• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

hadi gözün aydınn

iyiyimmmm benn, sana da kolay gelsinnnn :16:
sağol canımm

helal olsunn insanlık ölmemişşş ne dşüceliymiş arayan sağolsun :9: çoook sevindimmmmm :21:

çok yorma kendini bebişede iyi bakkk :20:

ayşemmmmmmmmm nasılsın miniğinnnn nasıl :29:
sosyalimmm :21:
gerçekten insanlık ölmemiş nasıl duacıyım ama
oturdugumuz yerden calışıyoruz merak etme cnm tşk ederimm sende kendini üşütme :16:
İyiyiz canım bizde dün gece kasıklarımın ağrısından uyuyamadım çok kötüydü normal mi ki bu durum :50:
bi de dün rüyamda buradakilerden birinin hamile olduğunu gördüm:52: ama kimdi onu hatırlayamıyorum :44:

bende rüyamda fundoş incir kürü kullanıyodu hamile kalıyodu onu görmüştüm bakalım tutacakmı merakla bekliyorum :1:

İyiyimm fundammm, sen nasilsinnn:16:
Kizlar bugun annemdeyim, tabletimide evde unutmusum:( telden takiliyorumm. O yuzden yazdiklarinizi hemen goremiyorumm:(

telden zor oluyooo sayfa geç açılıyo inmiyo falan
sen dinlen kuzummm bizi düşünme :34:
tableti unutma şerefine tatil yap bugün :9:

Gunaydinn canlarimm:16:

Disarida buz gibi bi hava var... Kalin kalin giyininn:34:

Fatmacann hadi gozunaydin,artisin cok duzenli.. Benim tahmin ettigime yakin cikmiss:1: bu arada bizim senle aramizda 1 hafta falan var heralde :1:

İşe giriş yaparken okuttugumuz kartı kaybettim düşürmüşüm cebimden. Aynı zamanda para yükleyip yemekte yiyoduk. Hem işe gelmedi gözüküyorum hemde öğlen yemek yiyemicem. İçindeki yüklü paralarda gitti :43:

Günaydın kızlarrrrrrrrr

lizommm belki kaybetmedin bulursun mont filan hırka ne bilim değiştirdin belki cebindedir genelde bende öle oluyo kartlar çantana filan iyice bak
çokmu yüklüydü hemen çıkartırsın yenisini :29:

günaydın canlarıımm ayşe fundoş lizim , sosyalcann ,ismini hatırlayamadığm herkesee Günaydınn :116:

umarım iyisinizdir kızlar , nette sorun vardı sonunda halloldu ,sinir bozucu bir gündü , neyse ki geçtiiii :9: akşamda annem geçtim hiç bakamadım
:29: çok özlediim sizii :16:

sağol canımm

oturdugumuz yerden calışıyoruz merak etme cnm tşk ederimm sende kendini üşütme :16:

bende rüyamda fundoş incir kürü kullanıyodu hamile kalıyodu onu görmüştüm bakalım tutacakmı merakla bekliyorum :1:

ciddimisin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :53: :53: :53: :53:
hobaaaaaaaaaaaaaa :32: :32: :32::118: :87: :92:

günaydın canlarıımm ayşe fundoş lizim , sosyalcann ,ismini hatırlayamadığm herkesee Günaydınn :116:

umarım iyisinizdir kızlar , nette sorun vardı sonunda halloldu ,sinir bozucu bir gündü , neyse ki geçtiiii :9: akşamda annem geçtim hiç bakamadım

sedommmmmmmmmmmmmmm :29:
sedomm lizimin dedine bakkkkkk sosyalde demişti geçen kızzzzzzzzz :21::21::21::21:

sağol canımm

kartı bulduğuna sevindim lizimcann :13: :9: nasılsın iyisindir, inşallah

günaydınnn canım, hoş geldinnn kız bizde sizi özledik :34:, dün fundoş söyledi nette sorun olduğunu, hallolmuş ama sevindim :52:

günaydın millett :3: ne var ne yok bakıyim

günaydın bacı günaydınnn

sedommmmmmmmmmmmmmm :29:
sedomm lizimin dedine bakkkkkk sosyalde demişti geçen kızzzzzzzzz :21::21::21::21:

eveet okudumm inşallahhhh fundoşuumm , :emir_bebek: gelir yerleşir en güzel huzurlu yerine :16:

ben hala inanamıyorum kendime :1:
günaydınnn canım, hoş geldinnn kız bizde sizi özledik :34:, dün fundoş söyledi nette sorun olduğunu, hallolmuş ama sevindim :52:

günaydın bacı günaydınnn

sağol sosyalcanım hoşbulduk :109:

bu havada ne güzell uyku çekiliirr dimi :1: :13:

Son düzenleme:
kız bide hamileymiş test için gitmişler dr. a diyomuş ya bide yerleşmedir :9: herşeyide biliyor adam :9:

ayyy sağ kasığım çok ağrıyor :25:

Back
X