• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarrr solemeye cekiniyorum ama :17: makat kenarinda sivilce cikmis agliycammm cok canim yaniyor ne alaka burda cikmasi yaa

Bu arada ankaradakilerrr kar ne guzel yagmiss kuzenim resim paylasiyor
buraya gelmedidaha

Amin canımmm..
Hadi gözün aydın.. Kalp atışı için biraz geç gibi geldi ama kontrollerde zaten ayda bir oluyo.. İnşAllah sağlıkla onuda duyacaksın inşAllah..

Ben iyiyim canım.. Öle çalışıp duruyoruz biz :))
Kaç kilosun canım sen söylemek istersen tabi ama boyunuda yaz :9: yiycen tabii önemli artık

benim akıntılarımın rengi sarı.. Sizdede böyle oldumu arkadaşlar pek olmazdı bu.. Aklım bulandı neden acaba.. Bugün biraz kasıklarım ağrıyo..

Üzülme tatlım hiç belli olmaz bu işler.. Hele biraz daha geçsin günler.. Ümitsizlik yok.. Sen ne kadar süredir düşünüyorsun canım.. Sormuşta olabilirim daha önce kusura bakma unutabiliyorum çünkü

Fiili olarak 5 ay canimm ama ilk 2 ayi boşmuş cunku istesem de kalamazmişim ameliyat oldum.3 ay diyelim net olarak :)

ahh benaycimm vala ne gorsem canim istiyor:5: boy 1.75, kilom 64 cnm. bakalimm finali kac kilo ile bitirecem:37:

evet yaa kar vardi bugun cogu yerde. kuzenlerde adapazarindan foto atmisti bana. her yer bembeyazz:21:

Kizlarrr solemeye cekiniyorum ama :17: makat kenarinda sivilce cikmis agliycammm cok canim yaniyor ne alaka burda cikmasi yaa

Bu arada ankaradakilerrr kar ne guzel yagmiss kuzenim resim paylasiyor
buraya gelmedidaha

Sivilce degil o canim basurdur o :))

basur olabilir fundam, o sorun bendede var. cok kotu bir sey:5: aman yediklerine dikkat et. acidan uzak dur hele. insallah basur degildirrr

Kızlar whatsapp grubu kursak ya daha rahat yazışırızzzz

Canım her daim tel öter çok sağlıklı olmaz bence.. Şahsen ben her daim bakamam ona :(

Fiili olarak 5 ay canimm ama ilk 2 ayi boşmuş cunku istesem de kalamazmişim ameliyat oldum.3 ay diyelim net olarak :)

Olsun daha yeni yani biz gibi.. Daha önünde var aylar sıkıntınyapma..

ahh benaycimm vala ne gorsem canim istiyor:5: boy 1.75, kilom 64 cnm. bakalimm finali kac kilo ile bitirecem:37:

evet yaa kar vardi bugun cogu yerde. kuzenlerde adapazarindan foto atmisti bana. her yer bembeyazz:21:

Can boğazdan gelir canım yr boşverr.. boy kilo iyi yani.. Çok almazsın diye düşünüyorum :9: finalide paylaşırsın artık :9:
Burayada yağsın kar ama işe gitmeyim :)

Canım her daim tel öter çok sağlıklı olmaz bence.. Şahsen ben her daim bakamam ona :(

Olsun daha yeni yani biz gibi.. Daha önünde var aylar sıkıntınyapma..

Can boğazdan gelir canım yr boşverr.. boy kilo iyi yani.. Çok almazsın diye düşünüyorum :9: finalide paylaşırsın artık :9:
Burayada yağsın kar ama işe gitmeyim :)

ablam 30 kilo almisti:1: gerci cok kisa zamanda kilolarini verdi.

