• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kız bide hamileymiş test için gitmişler dr. a diyomuş ya bide yerleşmedir :9: herşeyide biliyor adam :9:

ayyy sağ kasığım çok ağrıyor :25:

olur olur ben ezodan herşeyi bekliyorum, nohut suyu muhabbeti nasıldı yaa onda gerçekten kopmuştum, çokk tatlııı:9:

sen bugünde çalışma yap fundoş, sağa dön yat :17::52:

kızlar ben bu ovulasyon testini kaçıncı gün başlamaya yapsam yine acep :26:

bu sefer yılbaşına anne adayı olarak giricem inş ayın sonunda bidaha yakalıyo beni çünkü :32:

olur olur ben ezodan herşeyi bekliyorum, nohut suyu muhabbeti nasıldı yaa onda gerçekten kopmuştum, çokk tatlııı:9:

sen bugünde çalışma yap fundoş, sağa dön yat :17::52:

heee yaaa bide benim anlattığım konu üzerine bi çift çocuğu olmuyomuş ayrılmış ikiside başkasıyla evlenmiş o evlendiklerinden olmuş çocuğu demezmi :9: :9: :9:
onu görmek istiyorum bazen :9:

sağamı dönimmm tamammmm :32:

kızlar ben bu ovulasyon testini kaçıncı gün başlamaya yapsam yine acep :26:

bu sefer yılbaşına anne adayı olarak giricem inş ayın sonunda bidaha yakalıyo beni çünkü :32:

beni dinlersen adet biter bitmez yap, çünkü 1 gün yapmasan acaba o gün mü koyuydu diyip duruyorsun :34:

heee yaaa bide benim anlattığım konu üzerine bi çift çocuğu olmuyomuş ayrılmış ikiside başkasıyla evlenmiş o evlendiklerinden olmuş çocuğu demezmi :9: :9: :9:
onu görmek istiyorum bazen :9:

sağamı dönimmm tamammmm :32:

sorma yaa, çok güldüm ben onaaa

ezoooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnn :52:

sağa dön kuzum 30 dk cenin pozisyonunda yat :34:

beni dinlersen adet biter bitmez yap, çünkü 1 gün yapmasan acaba o gün mü koyuydu diyip duruyorsun :34:

sorma yaa, çok güldüm ben onaaa

ezoooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnn :52:

sağa dön kuzum 30 dk cenin pozisyonunda yat :34:

sağa dönünce erkekmişşşş :53: :30:

bende iyiyim sağol canım , bebiş de iyi :8: midem bulanıyor yemekleri gördüğümde , başka sorun yok çok şükür

senin var mı belirtilerin , dr. gittin mi ?

şuan iyiyim arada bi kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo ve çok gaz var karnım şişti 4-5 aylık hamile gibi :1:
doktora cumartesi günü gidicem, sen ne zaman gidiceksin ?

Son düzenleme:
şuan iyiyim arada bi kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo ve çok gaz var karnım şişti hamile gibi :1:
doktora cumartesi günü gidicem, sen ne zaman gidiceksin ?

evet bende de çok şişlik var gaz var ,

haftaya belki giderim, bilmiyorum daha kesin bir yer olmadığı için , :44:düşünüyorum acaba hangi hastaneye gitsem

kalp atışları için mi gidiyorsun sen :116:

Son düzenleme:
Yaaa sizi cok zor takip ediyorumm:(

Hosgeldin sefa getirdin sedomm, ozlettin kendinii:16: nasilsinn fistik? Muayene icin acele etme bence seker, ben araligin 24 une randevu aldim:1:

Fundos,sosyall.. Ezo muhabbetine koptum yaaa. Nohut olayiii :60: alem kiz yaaa:60:
Fundos sagina don yatt :34:
Lizoo sen kalp atisi icin mi muayeneye gidiyosunn??

evet bende de çok şişlik var gaz var ,

haftaya belki giderim, bilmiyorum daha kesin bir yer olmadığı için , :44:düşünüyorum acaba hangi hastaneye gitsem

kalp atışları için mi gidiyorsun sen :116:

ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için

ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için

Lizo hakliii. Bende 7. Haftam bitince gidecem iste. Giden arkadaslarda hep oyle onerdi.
İnss sende bu gittiginde pit pitlari duyarsin insss lizocan:16:

selam sedom hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl:34:
Yaaa sizi cok zor takip ediyorumm:(

Hosgeldin sefa getirdin sedomm, ozlettin kendinii:16: nasilsinn fistik? Muayene icin acele etme bence seker, ben araligin 24 une randevu aldim:1:

Fundos,sosyall.. Ezo muhabbetine koptum yaaa. Nohut olayiii :60: alem kiz yaaa:60:
Fundos sagina don yatt :34:
Lizoo sen kalp atisi icin mi muayeneye gidiyosunn??

kuzum doktor mu 24ünde gel dedi benimki 19unda gel dedi erken mi çağırdı beni :53:

Back
X