• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

simdide kayinvalide muhabbeti acilmiss:1: bugun cok hizlisiniz kizlar.. konudan konuya atliyosunuzzz:10:

benimkide kendi halindedirr,cok severim kendilerinii:38: cok marifetlidirr:6: elinden her turlu is gelir. evimdeki butun tablolar onun eseridir. bos duvar gorunce buraya hemen bi tablo yapmaliyiz der:9:

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış :9:

bana çamaşır deme canım yaa, evlenmeden önce bi sürü aldım, bir sürüde para döktüm ama hiç giymedim, yünlü pijama neyime yetmiyor, şimdide polar pijama aldım ohh soba gibi :9:

2 tane bnm yaşımda var kız çok gülerim konuşmalarına yaşlılar ama komikler:9:

o zaman sorun yok canım :52:

Bnmkide geçen yıl kırmızı iç çamaşırı almış yılbaşında giy diyor bide güldüü utandımm:26:

simdide kayinvalide muhabbeti acilmiss:1: bugun cok hizlisiniz kizlar.. konudan konuya atliyosunuzzz:10:

benimkide kendi halindedirr,cok severim kendilerinii:38: cok marifetlidirr:6: elinden her turlu is gelir. evimdeki butun tablolar onun eseridir. bos duvar gorunce buraya hemen bi tablo yapmaliyiz der:9:

aaaa cok iyi yaaa:60: benim annemde geline alir oyle seylerrr:60: gerci bizim gelinde fenaa:60: annemde o potansiyeli gordugu icin aliyor:9:

ne kadar güzel kızlar , kv desinden müzdarip olan çok insan var biz şanslıyız gerçekten :16:

:9::9::9: ingilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım:25:

gün müüü:53::53::53: sıkılmıyor musun yaşlılar arasında :53:

bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide:9:

bizim iş yeri çok rahat Allaha şükür iki kapaklı bide tek kapaklı koca dolabım var bide 4çekmecem var doğal gazım çalışıyo

ayağımın altında mini ısıtıcam var o da çalışıyo çayımı kahvemide çaycı abla getiriyo saolsun tekimde kimse yok etrafımda rahat rahat

giriyorum da netime ohhh daha ne isterim:32:

:9::9::9: ingilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım:25:

gün müüü:53::53::53: sıkılmıyor musun yaşlılar arasında :53:

bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide:9:

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış :9:

bana çamaşır deme canım yaa, evlenmeden önce bi sürü aldım, bir sürüde para döktüm ama hiç giymedim, yünlü pijama neyime yetmiyor, şimdide polar pijama aldım ohh soba gibi :9:

niye kızzzzzzz gitsin kalsınnnn iyi orda öle :9: ya burdada olsa izmirde oturuyolar yine uzak gerçide :9:
bi oğluda ing. yaşıyo torunları için gidiyo canım :9:

vayyy anasınııı benimki öle şeyler almaz yaa sevmemde almasın hoşlanmıyom :9:

ayşemmmm süpermişşşşş Allah bozmasın canımmm ne güzell ya kadın tablo yapıyor

sosyalim aynen yaaa yazık onlara giden paraya
şimdi yum. zamanı bile giyesim gelmiyo
bende ayıcıklı filan pijama takımlarına bayılıyom hala bekar modundayım :9:
diğerleriyle uyuyamıyommm :1:

aynen canım çoğunu bi kere bile giymedim ama heves etmiş almış benim eşim sülalede tek oğlan bende tek gelin olunca böyle oluyo

amaniiiin maşallaaaaahhhh :9:

aaaa cok iyi yaaa:60: benim annemde geline alir oyle seylerrr:60: gerci bizim gelinde fenaa:60: annemde o potansiyeli gordugu icin aliyor:9:
Benimde kv de var o potansiyell:9::9: genç bnmkide 43 yaşında kız daha:27:

ne kadar güzel kızlar , kv desinden müzdarip olan çok insan var biz şanslıyız gerçekten :16:

