benayyyyyy nerelerdesinnn kığızzzz
herkes yemekten gelsinde şöyle sıcak sıcak bi sahlep içelimmm![]()
Aaa ben bunu görmeden yazmıştım sahlep içiyorum diye. Herkesin içesi varmış :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benayyyyyy nerelerdesinnn kığızzzz
herkes yemekten gelsinde şöyle sıcak sıcak bi sahlep içelimmm![]()
Aaa olurmu hiç kuzum senin mik mik günleri yeni başlıyo :)) ezo dur durak bilmedi ona sebep![]()
Amma heyecanlı oldu senin bu kırmızılar, ha geldi ha gelecek :))) Ben de salep yaptım kendime yanında şekerlemelerim. ayaklarımı uzattım oturuyorum. Hadi gelin siz de :)
Aaa ben bunu görmeden yazmıştım sahlep içiyorum diye. Herkesin içesi varmış :))
Kızlar topike her girdiğimde yeni bir hamile haberi okuyorum. Bu ne hız bu ne bereket.. 2014 güzel olacak inşallah.)
Kızlar topike her girdiğimde yeni bir hamile haberi okuyorum. Bu ne hız bu ne bereket.. 2014 güzel olacak inşallah.)
İnşAllah canım.. Bizde yeni yıla mutlu haberlerle girelim
Bunlar bildiğin pozitif çizgi yahu. Başka bir markanın testiyle de denesen canım. Madem gebelik yok o zaman neden bu adet gecikmesi. Bir de yumurtlama günün ne zamandı hatırlıyormusun. O tarihte önemli.
Canim 23 kasimda kontrole gittigimde yumurtan bugun yada yarin catlar demisti doktorum.Artik catladi mi bilemiyorum ama hayatimda hic hissetmedigim kadar agri sanci cektim ve son 1 haftadir her an adetimin ilk gunuymuş gibiydi agrilarim.Bu testler de cikinca bugun emin olarak gittim ama maalesef 0.01 gibi komik bi rakam geldi onume :) ay kizlar icim nasil burkulmuş durumda size anlatamam her aklima gelisimde aglamamak icin zor tutuyorum kendimi benim adetlerim hayatta gecikmez tam tersi stresli zamanlarda erken gelir bu da ayri bişey.Gec dollenme olaylarina baktim ama tabi kanda negatif cikan deger idrar testinde pozitif cikmasi mumkun degil.Kiyaslarsak da idrar testinin yanlis olma ihtimali daha yuksek.Birdaha bu işin peşine bukadar duşmek istemiyorum cunku bugun -20 derece sogukta sokakta aglayarak yururken donma tehlikesi gecirdi yüzüm :)) kendime cok sinir oldum
Bukadar yipranmaya gerek yok diye duşundum ama bukadar da olmaz yani.Hem belirtiler hem gecikme hem test ooof offf
ezonun eline su dökemem gerçekten bak, azim var maşallahsağol cano bende senden ümitliyim
bende içtimm ohhh sıcacık
bu ay bende kalacam çok inanıyorummm
benay benim kahve şekersiz olsun lütfen![]()
yani hamilemisin yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hamilesin halay cekelim ya super haber
Sercem maalesef canim bunlara ragmen degilim kan testim negatif.Ama hala adet olmadim.Senin haberlerini de takip ediyorum haa cok da seviniyorum Allah mutlulugunuzu daim etsinnn canimm :))
Ümitlerini boşa çıkartmak istemem sadece çok içten bir şekilde Amiiiiinnnnn diyorum ve benle birlikte herkes diyorum canım
Kahven hazır tatlım buyur bakalım ☕️
(Şekil göründü mü bilmiyorum ama ) yanında çikolatada var
kan testi mi yanlış acaba ya:44: eğer değilse vücudun sana oyun oynuyor kuzum, doktor alttan muayene etmedi mi kist oluşmuş yada başka bir şey söylemedi mi:44:
Kist olusmus canim 4cm :) oluşmasa şaşardim ama bende 17 yasimdan beri hep kist olur hic adet gecikmesine sebep olmamisti tam tersi ben hep erken olurum bi sorun varsa da :) amann artik
Gorcezz bakalim bari olsam da bian once su gerginligim gitse
bu ay soğan suyu denesen , soğan suyu hem kisti atıyor hemde hamile kalmaya yardımcı canım , içini temizliyor sonuçta
bak bak kızını oğluma verecek ya bi ikram bi ikramsağol canım ellerin dert görmesin merci
çikolata için ayrıca tşkler
![]()
benayımm ne güzel olur yaa düşünsene göbüşünde ufacık bir minnoş 2014 e beraber giriyorsunnn ayyy heyecanlandım bak yine![]()
Nezaman baslamam gerekiyo ona canim?Adetimi bekleyeyimmi
Ayy canım benim hayali bile süper.. Etrafımda herkes hamile bi ben bekliyorum.. Birde demiyorlarmı elina çabuk tut sende başla bak falan demeler yokmu sinir oluyorum.. Onları duyunca da hepten bi daha çok istiyorum.. İnşAllah bu güzelliği yaşayacağız.. Önce sağlıkla sıhhatle eli ayağım düzgün olsunda ben beklemeye razıyım.. Rabbim içimi biliyo..
Tatlım kızım annesi gibi olup geç evlenmesin bulduk bi tane kaçmasın napalım:66 :62
![]()
Amin canım ama önce bi tane sıpam gelsinde torun gelir bi şekilde acelen yok ona![]()
Ben önce koca bulcam ona![]()