Ayşenur bişey sorcam senden nası bi akıntı geliyo bu sabah akıntım olduda:26:
1 hafadan beri akintilarim daha cogaldi cnm. beyaz sivi seklinde. adet donemim gectikten sonra akinti gelmeye basladi ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşenur bişey sorcam senden nası bi akıntı geliyo bu sabah akıntım olduda:26:
Buarada internetten ovulasyon testi + gebelik testi paket halimde satiliyor kullanan var mi arkadaslar oneriniz varsa alicam daa
1 hafadan beri akintilarim daha cogaldi cnm. beyaz sivi seklinde. adet donemim gectikten sonra akinti gelmeye basladi ama.
Tesekkurler sosyalim yeni ay yeni umutlarr :) ekleyin beni de listeye BAT 7 aralikk .Sosyalim buarada cok guzelsin maşallah :)
Buarada internetten ovulasyon testi + gebelik testi paket halimde satiliyor kullanan var mi arkadaslar oneriniz varsa alicam daa
Cansum ekledim senii pek bi tatlisin pek bi guzelsinn maşallahh :) kizlarr ozelden mesajlarinizi bekliyorum iletişim bilgilerinizii :)
Buarada gozum aydin adet oldumm rahatladim ohhhh :))
Benim daha bu sabah geldi beyaz afedersiniz:26: yumurtlama olmaz heralde 30 gün oldu![]()
al canım gitti gidiyordan al
sup. başlayan bi marka aldık biz
gerçi bu ay hiçç yapmadım takip
direk hiisederek çalışmalara başladık
bide söylemeye utanıyorum bir arkadaş önerdi en uygun pozisyonmuş spermler rahme ulaşıyomuş onla onu denicem![]()
Benim daha bu sabah geldi beyaz afedersiniz:26: yumurtlama olmaz heralde 30 gün oldu![]()
al canım gitti gidiyordan al
sup. başlayan bi marka aldık biz
gerçi bu ay hiçç yapmadım takip
direk hiisederek çalışmalara başladık
bide söylemeye utanıyorum bir arkadaş önerdi en uygun pozisyonmuş spermler rahme ulaşıyomuş onla onu denicem![]()
olur canım geçen ay ben 30. gün yumurtlamıştım bu ayda aha 21. gün hala yumurtlamadım![]()
akinti olayi herkeste degisiyor canimm. bence ona takilma. en belirgin belirti kasik agrisi. zaten farkli bi agri oluyor. ayirt ediyorsun hemen. kasik agrisi cogu kiside oluyor ama tabi kasigi hic agrimayanda var.
Ozaman vugünde çalışalımmzaten hiç geçirmiyoruzda aman bu aralarda hiç istemiyorum yaa
![]()
Zaten gün aşırıgün aşırı yapsanız daha garanti olmaz mı hem de yorulmazsın
![]()
Zaten gün aşırıama hiç istemiyorum
![]()
Bi sürü isimleri var:26: neyki:26:
t pozisyonu mu kız![]()
Ozaman vugünde çalışalımmzaten hiç geçirmiyoruzda aman bu aralarda hiç istemiyorum yaa
![]()