Bazen cnmı sıkıyoda okdrda olucak:9: iyidir aramız hiç bozulmadı:nazar:

kaynana yönünden en şanslılardan biride bei heralde vallahi kadının hakkını yemeyimde iş çıkışı onları ziyarete gittiğimizde önümüze yemeğimizi çayımızı bile hazırlıyo heellaall sana :46::46:

niye kızzzzzzz gitsin kalsınnnn iyi orda öle :9: ya burdada olsa izmirde oturuyolar yine uzak gerçide :9:

himm anladimmm:1:

yaptigi tablolarin fotosunu atarim bi ara. kadinin hayati kurslarda gecmiss:1:

bende oyleee:1: ayicikli pijamalarim favorimdirrr:21:

bune hız maşallah vallahi :10:

sende katıl tatlım:9:

bizim iş yeri çok rahat Allaha şükür iki kapaklı bide tek kapaklı koca dolabım var bide 4çekmecem var doğal gazım çalışıyo

ayağımın altında mini ısıtıcam var o da çalışıyo çayımı kahvemide çaycı abla getiriyo saolsun tekimde kimse yok etrafımda rahat rahat

maşallah de kız:nazar: :9: benim şartlarda iyi ama seninki gibi lüks değil :9:

kız ben eşin gitti sandım ondan kavuştursun dedim:9:
pamuklu pijama candır diyoruz :52:

himm anladimmm:1:

yaptigi tablolarin fotosunu atarim bi ara. kadinin hayati kurslarda gecmiss:1:

bende oyleee:1: ayicikli pijamalarim favorimdirrr:21:

:53::53::53::53: vay anasınıııııııııı

saboooooooo sana şuan çoooooooooooook kıl oldummmmmmmmmmmmm :22: :41::47:

ne güzel değilmiii kadın demekki bi tasası yok sıkıntısı yok kurslara gidiyo valla ohhh tabi istekte olacakkk

sende katıl tatlım:9:

maşallah de kız:nazar: :9: benim şartlarda iyi ama seninki gibi lüks değil :9:

kız ben eşin gitti sandım ondan kavuştursun dedim:9:
pamuklu pijama candır diyoruz :52:

maşallah canım

sadece biraz kalabalık telefon trafiği yoğun oluyo ben burdan mahrum kalıyorum o oluyo :9:

:53::53::53::53: vay anasınıııııııııı

saboooooooo sana şuan çoooooooooooook kıl oldummmmmmmmmmmmm :22: :41::47:

ne güzel değilmiii kadın demekki bi tasası yok sıkıntısı yok kurslara gidiyo valla ohhh tabi istekte olacakkk

gel kısss beraber çalışalım tek zor oluyo burası zaten :4:

haaa bu arada kocaman bi tv var karşımda da kocaman bi akvaryum bitkileri falan canlı çok güzel

Son düzenleme:
aynen canım çoğunu bi kere bile giymedim ama heves etmiş almış benim eşim sülalede tek oğlan bende tek gelin olunca böyle oluyo

ben hiç giymedim, kardeşime vereceğim o giysin, bu yaz düğünü varda kısmetse :9:
Benimde kv de var o potansiyell:9::9: genç bnmkide 43 yaşında kız daha:27:

Bazen cnmı sıkıyoda okdrda olucak:9: iyidir aramız hiç bozulmadı:nazar:

o kadar olur kız, insan annesiyle-kardeşiyle anlaşamıyor yeri gelirse

kaynana yönünden en şanslılardan biride bei heralde vallahi kadının hakkını yemeyimde iş çıkışı onları ziyarete gittiğimizde önümüze yemeğimizi çayımızı bile hazırlıyo heellaall sana :46::46:

ideal kaynana :52:

Demin annemle konuştum dedem çok hastaymış yrn gidicektim ama gelme kızım kendini hazırlıklı tut dedi allah yatağa düşürmesin

Back
X