• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tebriklerrrrrrrrrr sagsalim kucagina al insallahhhhhhhhhhhh
darisi bizlere:64::64::64::64:
amin canım inşallah dua ediyorum size:16:
Günaydın herkeseeeee

Fundacım hadi gözün aydın canım sonuçlarına sevindim sıra bebekte canım inşAllah ;)

Fatmacım tebrik ediyorum seni bencede hamilesin.. Yaşasın bir hamile daha sıra bize de geliyo inşAllah..

Teeeyyyy teeeyyyy
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
sıra sizde artık evet bekliyoruz :52:
bu arada benaycım bu yazdıklarını rüyamda görmüştüm sanki tüylerim diken diken oldu:53:
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
Fatmacim cok sevindim meraklandim simdi kan testini bekliyoz cnm bnm Rabbim tamamına erdirsin
tamam canım benim akşam haber ederim :34:
hosbuldum canim
ne guzel hergun bir hamile haberi geliyor bizde varmiyiz bu gunlerde acaba
insallah bizde hamileyimmmmmmmmmmmmmm
yazariz buraya
tabi ki sizde varsınız canım sıra sizde artık :52::52:

bu arada benaycım bu yazdıklarını rüyamda görmüştüm sanki tüylerim diken diken oldu:53:

savunun biz geliyoruz hamile hamile ardinizdan :10::10::emir_bebek::emir_bebek:

Selam canlarim:16:
Fatmacim tebrik ederim ins kandan da guzel haberler alirsin :16:
Fundos sonuclarin temiz ciktigina cok sevindim ama klomene gerek kalmicak bak gorursun :54:
Bu arada sn ne cabuk yumurtluyosun yaa daha yeni adet olmustun :1: zamanmi cabuk geciyor yoksa :44:

Selam canlarim:16:
Fatmacim tebrik ederim ins kandan da guzel haberler alirsin :16:
Fundos sonuclarin temiz ciktigina cok sevindim ama klomene gerek kalmicak bak gorursun :54:
Bu arada sn ne cabuk yumurtluyosun yaa daha yeni adet olmustun :1: zamanmi cabuk geciyor yoksa :44:

inşallah canım benim çok teşekkür ederim:34:

Aysenurrr kiyamam ahh ne kotu o mide bulantisi yemek yesek belki gececekte yedirmiyoki bulana bulana. Sabret canim gececek bi zaman sonra

bu topik gerçekten çok uğurlu hepiniz çok iyisiniz çok tatlısınız iyi ki varsınız seviyorum sizi:16::54:

masallah cnm bnm sosyalım gelsınde eklesın senı lıstye

kuaföre gıdcektı görunce cok sevıncekk ssosyalll hadı gel hamısımz var
:64: :64:

Canım benim ben ayrıca mutlu oldum.. Dejavu deler ki severim o anları nedense.. Diğer topikleri bilmem ama burası çok güzel iyiki vrsınız ;)

Back
X