• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Biri bendenmi bahsettiii:3::3: fundan ayşenurum sizde çok tatlısınızz:23: eşim çok kızıyor koyma felan diye ama bende kızıyorum sen karışma bnm hesabım diyorum:1: sabahda diyoki yrn annemlere gidicem tlfonuna şu alıcılar varya ondan taktırıcakmış nereye gittiğimi görücekmiş nişanlıyken böle değildiiii hiiçç hemdeee:45:

herkes senden taş gibi hatun diye bahsediyor var mı aslı astarı :44::52::9:

İnstagramda daha çok var ekleyinn:1:

:9::9: birisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum:9: hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim:25:

Biri bendenmi bahsettiii:3::3: fundan ayşenurum sizde çok tatlısınızz:23: eşim çok kızıyor koyma felan diye ama bende kızıyorum sen karışma bnm hesabım diyorum:1: sabahda diyoki yrn annemlere gidicem tlfonuna şu alıcılar varya ondan taktırıcakmış nereye gittiğimi görücekmiş nişanlıyken böle değildiiii hiiçç hemdeee:45:

tabletten giriyorum ben ona kuzuum ondanda akşam ekleyebilirim
belli zaten habire foto paylaştı diyorrr ama açamıyorum

harbi çok uzunsun kızzz :1:

yuhhhhhhh:53:
çokkk kıskançç ezo yaaa o bikinili fotoya nasıl izin verdi kızzzzz :60: :9: :9: :9: ben böle sölim bizim kızlar iyice meraktan çıldırsın :9:

:9::9: birisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum:9: hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim:25:
giy eşin yanında yokken nolcakki :1:
canım twiterden bak ezoyu ekle bizde var anlarsın isminden zaten :9:
facede bi benayla ekleştik + olaraktan :9:
sende çıtı pıtı narin çok hoş fiziğin var kuzucummmm

ewet ezocuğu gördüm hemde tam tahmin ettiğim gibii :16:
benayı da bi şeyetsen bana face den :9:
ayyy canımm tşk edrm inş seneyede böle olurum :17: dün kaban aldım 34 beden eşim büyük al 2 beden seneyede giyersin diyo sinirrr oldumm :18::18:

çokkk kıskançç ezo yaaa o bikinili fotoya nasıl izin verdi kızzzzz :60: :9: :9: :9: ben böle sölim bizim kızlar iyice meraktan çıldırsın :9:
Sence bikini giyebilirmiyim o diz kapakta etekli tankiniydiii:9: baya bildiğin elbise gibiydi kapadım çantayla:9:

ayyy canımm tşk edrm inş seneyede böle olurum :17: dün kaban aldım 34 beden eşim büyük al 2 beden seneyede giyersin diyo sinirrr oldumm :18::18:

hemennn yolluyommmm öneriyommm :9:
34 müüüüüüüü :53: :53: kızz anammmm o neee
yaa sana hamişlik çok yakışıcakkk böle top gibi çıkar karnınn :16:

Sence bikini giyebilirmiyim o diz kapakta etekli tankiniydiii:9: baya bildiğin elbise gibiydi kapadım çantayla:9:

bikini mii:53:

bikini miii:1:

eşim benden uzun canım, sorun olmuyor ne kadarda topuklu giysem yetişemiyorum zaten

benim de face var ama seni göremedim ben fundoşum :50:

bu arada sosyalim çok güzelsin maşallah boy pos yerinde :52:

canım benim o senin güzelliğin :16:

Sosyalcan twitter varmı ekleyim merak ettim:1:

ezo buraya koydum, profilime gel solda albüm var oradan beni görebilirsin :52:

:1::1::1: 40 numara topuklu ayakkabıda çok güzel durmuyor zaten :9:

çokta mütevaziyiz :12::115:

:9::9::9::9::9::9: benimkide zorla etekli şortlu giy der kabul etmiyorummm iyice cıvıtmasın diye
kızzz ben giyiyiorum 40 no düğün derneklerde valla

yok kız sosyalin ondan sebep kız albüm yaptı profiline girseneee sosyalin :34:

:1::1::1: 40 numara topuklu ayakkabıda çok güzel durmuyor zaten :9:
niye durmasın boyunla örtüşür hiiç büyük olduğu belli olmaz :51:
hemennn yolluyommmm öneriyommm :9:
34 müüüüüüüü :53: :53: kızz anammmm o neee
yaa sana hamişlik çok yakışıcakkk böle top gibi çıkar karnınn :16:
ekledim mersi fundacan. ayy inşallah ama enine de genişlesem varsın olsunn katlanırız :17:
ben olduğumdan bi 5cm cik daha uzun olmak isterdim :33:
bende bendee 3 cm yeterdi adı 1.70 olsun :1:
O tombiş yanaklar hiçç gitmez okdrda zayıfladığım zamanlar oldu tombik tombik kaldı hep:9:
yüzden zayıflamamak daha güzelll tombiş yanaklar ayrı bi güzel gösteriyor yüzü :nazar:

ben takip ettim kız seni :1:

sosyalimmm sana link atacammmm ezonun açılır heralde en azından profil fotosunu görürsün özelden atıyorum:34:

:9::9::9::9::9::9: benimkide zorla etekli şortlu giy der kabul etmiyorummm iyice cıvıtmasın diye
kızzz ben giyiyiorum 40 no düğün derneklerde valla

yok kız sosyalin ondan sebep kız albüm yaptı profiline girseneee sosyalin :34:

bak mesela bu ayakkabılar çok hoşuma gidiyor, ama 40 numarası :53::53::53: o yüzden alamıyorum :25: bide topuklu tabii , giyemem ki oramı buramı kırarım kesin :22:

Back
X