• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

cnm ben cıkıyorum annemlere gıdıcem optum tatlım arada bır gırıp bakarım :34:

savunun biz geliyoruz hamile hamile ardinizdan :10::10::emir_bebek::emir_bebek:

İnşAllah canım benim..

verıcez ıns cnm öyle uzunca yazıcz hamıleyım dıye ınss

benay fılm nasıldı :13:

Yazalım artık bizade değil mi ? Sende yap hemen test bizde merak ediyoruz senide hamile kistesine koyalım sonra gelsin sıra sıra bebekler :9:

Film in ilk bölümde zor durdum uykudan öldüm eşim ikide bi dürtüyo :))) ama ikinci yarıda dinçtim çünkü eşim mısır aldı ağzın boş kalmasın bari uyuma dedi öyle izledim iyi de oldu fena değildi film ama gitmesemde olurmuş canım :)

Günaydın herkeseeeee

Fundacım hadi gözün aydın canım sonuçlarına sevindim sıra bebekte canım inşAllah ;)

Fatmacım tebrik ediyorum seni bencede hamilesin.. Yaşasın bir hamile daha sıra bize de geliyo inşAllah..

Teeeyyyy teeeyyyy
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Fundos ins gerek kalmaz klomene bu ay hamis kalirsin cnm bnm sirayla hamis oluyoz Rabbimm bizede nasip etsin

Selam canlarim:16:
Fatmacim tebrik ederim ins kandan da guzel haberler alirsin :16:
Fundos sonuclarin temiz ciktigina cok sevindim ama klomene gerek kalmicak bak gorursun :54:
Bu arada sn ne cabuk yumurtluyosun yaa daha yeni adet olmustun :1: zamanmi cabuk geciyor yoksa :44:

İnşallah benaycımmmmmm aybikecimmmm :16:

Lizommmm :21: :21: :21: ölemi diyosunnnnn
yok kız ptesiden sonra aslında ama çalışmalara başladık işte :9:

İnşallah benaycımmmmmm aybikecimmmm :16:
Lizommmm :21: :21: :21: ölemi diyosunnnnn
yok kız ptesiden sonra aslında ama çalışmalara başladık işte :9:

Olsun canım erken kalkan yol alır :))) adet bitimi ilk 5 gün mü yalan olmasın ilk zamanda ki ilişkide olursa kız olurmuş sonrasında ki ilişki olursa erkek olurmuş diye okuduydum :)) Rabbim bilir elbette... Gerçi senin gönlünden geçen erkek.. İlk zamanda ds kocan yok nasılsa rahat ol :))

Merhaba Canlarımm ,

sabah gittim keseyi gördüm, saatlerce bekledim , çok sinirlendim :19: kalp atışları için bir ay sonra gel , kesin ve net olsun dedi...haberiniz olsun :116: çoook yorgunum :37: gidip hemen uyumak istiyorum

Darısı inşallah ennn kısa zamanda başınıza melek anne adayları :16: :49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

öpüyorum hepinizi :54: :38:

Kizlar test alamadim cunku nöbetçi eczane cok uzaktaydi yagmurda yagiyodu usendim otobusten inmeye bakalim yarin gelmezse yaparim

Merhaba Canlarımm ,

sabah gittim keseyi gördüm, saatlerce bekledim , çok sinirlendim :19: kalp atışları için bir ay sonra gel , kesin ve net olsun dedi...haberiniz olsun :116: çoook yorgunum :37: gidip hemen uyumak istiyorum

Darısı inşallah ennn kısa zamanda başınıza melek anne adayları :16: :49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Cok sevindim cnm masallah 1 ay sonra ins kalp atışınida duyarsinz Rabbim size bagislasin miniginizi

cok sevindimm sedd:21: darisi kalp atislarina insallahhh:16: seni niye o kadar beklettilerki yavrumm:26:

fundosummmm cok sevindimmm,biliyodum hicbir sorun olmadiginiii, bebis artik ben gelecemm diyooo:64: yerini hazirladi:9:

fatmacan kan verdin mi? bilgilendir bizii:6:

aybiscan senin bugun kacinci gununn:23:

sosyalcan nerde ayolll:23: gezmelerde heraldee:21:

lizocann dun gece cok kotuydumm:5: ama simdi iyiyim cok sukur:23: istahim cok acildi,ne gorsem yemek istiyorumm,sonum kotu kizlarr:18:

yeliz sende esine kizma canimm, senin bugun kacinci gunun olduu:23:

saboros,ezocannn benayyy sizde ne var ne yokkk:24:

ismini unuttugum varsa affolaa:16:

