• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Fatmaaesraa, yelizzz :1:
İnstagram veya twitteriniz varsa bilgilerinizi ozel mesajla yollayin bana. Ekleyeyim sizi :82:

Yaa sedo neden gelmediiiii, fundam sen face den yazsana bi cnm.

ayşemmmm yazdım dönmediiiiii açıklamada yapmadııı
fatmacım bulamadım seniiii :44:

Selam kizlar nasilsinizz.uzak kaldim biraz sizden kendi halime biraktim kendimi buara :) kizlar ben hala adet olmadim bugun 5 gun oldu acaba bu hafta hala gelmezse tekrar kan testi yaptirmaya nezaman gitsem??Yani ben geç dollenme ihtimalina karsi duşunuyorum bunu.Yani 1 haftayi gecerse tabi bebek yoksa adet gecikmesi problemim olacak bunun icin zaten gitmem lazim
Doktora ama gec dollenme varsa nezaman belli olur acaba.Her sabah kesin oldum diye kalkiyorum dun gece cok dua ettim Allahima beni bu sıkıntıdan kurtar eger hamile degilsem sabah adet göreyim diye :) cunku cok gerginim kizlar izledigim biseye bile hemen aglayiveriyorum eşime cok alinganim gerim gerim geriliyorum yani :)

Canım bende adet gecikmesi yaşamıştım. İdrar testinde çifti gördüğümde kan vermeye gittim. Kan değerlerim düşük çıkmıştı. Önceki gebeliğimde adetime 2 gün kala kan verdiğimde 97 çıkmıştı. Bu hamileliğimde adetim geçtikten sonra yaptırdım 14 çıkmıştı. Yani bunun adet gecikmesiyle alakası yok. Tamamen döllenmeyle alakalı. Döllenmeden 2 hafta sonra değerler artmaya başlıyor. Gebelik testini yeniledinmi peki. Hala çift mi yoksa negatifmi ?

kızlar sadece meraktan yapılmış bi testtir:1:

Eklentiler

• $fotoðraf (2).webp
    $fotoðraf (2).webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
benayımmm hoşgeldinn
canım ben çok konuşmamda bu kızlar hep beni yoldan çıkartıyorlar :63: yoksa ağzım var dilim yok benim :16:

(not:yukarıda yazdığım cümle şaka mahiyetli olup hükümsüzdür,lütfen kimse üstüne alınmasın :20:) :9:

tamam ama arada sohbetimizede katıl birbirimizi tanıyalım:29:

benim geçen ay 10 gün gecikti, bu ayda gecikecek sanırım çünkü henüz yumurtlamadım:14:

aşılamada kesin olacak diye bir şey yok ki, doğal yolla hamile kalmak en iyisi, bak bi arkadaş paylaşmış sıkıntılarını ve sonunda hamile kalmış, çok üzülme takma sende, böyle şeyleride eşinle paylaşma o zaman kuzum, eşinde sen üzüldün diye öyle demiştir:34:
:9::9::9:

kesin benimdir :52:

Kız cadıı sen bana sakın söylediklerin için açıkşama yapma ben kolay koöay kırılmam küsmem ;)

kesinlikle aynı yerde çalışmayın, benimkiyle 10 gün antalyada beraberdik, az daha birbirimizi öldürüyorduk :9:

Bide beni düşün :)) hergün gece gündüz birlikteyiz.. Başımı nereye vurayım :62:

Ben de size bu kiskanclikla bi ornek vereyim.Biz eşimle sevgiliyken mesela fb-gs macina giderdik izlemeye yani ortam sadce erkek bitek ben bayanim.Beni orda bi basima birakip wc ye giderdi yada kalkip uzun sure tlfnla konusurdu.Plaja giderdik ben sereserpe yatar guneslenirdim krem surerdi falan.Sonra biz evlendik,adam simdi bi markette yururken karsidan bi erkek grubu geliyosa bana yolumu değiştirtiyor :)) balkonu yikadigim zaman gelip başimda dikilip gozler fildir fildir etrafi kolaçam ediyor falan :)) erkeklerin kafa cok farkli calisiyo ya.Biz sevgiliyken de onlarin kanatlari altinda hissediyoruz yani güven duyma anlaminda soyluyorum.Ama onlar evlenince daha farkli bi sahiplenmeleri oluyo abartiyolar olayi :))

Kesinlikle abartma aynı şey canım benimkindede var.. Nişanlı yada sevgili iken böle değildi yaşarken oldu :62: çıldırtıyo bazen ama alıştım çünkü bende onu çıldırtıyorum :9:

Benim daha bu sabah geldi beyaz afedersiniz:26: yumurtlama olmaz heralde 30 gün oldu:-)

Kız senle biz aynı gidiyoruz hemen hemen benimde içten içe karnım ağrıyo bugün beya akıntı geldi o değil biz iki gündür mik mik yapmıyoruz.. Sıkıldım ben gün aşırı :9:

olur canım geçen ay ben 30. gün yumurtlamıştım bu ayda aha 21. gün hala yumurtlamadım :52:

Yukarıda yazdım iki gün yok yapmadık bişi kaçarsa da üzülürüm işte bitmiştir sandım yoruldumda

Ozaman vugünde çalışalımm:52: zaten hiç geçirmiyoruzda aman bu aralarda hiç istemiyorum yaa:31:

Valla sizdeki enerjiye burdaki hemen hemen herkes hayran helal olsun kız :66: bizden geçmiş :9:

Anaaam ne kalabalık oldu bu topik :1: Dağılın yer açın arkada kaldım kısayım ben :1: ayşenur sosyal benay siz arkaya geçin :9:

Koptum kız sana süperdi.. Sen üzülme ben geçerim hemen arkaya :9:

benay birazdan fırça atacak bize çok yazıştınız diye hemennn kaçınnnnn:52:

Valla fırçalıycam bide telden giriyorum oku oku canım çıktı pc de engelliyo giriş yasak çıldırdım bugün.. Akşama iştima yapacağım kimler var kontrol edeceğim :9: gör bak herkes olmayacak.. Gelmeyene ceza vercem :))

Back
X