• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Tesekkurler sosyalim yeni ay yeni umutlarr :) ekleyin beni de listeye BAT 7 aralikk .Sosyalim buarada cok guzelsin maşallah :)

7 ocak diyecektin sanırım :9:
tşk ederim bu arada :34:

Buarada internetten ovulasyon testi + gebelik testi paket halimde satiliyor kullanan var mi arkadaslar oneriniz varsa alicam daa

ben kendi adıma önermiyorum ovu testlerini, ama gebelik testini alabilirsin evde bulunuyor, ne zaman canın istese yapabiliyorsun :34:
eczane eczane dolaşmıyorsun:9:

Buarada internetten ovulasyon testi + gebelik testi paket halimde satiliyor kullanan var mi arkadaslar oneriniz varsa alicam daa

bana fundos onermisti cnm. gitti gidiyordan aldim . markasi surelab.20 oovu testi,2 cubuk seklinde gebelik testi.21 liraydi galiba. bende memnun kaldim. tavsiye ederimm

al canım gitti gidiyordan al
sup. başlayan bi marka aldık biz
gerçi bu ay hiçç yapmadım takip
direk hiisederek çalışmalara başladık
bide söylemeye utanıyorum bir arkadaş önerdi en uygun pozisyonmuş spermler rahme ulaşıyomuş onla onu denicem :17:

bide söylemeye utanıyorum bir arkadaş önerdi en uygun pozisyonmuş spermler rahme ulaşıyomuş onla onu denicem :17:

Bi sürü isimleri var:26: neyki:26:

Benim daha bu sabah geldi beyaz afedersiniz:26: yumurtlama olmaz heralde 30 gün oldu:-)

akinti olayi herkeste degisiyor canimm. bence ona takilma. en belirgin belirti kasik agrisi. zaten farkli bi agri oluyor. ayirt ediyorsun hemen. kasik agrisi cogu kiside oluyor ama tabi kasigi hic agrimayanda var.

t pozisyonu mu kız :17:

akinti olayi herkeste degisiyor canimm. bence ona takilma. en belirgin belirti kasik agrisi. zaten farkli bi agri oluyor. ayirt ediyorsun hemen. kasik agrisi cogu kiside oluyor ama tabi kasigi hic agrimayanda var.

Bi dün fena bi ağrı oldu uzun sürmedi ama geçti hemen ,azıcık bazen ara ara ağrı oluyor :31:

sen yazdın ya hani benimde aklıma cemal süreyyadan şu dizeler geldi :16:

Çocuk olsam yeniden…
bir tek düştüğüm için acısa içim…
Ve kalbim; çok koştuğum için çarpsa sadece…

Ayy kızlar o lekelenmeden sonra eşim bana hamileymişim gibi davranıyor ne istersem onu alıyorr:9:

Bi sürü isimleri var:26: neyki:26:

t pozisyonu mu kız :17:

Ozaman vugünde çalışalımm:52: zaten hiç geçirmiyoruzda aman bu aralarda hiç istemiyorum yaa:31:

neyi soruyon ezom:44:
o hangisi duymadım :9: yazacam şimdi google bişey çıkacak korkuyom adam oturmuş dibimde
benim dedimde biraz hayvansı bişey :9::9::9::9:
ama kesin sonuçmuş :17:

ayyy ezo hergün hergün bıkar tabi insan az ara verinde özleyin ayol :9::9::9::9::9::9:

Back
X