Coook aci yiyorummmm:5:
ama basur degil canim sanirim cunku kenarda bu
aysenurummm hamislik cok yakisicak sana yani karnin cikinca cok tatalisin selvi boylummm

istahini kesme bebis icin hersey onun sagligi icin ye yaglidan tuzludan hamur isinden uzak dur tabi

kiz sen karsidasin ilk siz gorursunuz kari o taraftan geliyo yavas yavad baksana

Evetttt benayyyy kar cok yagsinnn lapa lapa ise gidemiyelimmmm

Coook aci yiyorummmm:5:
ama basur degil canim sanirim cunku kenarda bu
aysenurummm hamislik cok yakisicak sana yani karnin cikinca cok tatalisin selvi boylummm

istahini kesme bebis icin hersey onun sagligi icin ye yaglidan tuzludan hamur isinden uzak dur tabi

kiz sen karsidasin ilk siz gorursunuz kari o taraftan geliyo yavas yavad baksana

sivilceyse korkma cnm. insallah bir iki gune gecerr.
seni yerimmm fundammm,guzel kalpli fundoss:38:
kesemiyorum zaten istahi:60:
yaa bugun sulu kar yagdi ama devami gelmedii:1:belki yarinaa:23:

ablam 30 kilo almisti:1: gerci cok kisa zamanda kilolarini verdi.

Oyy maşallah sen o kadar alma çocuk alsın ki sizin ailenin çocuklarının kilolarını biliyorum :9: genetik olacak onuda biliyorum ve yorum yapamıyorum :9: :9:

Evetttt benayyyy kar cok yagsinnn lapa lapa ise gidemiyelimmmm

Aynen canım yaa ankara çok güzel olmuş :(( buraya da geliyo bakalım işe gitmeler zorlaşacak artık

cok sevindimm sedd:21: darisi kalp atislarina insallahhh:16: seni niye o kadar beklettilerki yavrumm:26:

fundosummmm cok sevindimmm,biliyodum hicbir sorun olmadiginiii, bebis artik ben gelecemm diyooo:64: yerini hazirladi:9:

fatmacan kan verdin mi? bilgilendir bizii:6:

aybiscan senin bugun kacinci gununn:23:

sosyalcan nerde ayolll:23: gezmelerde heraldee:21:

lizocann dun gece cok kotuydumm:5: ama simdi iyiyim cok sukur:23: istahim cok acildi,ne gorsem yemek istiyorumm,sonum kotu kizlarr:18:

yeliz sende esine kizma canimm, senin bugun kacinci gunun olduu:23:

saboros,ezocannn benayyy sizde ne var ne yokkk:24:

ismini unuttugum varsa affolaa:16:

İyiyim tatlım sen eşim var giremiyorum yrnda evdeyiz bütün gün cezalı minnoşum:47: iyi kötü giriyim dedim öptüm hepinizi minişlerideee:54:

kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44::52:

:53::53::53::53::53: yok artıkkk :52::52::52:

fatmacım sen klomen kullandınmı dr. dan geliyorum klomene başlıycam bir dahaki adetimin 5. günü..

hiçbi sorun gözükmedi bu arada eşiminde benimde değerlerim normalmiş

fudoşum bu ay geliyor bebişlerin hemde ikiz, söylemedi deme:52:

masallah cnm bnm sosyalım gelsınde eklesın senı lıstye

kuaföre gıdcektı görunce cok sevıncekk ssosyalll hadı gel hamısımz var
:64: :64:

eklerimmmmm

benayımmm nasılsın kuzummm, senin için ne zaman çekeceği halayııı yaş geçiyorrr kızzzzzzzz:21: menopoza gireceğizzz :21: (şaka yapıyorum haa :34: az gülelim diye :9:)

benayımmm nasılsın kuzummm, senin için ne zaman çekeceği halayııı yaş geçiyorrr kızzzzzzzz:21: menopoza gireceğizzz :21: (şaka yapıyorum haa :34: az gülelim diye :9:)

Yok kız öle ama yaş aldı yürüdü bizde tık yok napalım :21: inşAllah olacakta ne zaman :9: çocuk bize nine diyecek :9: :9:

Back
X