• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

gunaydin canlarimmm:16:

fundosummmsakin canini sikma, esine kurlere baslariz hemen. hem bakalim doktor ne diyecek. bence o sonuclar iyii ve sende guzel haberlerlle geleceksinnn:16:

saboroyy sende bi doktora git istersen,bu ay herkesin adeti boyle basladi, adetler bile gelmek istemiyor artikk:1:

lizoo gecmis olsunnn, psikolojik canim o kokular. ablamada oluyordu.

sedd,sosyal,ezoo gunaydinnnn:16: iyisinizdir insallahh:16:

iyiyim ayşecim sende iyisindir inşallah canm :109:
günaydın şekermi şeker bebişin şeker annesi.nasılsın canım.nasıl gidiyo hamilelik.
sana da günaydınn bitanemm, iyiyim seni burada gördükçe daha iyi oluyorum:16:

şimdilik herşey yolunda gibi ama yarın Dr.a gittikten sonra daha iyi olacağım :)

gunaydin canlarimmm:16:

fundosummmsakin canini sikma, esine kurlere baslariz hemen. hem bakalim doktor ne diyecek. bence o sonuclar iyii ve sende guzel haberlerlle geleceksinnn:16:

saboroyy sende bi doktora git istersen,bu ay herkesin adeti boyle basladi, adetler bile gelmek istemiyor artikk:1:

lizoo gecmis olsunnn, psikolojik canim o kokular. ablamada oluyordu.

sedd,sosyal,ezoo gunaydinnnn:16: iyisinizdir insallahh:16:

günaydın, hoş geldin canım

şimdilik herşey yolunda gibi ama yarın Dr.a gittikten sonra daha iyi olacağım :)

bende iyiyim bitanem. kasik agrim gecti. bas donmesi ve yorgunlukla devam ediyorum yoluma:1:

sende nasil belirtiler kaldii:23:

işler yoğun canım.fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışıyorum.

yerim ben o miniği. yarın kendini gösterecek dimi.güzel haberlerle gel inşallah canım

kızlar bide bişey sorucam benim adetin bugün 3.günü ama daha olamadım daha doğrusu ilk günü biliyosunuz hep silindikçe

kahverengi geldi dünde avuç içinden az geldi bi tek tuvaletimi yaparken akıyo biraz idrarımla bugünde gidiyo gibi sanki hiç ped koymadım günlük pedlerle idare ettim olmadı çünkü neden olabilir yarın dr gitsem mi acaba:26:

canıım yaa bir test yapsana :4:
günaydın canımmm :16:
sana da günaydın sosyalcann :109: nasılsın iyisindir inşallah
Ben korkmuyorum da sıkılıyorum, bunalıyorum, özlüyorum :17:
Sen neden uyuyamadın sedocanım rahatsızmıydınn:44:
anaam ben çok korkarım , ne güzel korkmuyorsun :29:

canım kötü rüya gördüm sonra uyuyamadım, bütün kötü düşünceler de hep gece geliyor aklıma :30:

hosbuldukk sosyalcim canimmmm:29:

fundosss nerde kiiii:5:

burdaydı, demek ki isleri var gelir birazdan canım

canım kötü rüya gördüm sonra uyuyamadım, bütün kötü düşünceler de hep gece geliyor aklıma :30:

iyiyim canım, kötü düşünceler aklına gelirse kötü rüyalarda görürsün iyi düşünki iyi olsun canımın içi

işler yoğun canım.fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışıyorum.

yerim ben o miniği. yarın kendini gösterecek dimi.güzel haberlerle gel inşallah canım
inşallah canımm güzel haberlerle gelmeyi rabbim hepimize nasip etsin :)

olumsuza da hazırlıklıyım canom , eve gider gitmez hemen yazarım size :1:
bende iyiyim bitanem. kasik agrim gecti. bas donmesi ve yorgunlukla devam ediyorum yoluma:1:

sende nasil belirtiler kaldii:23:

Ayşenur bazen göbek deliğinde çekilme oluyor mu ? Dün ilk defa oldu :44: Lizim sende de olduysa yaz canoom

başım dönüyor bazen ama bulantıyı çok yaşamıyorum...dün kahvaltılık hazırladım eve gittiğimde bir çorba içtim sonra uyumuşum,

halsizim neyse ki hafta sonu geldi :21:

senin bulantıların devam ediyor mu ?

Son düzenleme:
Burdayım ayşem tel susmuyo işler çok karıştı bakıyom ama

bende iyiyim cok sukurr. valla minnos ne alemde hic bilmiyorum:1: daha icim rahat degil zaten. kalbini dinlemedende rahatlayamicam:26:

öyle deme tatlım ya.rahat ol. o minik kalbinin atışını duyacaksın inş.düşünsene pıt pıt pıt. ayy yerim onu ben. düşünmesi bile heyecanlandırıyor insanı.

fundooşş , gül güzelii :103:

bugün ne zaman gidiyosun sonucu göstermeye ,:29:

hiç anlamam ki bir yorum yapayım ama kızların çoğunluğu iyi olduğunu yazmış içim rahat

güzel olacak sende yüreğini ferah tut :38::49::emir_bebek: :40:aralık ayı :)

inşallah canımm güzel haberlerle gelmeyi rabbim hepimize nasip etsin :)

olumsuza da hazırlıklıyım canom , eve gider gitmez hemen yazarım size :1:

Ayşenur bazen göbek deliğinde çekilme oluyor mu ? Dün ilk defa oldu :44: Lizim sende de olduysa yaz canoom

başım dönüyor bazen ama bulantıyı çok yaşamıyorum...dün kahvaltılık hazırladım eve gittiğimde bir çorba içtim sonra uyumuşum,

halsizim neyse ki hafta sonu geldi :21:

senin bulantıların devam ediyor mu ?

bana hic oyle olmadi cnm. ama baska topiklerden gobek deliginin acidigini soyleyenleri duydum:1:
bulanti gece olmadi,simdide yok. sadece bas donmesi,uyku hali,yorgunluk..
sende yarinn bebisini gorursun insallahh sedommm, sonrada pit pitlarii:16:
bende hesaplamalarima gore haftaya persembe keseyi gorebilecem,tabi gidersem:1:

tamam fundammm sen bak islerinee, Allah yardimcin olsunnnn:16:

öyle deme tatlım ya.rahat ol. o minik kalbinin atışını duyacaksın inş.düşünsene pıt pıt pıt. ayy yerim onu ben. düşünmesi bile heyecanlandırıyor insanı.

nee kadar guzel bi kalbin var sureyyacim, mesajini okurken bile oyle yogun hissettiyorsunki o duygulari.. Rabbim en kisa zamanda seninde gonlune gore versin insallah canimm:16:

aysenin dediği gibi kötü düşünmeki kötü rüyalar görme herşey güzel olacak pembe gözlükleri takıyoruzzz :103:
bu arada benim göbüşüme bişey olmadı

memleket çooookk soğukkkk napcazzzz.

bu arada iyisindir canım inşallah. dikkat et kendine tatlım

wallahi çatır çatır çatlıyoruz soğuktan. sabah otobüsle yapay gölün yanından geçiyoruz buz tutmuş ördekler buzun üstünde kalmış :53::53:

Son düzenleme:
Back
X