• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Amin canım..
Ezonun dediği gözümden kaçmış.. Allah'ım rabbim neler duyacağız.
Ruh durumlarını anlamaya çalışıyorum tamam istemiyorsun bakamıycan gizli saklı belkide ama atma ver birine.. İşte bunu anlamıyorum tıpkı bir öğretmenln 9 gün tatilde bebeğe 2 biberon mama verdim ölmez sandım deyişini anlamadığım gibi :((

Neyse bu konu uzar.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.

Tez zamanda hayırlısı ise tabi bize yaştsın inşAllah

böyle şeyler konuşmayalım üzülüyorum kuzum yaa :14:

Kızlar ben yatar artık.. Sabah çok erken kalkıyorum ben :(( hepinizi öpüyorum ve yarın görüşmek üzere

görüşürüz canım tatlı rüyalar minnoşum ve ben öpüyoruz seni:34::38:

ben o minnoşu yerimm yerimmmmm :56:

Gunaydinn canlarimm:16:

Disarida buz gibi bi hava var... Kalin kalin giyininn:34:

Fatmacann hadi gozunaydin,artisin cok duzenli.. Benim tahmin ettigime yakin cikmiss:1: bu arada bizim senle aramizda 1 hafta falan var heralde :1:

günaydınnnn

hemde ne buz Türkiyenin her yanı böyle sanırım, kuzum yanlış anlamazsan neden bu kadar erken kalkıyorsun :34:

Son düzenleme:
İşe giriş yaparken okuttugumuz kartı kaybettim düşürmüşüm cebimden. Aynı zamanda para yükleyip yemekte yiyoduk. Hem işe gelmedi gözüküyorum hemde öğlen yemek yiyemicem. İçindeki yüklü paralarda gitti :43:

Allah iyiliğini versin bende bebekle ilgili bir şey oldu sandım çok korktum kız, cana geleceğine mala gelsin kuzum, bir daha alınır, bir daha para yüklenir, olmuşa çare yok :34:

Back
X