• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii :16:
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olarak :9: sirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh :1:

hepimizin uğuru kığıızzzzzz burası ,hepimiz bir an önce hamiş kalalım inşallah:49::49:
hamile kaldım kaldım kalamadım menopoz ilaçlarına başlayacam:9::9::9::52::52:

Bu arada siz dunurmu oldunuzzz
hisim yani :60: :60:

Esofmanla gidecem ise patlamazsa :9:
ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda :1:

Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii :16:
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olarak :9: sirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh :1:

Aminnn. Canım benim aminnn..
İnşAllah aynı zamanda olacağız inanıyorum ben.. Rabbim büyük ve bende bu topiğin uğuruna inanıyorum :9:

Funda bak senin oğlunlada ayşenin kızını kertelim ama kız büyük olacak biraz :))

Kızlar erkeklerden büyük olunca zengin olurmuş :9: :9:

hepimizin uğuru kığıızzzzzz burası ,hepimiz bir an önce hamiş kalalım inşallah:49::49:
hamile kaldım kaldım kalamadım menopoz ilaçlarına başlayacam:9::9::9::52::52:

İnşşşşşAllah canım..
Artık yeni topik kurarsın menopozlar derneği diye ilk üyende ben olurum :))))

Son düzenleme:
İnşAllah aynı zamanda olacağız inanıyorum ben.. Rabbim büyük ve bende bu topiğin uğuruna inanıyorum :9:

Funda bak senin oğlunlada ayşenin kızını kertelim ama kız büyük olacak biraz :))

İnşşşşşAllah canım..

menopozlar derneği nasıl yaa koptummm:9: yine tablo yaparız bu seferde menopoza girenleri ekleriz tabloya işaretide :22::47::63::65::68::95::120: bunlardan birisi olur, tabii bu sefer inşallah çok bereketli bi topic olmaz orası burası gibi:1:

İnşşşşşAllah canım..

menopozlar derneği nasıl yaa koptummm:9: yine tablo yaparız bu seferde menopoza girenleri ekleriz tabloya işaretide :22::47::63::65::68::95::120: bunlardan birisi olur, tabii bu sefer inşallah çok bereketli bi topic olmaz orası burası gibi:1:

Bende esimden buyugum kizzz 6,5 ay :9::9:
ayyyy :1: dernek hemdee :1:

O çıktı cnm ondan rahatım :32:

Yok tatlım yapmadım nasıl olsa negatif biliyorum ya ondan oralı olmuyorum:34: bide pozitif çıkmıyormuu allaahhh çıldırırım üleyyyn:52:

bence kötü düşünme canım iyi düşün öyle olsun ben bu ay hep içten içe hamileyim diye düşünüyodum çok şükür ki öyle çıktı inşallah seninde bebişin seninledir:16::16:

slm kızlar nasılsınız sosyalcim fundoşum :38:

iyiyim bennnn sen ne yaptın millete duyurdun mu:9:

Yok cnm gelen giden kesildi koyu renk tırnak üstü kadardı yani okadar azdı şükür gelen giden yok yuppiii:32:

yerleşme düşüşüdürrrrrr inşallahhhh :52::52::52:

Senden de güzel haber gelirse şok olurum, bu topikte hızla hamile kalıyor millet maşallahhhh :)))

herkes hamile kaldıktan sonra bi pasta keseceğiz:56:

bence kötü düşünme canım iyi düşün öyle olsun ben bu ay hep içten içe hamileyim diye düşünüyodum çok şükür ki öyle çıktı inşallah seninde bebişin seninledir:16::16:

çok süper bi düşünce bence bende bu ay hamile olduğumu düşüneceğim hiç öyle düşünmemiştim, evrene pozitif enerji yayalımm hep beraber hepimiz hamileyizzz :16:

iyiyim bennnn sen ne yaptın millete duyurdun mu:9:

yerleşme düşüşüdürrrrrr inşallahhhh :52::52::52:

herkes hamile kaldıktan sonra bi pasta keseceğiz:56:

valla canım annemlere falan söyledim herkes mutluluktan dört köşe oldu:32: bütün aile bunu bekliyorduk inşallah devamı gelir:109: yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek doktor:44:

uyudun mu kığğğızzzzzzzzzzzzz :52::52::52:

Yok kız ben uyurmuyum bı saatte :9:
Uzandım sizle takılıyorum..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..

Kız kuzu bu derneğin işaretlerinden en çok :68: beğendim

valla canım annemlere falan söyledim herkes mutluluktan dört köşe oldu:32: bütün aile bunu bekliyorduk inşallah devamı gelir:109: yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek doktor:44:

Mutlu olmaz olurlar mı hiç canım ya. Torun sonuçta ne güzel bişi o.. Bizde ablamın yani 2 tane var süper bişi. Darısı bize

Back
X