• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bilmediğim için:9: inş cnm 1 yıl oldu ama yok yine nasıl bi yan etkisi oldu peki

Evettt yan etkileri nee :53:
benim iğne varmı bilmiyorum klomen h li d li bişey yazıyo yanında almadım daha iğne olmazzz dimiii sabah akşam nasıl yaptırim

kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44::52:

Canim cok sevindimmmmm hamilesin biliyodum ya fatmacim cnm bnm
Oh gune nasil guzel basladim simdi gunaydin herkese
Kizlar hadi halaya niye duruyozki

benim iğne varmı bilmiyorum klomen h li d li bişey yazıyo yanında almadım daha iğne olmazzz dimiii sabah akşam nasıl yaptırim

Cnm klomen sonrasinda igne vuruyosun catlamaya yardimci olsun diye ben oyle biliyorum
Bu arada bir sorun olmamasina sevindim tatlim

yumurtlarsın canım hiç üzme kendini bende polikistik over var bu ay bi düzine ilaç kullandım serephone+puregon+ovitrelle(çatlatma iğnesi)+duphaston çok zordu:50::50:siz inşallah bunların hiçbirini yaşamadan hamile kalırsınız çok dua ediyorum size :16::16::16:
Sagol cnm Rabbim melegini yollamis sana hemen kan testi yapsaydin tatlim

Bilmediğim için:9: inş cnm 1 yıl oldu ama yok yine nasıl bi yan etkisi oldu peki
çok şiddetli baş ağrısı çektim ben hap da kullanamadım herkeste farklı oluyomuş ama size hiç gerek kalmaz inşallah hemen gelir bebişleriniz:16:

fatmacım sen klomen kullandınmı dr. dan geliyorum klomene başlıycam bir dahaki adetimin 5. günü..

hiçbi sorun gözükmedi bu arada eşiminde benimde değerlerim normalmiş
klomeni kullandım canım daha önceki aylarda yumurtaları güçlendiriyor,büyümesini sağlıyor ve çoğaltıyor sana da faydası olur inşallah bebişin gelsin bu ay :52:
iğne yoktur canım ilk başta sadece klomen veriyor doktorlar gerisine gerek kalmaz inşallah:109:
Canim cok sevindimmmmm hamilesin biliyodum ya fatmacim cnm bnm
Oh gune nasil guzel basladim simdi gunaydin herkese
Kizlar hadi halaya niye duruyozki

Sagol cnm Rabbim melegini yollamis sana hemen kan testi yapsaydin tatlim
sağol canım benim darısı en kısa zamanda senin başına inşallah dualarım sizlerle:16:
bu arada az önce testi tekrar yaptım ikinci çizgi sanki biraz daha belirgin geldi bu defa:52: işteyim şimdi çıkınca hemen hastaneye gidip kan testi yaptıracam inşallah sonuç pozitif çıkar :16: :109:

Cnm klomen sonrasinda igne vuruyosun catlamaya yardimci olsun diye ben oyle biliyorum
Bu arada bir sorun olmamasina sevindim tatlim

ayyy hadi inşallah hap yani önce alıcam sonra ultrasonda bakıcakmış.
inş. bunlara gerek kalmadna bu ay olurda bi dahaki ay bunları kullanmam.
sağolun kızlarrr

fatmacım kesin hamilesinnnn iyice belirginleştiyseee hadi gözümüz aydın
haydeee hobaaaa

:32: :32: :64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:66: :66: :62: :62:

Zor cnm banada aynı funda gibi verir eminim banada dr hiç bi sorun gözükmüyor demişti hatta eşimede gerek yok aslında teste ama yinede bakalım dedi tek hayırlısıyla olsunda kullanalom klomen felan baş ağrısıda olsun sağlıklı bebişimiz olsunda katlanırız :31:

Son düzenleme:
ayyy hadi inşallah hap yani önce alıcam sonra ultrasonda bakıcakmış.
inş. bunlara gerek kalmadna bu ay olurda bi dahaki ay bunları kullanmam.
sağolun kızlarrr

fatmacım kesin hamilesinnnn iyice belirginleştiyseee hadi gözümüz aydın
haydeee hobaaaa

:32: :32: :64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:66: :66: :62: :62:

sağol canım benim seninde bebiş haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda:46::46:

Zor cnm banada aynı funda gibi verir eminim banada dr hiç bi sorun gözükmüyor demişti hatta eşimede gerek yok aslında teste ama yinede bakalım dedi tek hayırlısıyla olsunda kullanalom klomen felan baş ağrısıda olsun sağlıklı bebişimiz olsunda katlanırız :31:
doğru söylüyorsun canım çekeriz baş ağrısını inşallah seninde en kısa zamanda olur hiçbişeye gerek kalmadan :16:

Fatmanin haberini ilk ben gordum sabahin korunde hatta eşime soyledim bide trip yaptim dun test almadi diye benim de normalde dun yada bugun olmam gerekiyordu olmadim ve bugun test yapamadigim icin cokk kizginim :(

Fatmanin haberini ilk ben gordum sabahin korunde hatta eşime soyledim bide trip yaptim dun test almadi diye benim de normalde dun yada bugun olmam gerekiyordu olmadim ve bugun test yapamadigim icin cokk kizginim :(

Cnm eşinle aranı bozma bence bugün alır:34:

kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44::52:

fatmacım sen klomen kullandınmı dr. dan geliyorum klomene başlıycam bir dahaki adetimin 5. günü..

hiçbi sorun gözükmedi bu arada eşiminde benimde değerlerim normalmiş

Günaydın herkeseeeee

Fundacım hadi gözün aydın canım sonuçlarına sevindim sıra bebekte canım inşAllah ;)

Fatmacım tebrik ediyorum seni bencede hamilesin.. Yaşasın bir hamile daha sıra bize de geliyo inşAllah..

Teeeyyyy teeeyyyy
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Son düzenleme:
Günaydın herkeseeeee

Fundacım hadi gözün aydın canım sonuçlarına sevindim sıra bebekte canım inşAllah ;)

Fatmacım tebrik ediyorum seni bencede hamilesin.. Yaşasın bir hamile daha sıra bize de geliyo inşAllah..

Teeeyyyy teeeyyyy
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Günaydın cnm:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Fundos ins gerek kalmaz klomene bu ay hamis kalirsin cnm bnm sirayla hamis oluyoz Rabbimm bizede nasip etsin

Back
X