Günaydın herkeseeeee
Fundacım olumsuz düşünmek yok.. burada bir çok kişi yaptırdı biliyorsun ve hepsinin temiz.. senin niçin kapalı olsun ki.. elbette ki aklından bu soru işaretleri gitmez biliyorum ama kötüyü düşünme... iyi düşün ki iyi olsun..
Farz et ki oldu (Allah korusun) işte onu o zaman düşün ki şimdi üzüldüğün yanına kar kalmasın..
Benim ablamın 9-10 yıl olmadı. çok küçük evlenmişti birde.. ama çok şükür iki tane güzeller güzeli kızı var tüp bebekle.. rabbim veriyor.. bize de verecek bebiğimizi ben inanıyorum.. Asıl benim korkmam lazım.. ya benimde öle olursa diye abla çünkü ama ben aklıma bile getirmek istemiyorum.. Allah korusun diyorum.. herkes bir değil diyorum, Rabbimin bi bildiği vardır diyorum ve kısmet yaşayıp görcez veee hep birlikte inşAllah burda yaşıycaz kısa sürede (AMİİNNN)
Canım ekler sosyalciğim.. görmemiştir. arada kaynamıştır. yoktu baya bi o ana denk gelmiştir. üzülme seni.. Hamişlere üzülmek yasak burda.. sen bizi boşluyorsun sık sık gel uğra buraya..
Canım ben de ilk defa kullandım 10. gün gibi başladım ama daha çift kırmızıyı yakalayamadım

ya bende bişi var yanlış yapıyorum ya yumurtalarımda ya da testte.. İnşAllah sen görürsün ve sık sık yazmayı unutma ne oldu ne bitti
Süper yaaa bende ekim 10 ve ekim ayında doğan herkesi nedense ayrı bi seviyorum

Allah korusun ama böle giderse bebişlerimizde ekim ayına ancak gelecek