• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bazı uzunlarda kocalarından uzun oldukları halde giyiyolar ya topukluları hemde epeyce uzun topuk çok komik gözküyo yaa çağlayla emre meselaa :9:

benaycımda biraz uzun kocasından :9:

çağla zaten 1.80 bide topuklu giyince emreden çok uzun oluyor, benay söylemişti evet

:9: ben normalim sanırım 1.69:26:

normalsin kız ne olacak daha :9:

:9: :9: :9: sizinkiler nasılki kız:52:

benim kv alışveriş çılgını elinde 3kuruş geçsin kıyafete harcar banada çok alır saolsun zevklidir de :16: dolabındaki çoğu kıyafetin

markaları bile koparılmamıştır daha hele bi düğüne giderken bi ruj sürüyo bi türlü istediği rengi bulamadık her defasında bu benim rengim değilde değil diye tutturuyo kaç tane ruj aldık yok :9:bide tombik hatun ama çok bakıyo kendine

benim kv alışveriş çılgını elinde 3kuruş geçsin kıyafete harcar banada çok alır saolsun zevklidir de :16: dolabındaki çoğu kıyafetin

markaları bile koparılmamıştır daha hele bi düğüne giderken bi ruj sürüyo bi türlü istediği rengi bulamadık her defasında bu benim rengim değilde değil diye tutturuyo kaç tane ruj aldık yok :9:bide tombik hatun ama çok bakıyo kendine

Benimki genç oda uzun boylu ama giyer kokoş :12:

benimkide zevklidir, güzel de giyer ama öyle kokoş değildir, gelini gibi sade takılır sağolsun, beni geçmez hiç :9::9::9:

Sanki bnm kv anlattın seboş:9: ama bnmki ne şişman nede zayıf balık etli giydiği yakışır güzeldirde bide genç olunca makyajımızı yaapar gideriz günlere:9:

benimki ingilterede şuan :9: :9: sağolsun eli kolu dolu gelir cukkk da oturur ne alsa

:9: :9: :9: market poşetimi :9:

:9::9::9: ingilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım:25:

Sanki bnm kv anlattın seboş:9: ama bnmki ne şişman nede zayıf balık etli giydiği yakışır güzeldirde bide genç olunca makyajımızı yaapar gideriz günlere:9:

gün müüü:53::53::53: sıkılmıyor musun yaşlılar arasında :53:

heee kısss öle marketten bişey aldım sanıyolar iş yerinde yemek için atıştırmalık götürdüğümde bırakıyorum zaten iş yerinde dolabım falan var canım istediğinde giyiyom :9:

bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide:9:

amaniiiin maşallaaaaahhhh :9:

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış :9:

:9::9::9: ingilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım:25:

gün müüü:53::53::53: sıkılmıyor musun yaşlılar arasında :53:

bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide:9:
2 tane bnm yaşımda var kız çok gülerim konuşmalarına yaşlılar ama komikler:9:

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış :9:

Bnmkide geçen yıl kırmızı iç çamaşırı almış yılbaşında giy diyor bide güldüü utandımm:26:

Back
X