- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
kızlar selam.Doktordan eli boş döndüm maalesef.Hem de elimde iki tane kapı gibi pozitif idrar testleri ve 3 günlük adet gecikmesiyle
çok sinirliyim çokk öfkeliyim.Yani aylarca aynı marka gebelik testi 2 saat bekletsem de tık yokken iki gün üstüste 45 dk sonra ikinci cizgiyi çıkardı.Bu sabahki de aynı olunca ve adetim de gelmeyince nerdeyse emindim yani nasıl mutluydum nasıl hayaller kuruyordum giderken.Ama sonuc beta-hcg:0.01 :) gecen seferki 0.03 cıkmıştı daha insaflıydı :) deliriyorum ya hayatımda hiç bukadar hayalkırıklığına uğramamıştım...
Canım idrar testlerinde en fazla 15 dk da çıkan sonuçlar doğruymuş.. Çok uzun süre bekleyince zaten hafif de olsa çizgi çıkıyormuş çok beklediği için.. Bu yüzden idrar testlerini 45 dk felan beklemeyin inşallah Rabbim bir dahaki ay nasip eder en sağlıklısından..
kizlar ben yine test yaptim pozitif cikdi yarin kanda da pozitifi gorurum insallah amin
burdaki herkes bugunlerden yasasin insallah
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah sağlıklı olsun..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende mayısta kürtaj oldum. Aynı senin gibi bebeğim gelişmedi. 1 hafta öncesinde kalp atışı duyulurken 1 hafta sonra gittiğimde hem gelişimi gerideydi hemde kalp atışı durmuştu. 31 mayısta kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunma verdi. Haziran ve temmuz da korunduk. Ağustosta son adetimi oldum ve Çok şükür yeniden hamileyim.
Kürtajdan çıktıktan sonra tüm annelik duygularım bitmiş gitmiş gibiydi. Artık kesinlikle hamile kalamicam, hiç anne olamicam diye düşündüm. Çok zor bir durum biliyorum. Doktorum 2 ay korunun dediğinde o 2 ay sanki 20 sene demiş gibi geldi. 2 ay hiç bitmeyecek sandım. Ama doktorun ne derse onu dinle canım. Yeniden aynı üzüntüleri yaşamak istermisin, tabiki hayır.
Korunmasan hamile kalsan bu defa acaba bişey olurmu, doktorum korun demişti diye sürekli aklında soru işareti olacak, hep tedirgin olacaksın. Doktorun ne öneriyorsa onu yap ve Rabbimden hayırlısını bekle. Rabbim inşAllah tez zamanda yerini doldursun. İçine ferahlık versin, tüm sıkıntıların gitsin.
Evet aynen bana da öyle geliyor canım herşey bitmiş gibi gebe kalsam da yine aynısı olacak gibi
Günaydın Kızlar
moralim çok bozuk![]()
Günaydın canım hayırdır?