• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ALLAH iyilik vedrsin bacımmm:16:bnde şükür adetimi bekliyom iştee hayır ben unutmadım siz unuttunuz hıhh bnde küstüm

hep sen mi küseceksin az bizde küselim dedim:52:

Selam kızlar uzaktan takip ediyorum sizi bu aralar.Çünkü geçen ay hayatımda ilk defa yumurtalığımda kist oluştu.50mm e ulaşmış ve çatlamamış doktor da iyi yönden bakıyo en azından yumurtlaman da sıkıntı yok diye Hay Allahım ya hale bak :) Tabi geçen ay böyle bir durumla karşılaşınca bana primolut diye bir ilaç verdi günde 3 taneden 10 gün içtim cumartesi bitti şimdi adet görmeyi bekliyorum adetim bitince yine doktora gidicekmişim kist gitmiş mi diye bakacakmış.Allahım inşallah gitmiştir 5cm hiç de az değil... Bu ay gebelik umudum olmadığı için de yazasım gelmedi pek.Bakalım kist gitmişse ocak ayı için ben de sizin gibi bekleyenler kervanına katılcam inşallah

geçmiş olsun bacı, inşallah kistin gider bak bide soğan suyu gerçekten kisti falan temizliyormuş bi dene istersen

hamileler çoğalmış buraya gelmeyeli maşallah:nazar:

sosyal can benim batı da ekler misin 13 aralık?

yaa fundosss bi test yap yaaa:41: icimiz rahatlasin.

ovu testin varsa onu yap. bak bende bugun ovu testi yaptim. sadece merakimdan. ikinci cizgi baya koyu cikti. ondada gebelik ogreniliyor. test ettim:1:

kızzz yarın sabah dr gidiyommm varsa çıkarrr :9:
ovü. yum. zamanını bekliyo kızzz alırdım dr gitmeseydim normal test :9:
yarın sabahı bekleyelimmm

şaka yapıyorum kız nazın geçiyorda bize küsüyorsun :30:, cenneti göremiyorum ya taşındı falan bi ara ondan sonra hiç gelmedi buraya yanlış hatırlamıyorsam :53:

evitttttttttt kasap sevdigi deriyiii :36::36::36: merk etim amaa cenneti inşş güzel haberlerle döner yaa offf belim agrıyo adet yokk deli olcam bir an önce olmk istiyomm:47::47:

henüz gelen giden yok inş gelmezde bi 9ay :9:

bide az önce lavaboya gittim iç çamaşırım siyahtı bi baktım akıntım gelmiş sanki beyazdı biraz :17: acaba üşüttüm mü yoksa

misafirim mi var :9:

bide az önce lavaboya gittim iç çamaşırım siyahtı bi baktım akıntım gelmiş sanki beyazdı biraz :17: acaba üşüttüm mü yoksa

inşşş adet deildirrr bebiş belirtileridirrrr:16:

test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap :36::36::36:test yap

Back
X