canlarımm, güzel melek anne adayları :109:
romanımı henüz yayınlamadım ama özet geçeyim size inşallah beğenirsiniz
Biz eylül de korunmayı bırakırız diye karar verdik... ben reglim bittikten 1 kaç gün sonra Dr. gittim , bir sorun yok, eşinde de sorun yoksa hemen hamile kalırsın dedi....
sadece akıntı için bir ilaç yazdı , 1 hafta ilişki yasak ve tam yum. haftasına denk geliyor dedi...bu yüzden ekim ayında çalışmalara başlayabilirsin dedi :)
ilaçtan veya ilk korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum ama 29 günde bir olan reglim 35 gün sonra oldu...haliyle yum. günleri de değişti... size tavsiyem normalinde kaç günde bir oluyorsanız o günler de iyi çalışın yani gecikmeli olan regle göre hareket etmeyin...
ben ekim ayında da çok tembeldim 4 günde 1 olmuştu , spermler 3-4 gün yaşıyormuş ya bunu duymuştum , kendi kendime karar verdim...böyle de tutar diye
Tabii 26 ekimde regl oldum :)
sonra çalışmalarımı 29 regl döngüsüne göre ayarladım ve 8. günden 16. güne kadar ,gün aşırı çalıştık... 1 saat yattım hemen kalkmadım, ayaklarımı biraz diktim sağa sola döndüm , çünkü çok skılırım kızlar :93:

yani öyle devamlı sabit durmadım...
ince bir bel ağrısı yaşadım çalışmadan 1 hafta kadar sonra ( bunu şuan da hamile olan komşum da yaşamış üşütmüş diye düşünmüş ve Ayşenur da yaşadı, herkeste belki aynı olmayacak ama haberiniz olsun )
sonra reglim 24-25 kasımdı...idrar testinde silik çizgiyi görünce, 21 kasım da kan testi yaptırdım negatif çıktı değer 3,02 idi...umudumu kestim ve 1 hafta sonra tekrar yaptırdığım da hamile olduğumu öğrendim...
yaşayanlar olursa eğer umudunuzu kesmeyin :112:
benim bu kadar canım , umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir...
inanın sizlere hep dua ediyorum...

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

Sizi çok seviyorum kızlar iyi varsınız , bu topiğe iyi ki gelmişim
Cansınız hepiniiz