçmuuu yapsammı yaaa prolaktini yüksek olan yapmasın diyo amaa benim ilk testte öle çıkmıştı oda çok değildi bide 9 ay önceydi o test yasmini yeni bırakmıştım
bi dr gidicem randevu alıp bakalım ne çıkacak yoksa çok etkiliymiş istiyorum başlamayı

geldim ayşenurummmm sedoş yokkk terketti bu diyarı :5:

sbr hadiii hayırlısı inşallah bi mutlu haberde senden alırız canommm

tşk ederim fundoşum çok sağol:16:

ben regl olcam herhalde.karnım ağrıyo :(((

adet ağrısından belli olmuyor kuzum ilk gebeliğimde adet ağrım o kadar fazlaydı ki adet olacam diye testi 5 gün sonra yaptım ve çift çizgiyi görmüştüm

ne zaman gidiceksin doktora bi an önce yaptır testleri de başla cnm kesin düşmüştür değer ama bu küre de adetin ilk günü başlanması gerekiyor yum gününe kadar incir iyice büyütüp havuç çatlatıyor ya yumurtayı.

tşk ederim fundoşum çok sağol:16:

adet ağrısından belli olmuyor kuzum ilk gebeliğimde adet ağrım o kadar fazlaydı ki adet olacam diye testi 5 gün sonra yaptım ve çift çizgiyi görmüştüm

ne zaman gidiceksin doktora bi an önce yaptır testleri de başla cnm kesin düşmüştür değer ama bu küre de adetin ilk günü başlanması gerekiyor yum gününe kadar incir iyice büyütüp havuç çatlatıyor ya yumurtayı.

ne demek canımmm inşallah fayda eder sanada bu kür bende yarın devammm edicem 10 günlük ilk günler tiksinirdim şimdi heyecanla içecem :9:

canım randevu alacam ama arayamadım daha bi rahat yok şurda yaaa en geç ctesi gidecem
ozaman şöle yapalım canım soğana başlim gene 10 günlük
dr gidim hormon testi isterse zaten bidahaki adette yapılcak yaa
artık o sonuçlara göre karar veririz.
eşimde sperm testine gidecek perşembe günü, ilişkiden 3 gün aradan sonra gitmesi gerekiyomuş :9:
dün gece çalıştık bunun için :9:
ben hiçbişey demedim kendi dedi bide ben baktırim diye aşkım benim yaaa :16:

Back
X