• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy kızlar o lekelenmeden sonra eşim bana hamileymişim gibi davranıyor ne istersem onu alıyorr:9:

sende kullanıyorsun değil mi adamı :9:
neyi soruyon ezom:44:
o hangisi duymadım :9: yazacam şimdi google bişey çıkacak korkuyom adam oturmuş dibimde
benim dedimde biraz hayvansı bişey :9::9::9::9:
ama kesin sonuçmuş :17:

ayyy ezo hergün hergün bıkar tabi insan az ara verinde özleyin ayol :9::9::9::9::9::9:

ayy nasıl birşeymiş özelden söyle kız buradan yazamıyorsun, kesin sonuç diyorsunnn kığıızzzz baksana :52:

Cok guzel :) internetim gitti telden takip edicem artık

:34::34::34:

Gecen gün benimki mik mikden sonra sabaha karşı yinee şey olmuş şaşırdım aman sendeki enerjiye yaa dedim:30:

:9::9::9: ezooo sus kız sus yakında bana deli diyecekler, ekrana bakıp bakıp kopuyorum :9:

bana fundos onermisti cnm. gitti gidiyordan aldim . markasi surelab.20 oovu testi,2 cubuk seklinde gebelik testi.21 liraydi galiba. bende memnun kaldim. tavsiye ederimm

Gecen gün benimki mik mikden sonra sabaha karşı yinee şey olmuş şaşırdım aman sendeki enerjiye yaa dedim:30:

Ezocumm o saglikli her erkekte olan bisey maalesef sabahlari cok başa bela oluyor :)) nefret ediyorum uykumdan uyandirilmaktan hihihi :17:

sen yazdın ya hani benimde aklıma cemal süreyyadan şu dizeler geldi :16:

Çocuk olsam yeniden…
bir tek düştüğüm için acısa içim…
Ve kalbim; çok koştuğum için çarpsa sadece…

Ayy kızlar o lekelenmeden sonra eşim bana hamileymişim gibi davranıyor ne istersem onu alıyorr:9:

bayılırımmmm cemal süreyyayaaa sosyalimmm :34: :16::16::16::16:
hele bu sözler ne kadar anlamlı değilmiii :16:

ohh ohhh öle olsun ne güzel ezom

neeeeeeeeeeeee:53: :53: :53: kız ne yediriyon sen bu adamaaa anaaaammmm :44:

bayılırımmmm cemal süreyyayaaa sosyalimmm :34: :16::16::16::16:
hele bu sözler ne kadar anlamlı değilmiii :16:

ohh ohhh öle olsun ne güzel ezom

neeeeeeeeeeeee:53: :53: :53: kız ne yediriyon sen bu adamaaa anaaaammmm :44:

evet canım bende çok severim, bu arada pozisyon arada kaynadı gitti :52:

Kızlar telden takip etmek cok zor oluyo hepinizi öpüyorum internetim gelir gelmez burdayım

tamam canım, görüşürüz :3:

Çok tatlısın ya :)))Benimkinde de öyle ya hele bazen diyo sabaha kadar olsun... Hele pazar günleri sabah uyanıyoruz diyo ki bugün yataktan hiç çıkmayalım dedim du ben daha miniğim az daha büyüyeyim :9::9:

anammm adam doldu burası tv aç diyolar maç izlicekler açmam ilk önce paralar diyorum :9:

Back
X