• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hemde nasil agrim oluyordu. Goguslerim cok agriyordu. O halde 6 gun gecikme yasadim cnm.

Sedom bidaha yaptirirsinn testii. Ac karnina:1: ins sonuc iyi cikar o zaman:16: Sonucun 12 bin dimi.
Ben gecen pazartesi yaptirmistim166 cikmisti. Bugunde tahmini benim hesaplarima gore degerim 2500 olmali :1:

canımmm bende 12 bin olarak tahmin ediyorum :) herşey normal dedi...sadece kan şekerinin biraz yüksek olduğunu söyledi o da toktum...

kan değerimi merak ettiğim için sordum 12,6 dediğine göre 12 bin sanırım başka seçenek yok :9:

değer aralığına göre 6 haftalık oluyor sanırım değil mi ?

Kızlaaar selam sanırım 1 haftadır giremiyordum bugün girmek nasip oldu
maşallah çok güzel haberler aldım
yeni hamişlerimiz varmış maşallah onlara :nazar::nazar:
darısı isteyen herkese inşallahh

Merhaba kızlar netyoktu giremedim çatladımmm:52: nasılsınız bakalım:3: cnm fundam test yaptım negatif nette okudum yerleşme kanamasından 10 gün sonra çıkıyormuş pozitif öle yazıyor dün yine az bişeycik geldi gitti geri:9: gelmesinn inşş:27:

Merhaba kızlar netyoktu giremedim çatladımmm:52: nasılsınız bakalım:3: cnm fundam test yaptım negatif nette okudum yerleşme kanamasından 10 gün sonra çıkıyormuş pozitif öle yazıyor dün yine az bişeycik geldi gitti geri:9: gelmesinn inşş:27:

:9::9::9: ezo bizde kocan evden çıkmadı sandık kız:52: ben sana yapma demedim mi erken daha diye:20:

geçen ay 1 hafta geçti regl olmadım ki benim asla gecikmez hep düzenlidir bikaç kez yaptım acaba mı diyerek ama 7. gün yaptım negatif zaten ertesi günde geldi gelenler o yüzden çok heyecan yapmak istemiyorum akışına bırakıcam

nasıl rahat edeceksen öyle yap o zaman canım, stresste geciktirebiliyor:18:

bişi sorucam kızlar ya

ara ara 2 hafta kadar kasık ağrım oldu normalde olmazdı bazen hareketlerimi kısıtladığı da oldu neden olabilir ?

canımmm bende 12 bin olarak tahmin ediyorum :) herşey normal dedi...sadece kan şekerinin biraz yüksek olduğunu söyledi o da toktum...

kan değerimi merak ettiğim için sordum 12,6 dediğine göre 12 bin sanırım başka seçenek yok :9:

değer aralığına göre 6 haftalık oluyor sanırım değil mi ?

12 bindirr kesin cnm. Sende kan degerini kendin hesaplasana bi. 2 gunde 2 kati artiyormus. Bak benimkini yaziyorum. Ona gore hesap yaparsin. Pazartesi 166, carsamba 300, cuma 600, pazar 1200, sali 2400.

Evet cnm 6 haftanin icinde oluyorsun hesaplarimiza gore.

:9::9::9: ezo bizde kocan evden çıkmadı sandık kız:52: ben sana yapma demedim mi erken daha diye:20:

nasıl rahat edeceksen öyle yap o zaman canım, stresste geciktirebiliyor:18:

Ben dedim kendi kendime kızlar eşimin gitmediğini düşünmüştür diyee:9: ne bilim cnm heyecandan duramadım:26: nettede 10 veya 14 gün sonra testte çıkar ancak diyor ama ben hamiş değilim sanırım ne göğsüm hassas ne uyku hali ne bulantı ne başdönmesi hiç bişey yook:50:

Hosgeldin ezocannn.. İns bu gelenler yerlesmedendirr:16: kasik agrin var mi peki??

Ben dedim kendi kendime kızlar eşimin gitmediğini düşünmüştür diyee:9: ne bilim cnm heyecandan duramadım:26: nettede 10 veya 14 gün sonra testte çıkar ancak diyor ama ben hamiş değilim sanırım ne göğsüm hassas ne uyku hali ne bulantı ne başdönmesi hiç bişey yook:50:

aynende öyle düşündükk:52:

daha belli olmaz kuzum hemen, daha tüplerdedir rahim içine bile düşmeden ne gibi bi tepki vermesini istiyorsun, davul zurna mı çalsın içeride :52:

kızzz gözümüz yollarda kaldııı nasıl özledik ayyyy şirine seniiiiii
ben olsam bende yapardım kuzucummmm
gelmemiş daha şansın yüksek :32:
hadi bu ay inşallah coşacak topiğimiz kopacazzz burdaaa sevinç gözyaşları döküp
halaylar çekip kendimizden geçicezzz :9::32:

Back
X