• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlaar selaaammm duvarları aşıp geldim.. işyerinden yasaklamışlar bu siteyi neler neler yaptım ama en sonunda girdim

şimdi size bişiler söylücem bana hemen cevap verin :)

bat 13 Aralık benim şimdi... 2-3 gündür bi kasık ağrım var çok değil ama kendini hissettiren cinsten

birde bugün sol göğsüme ince ince bi sızı geliyo.. hani desem ki regl yaklaşıyo ondan öyle olsa ikisi birden sızlamaz ağrırdı ama bu tek taraflı ve sızı sizce bu nedir ??

hosgeldin cnm. kasik agrisi bende 20. gunumden sonra basladi. ara ara vuruyordu ve sag bacagimdada kasilmalar basladi. birde her adet donemimde goguslerimin her yeri agrirdi. bu ay sadece goguslerimin ustu agridi. ama kasik agrisi farkliydi yaa sanki orada birsey varda batiyormus gibi.

ins sendede bebis vardirr:16::16:

hosgeldin cnm. kasik agrisi bende 20. gunumden sonra basladi. ara ara vuruyordu ve sag bacagimdada kasilmalar basladi. birde her adet donemimde goguslerimin her yeri agrirdi. bu ay sadece goguslerimin ustu agridi. ama kasik agrisi farkliydi yaa sanki orada birsey varda batiyormus gibi.

ins sendede bebis vardirr:16::16:

canım yaa Rabbim inşallah bu ay güldürür yüzümü hamilelerin duaları kabul olurmuş.
lüften dua et

canım yaa Rabbim inşallah bu ay güldürür yüzümü hamilelerin duaları kabul olurmuş.
lüften dua et

herkese dua ediyorum cnm. Rabbim seninde gonlune gore versin:16:

ama belirtilere cok takilma, herkeste farkli oluyor birde cokta dusunme cnm, dusundukce belirti cikartiyosun psikolojik olarak:34:

herkese dua ediyorum cnm. Rabbim seninde gonlune gore versin:16:

ama belirtilere cok takilma, herkeste farkli oluyor birde cokta dusunme cnm, dusundukce belirti cikartiyosun psikolojik olarak:34:

keşke hepimizin elinde olsa belirti çıkartmamak
çok zor işte birde insan çok isteyince heralde bununla yatıp bununla kalkıyo
ilkinde 8. ayda hamile kalmıştım bu kadar düşünmüyordum
ama zaman geçtikçe üzülüyorum

keşke hepimizin elinde olsa belirti çıkartmamak
çok zor işte birde insan çok isteyince heralde bununla yatıp bununla kalkıyo
ilkinde 8. ayda hamile kalmıştım bu kadar düşünmüyordum
ama zaman geçtikçe üzülüyorum

Rabbim senin icin en hayirli zamanda gonderir bebisini tatlim. su anda olmuyorsa bundada vardir bi hayir:34: sonucta bir kere hamile kalmissin, digeride zamanini bekliyor sekerr:16:

Rabbim senin icin en hayirli zamanda gonderir bebisini tatlim. su anda olmuyorsa bundada vardir bi hayir:34: sonucta bir kere hamile kalmissin, digeride zamanini bekliyor sekerr:16:

Allaha çok şükür tabii ki söylediklerinde haklısın
ikinci sanırım nazlı olucak biraz bekletiyo bizi

senin ajanınım ben :82: ayşeemm , fundoşun çilekeşiyim :9:

kız ezoocan gündeme getirme şu konuyu cadı :10:
:19::19:

resminden anlamalıydım zaten, mutfak işini çok seviyorsun sen demek kiii:9: , kolay gelsinnn :3:
Evet kız sosyalcan yemeyide severim yapmayıda çok severim siz gelseniz bana ne pastalar börekler yaparım valla zehirlenmessiniz korkmayın haa :9: miniğim olsun onla beraber yaparım herşeyii:16:

Allaha çok şükür tabii ki söylediklerinde haklısın
ikinci sanırım nazlı olucak biraz bekletiyo bizi

Gelecek elbet minikler:16:

9 yaşında bir oğlum var canım...3.sınıfa gidiyo ve doğal olarak bir kardeş istiyo..
bol bol dua etmesini söylüyorum bende..
bizde istiyoruz ama olmuyo denmiyo ki çocuğa :))

oo abi olmus artik:23: bende kardesim dogdugunda 10 yasindaydim ve anneme cok yardimci olurdum. sizinkide illaki yardimci olur:34: cocuklarin duasi hemen kabul olur bol bol dua etsin minige:16:

sedd:76::80:

oo abi olmus artik:23: bende kardesim dogdugunda 10 yasindaydim ve anneme cok yardimci olurdum. sizinkide illaki yardimci olur:34: cocuklarin duasi hemen kabul olur bol bol dua etsin minige:16:

sedd:76::80:

:22:

fundooooooşşşş canım hadi oynayalım saat 6 ya geliyor kurtuluyoruz bu Ayşenur dan :118::118::118::118::118:

anammmm bunlar nasıl atışıyooooo hele keyfe bakkkkkkk

Back
X