Son düzenleme:
Lizommmmmm hakli ciktinnn baksana dr. Klomen verdi yum. Catlatmaya yardimci olsun diyeee
incir diyip durdunnn oda bu gorevi goruyo ne kadar kuvvetli hislerinnn:16:canimmmm:54:

aysemmmm sende burdasinnnn:16:
coklu alinti yapamadimmm bu giciktannn

Kizlarrr annemde kaliyorum bugun kocis sirket gezisinde
annem diyoki hamile kalirsan bundan uzak duracaksinnn cok zararli :18:

Basladimmm canimmm bugun havucta karistirip icecem
ayyy evet yaaa canim ama bencok takilmiyirum ark. Call centerde calisiyodu kulaklikli bilgisayardan dusun 7 ayina kdr calisti
cok saglikli bebisi 1 yasi bitti

Basladimmm canimmm bugun havucta karistirip icecem
ayyy evet yaaa canim ama bencok takilmiyirum ark. Call centerde calisiyodu kulaklikli bilgisayardan dusun 7 ayina kdr calisti
cok saglikli bebisi 1 yasi bitti

ohh masallahh sifa olsunnnnn:21:
bende cok takilmamaya calisiyorum. cok hassas oomakta iyi degil hem:51:

Kizlarr nasilsinizz.Az once test yaptim negatif maalesef.Sabah ilk idrarla yapayim dedim ama dayanamadim tabii ki otur oturdugun yere dedi yine :)) bugun adet gunumdu gelmedi hadi hayirlisi

Merhaba Canlarımm ,

Amin canımmm..
Hadi gözün aydın.. Kalp atışı için biraz geç gibi geldi ama kontrollerde zaten ayda bir oluyo.. İnşAllah sağlıkla onuda duyacaksın inşAllah..

cok sevindimm sedd:21: darisi kalp atislarina insallahhh:16: seni niye o kadar beklettilerki yavrumm:26:

fundosummmm cok sevindimmm,biliyodum hicbir sorun olmadiginiii, bebis artik ben gelecemm diyooo:64: yerini hazirladi:9:

fatmacan kan verdin mi? bilgilendir bizii:6:

aybiscan senin bugun kacinci gununn:23:

sosyalcan nerde ayolll:23: gezmelerde heraldee:21:

lizocann dun gece cok kotuydumm:5: ama simdi iyiyim cok sukur:23: istahim cok acildi,ne gorsem yemek istiyorumm,sonum kotu kizlarr:18:

yeliz sende esine kizma canimm, senin bugun kacinci gunun olduu:23:

saboros,ezocannn benayyy sizde ne var ne yokkk:24:

ismini unuttugum varsa affolaa:16:

Ben iyiyim canım.. Öle çalışıp duruyoruz biz :))
Kaç kilosun canım sen söylemek istersen tabi ama boyunuda yaz :9: yiycen tabii önemli artık

benim akıntılarımın rengi sarı.. Sizdede böyle oldumu arkadaşlar pek olmazdı bu.. Aklım bulandı neden acaba.. Bugün biraz kasıklarım ağrıyo..

Kizlarr nasilsinizz.Az once test yaptim negatif maalesef.Sabah ilk idrarla yapayim dedim ama dayanamadim tabii ki otur oturdugun yere dedi yine :)) bugun adet gunumdu gelmedi hadi hayirlisi

Üzülme tatlım hiç belli olmaz bu işler.. Hele biraz daha geçsin günler.. Ümitsizlik yok.. Sen ne kadar süredir düşünüyorsun canım.. Sormuşta olabilirim daha önce kusura bakma unutabiliyorum çünkü

Back
X